We zijn getrouwd! Part 2 inroeien en Kay voor het eerst zien

bewerkt voor site

Foto door Renate van Wit Photography.

Ik zal jullie niet langer in spanning laten, vandaag vertel ik jullie weer een deel over onze bruiloft! In het eerste deel vertelde ik jullie hoe de ochtend verliep, hoe ik de jurk aantrok en in de auto stapte richting de ceremonie! Vandaag het vervolg ;-)!

Is de foto hierboven trouwens niet mooi? Dit is één van de sneak peek foto’s die ik kreeg van onze tweede fotografe Renate en ik vind ‘m zo mooi! 20 juli krijgen wij alle foto’s van onze eerste fotografe en een deel hiervan zal ik natuurlijk met jullie delen! Nog eventjes geduld dus voor ons en ook voor jullie! Ohja, over de jurk, ik weet dat jullie ontzettend graag een foto van de jurk willen zien en dat snap ik ook maar ik heb op het moment alleen een paar crappy mobiel foto’s van de jurk en dat vind ik zonde. Ik wil jullie een foto van de jurk laten zien die de jurk ook echt eer aan doet als jullie begrijpen wat ik bedoel. Hij is namelijk zó mooi haha <3!

Oke here i go, het vervolg!

Ik stapte samen met papa, mama en mijn zus in de auto richting de Houtmaat, stiekem begonnen de kriebels in mijn buik nu wel flink te komen hoor! Oja nog even voor de duidelijkheid, Kay kwam mij dus niet bij huis ophalen. Het is blijkbaar normaal dat de man de vrouw op komt halen en dat je dan samen naar het gemeentehuis of de ceremonie gaat. Omdat wij allebei nog nooit een echte bruiloft gehad hebben wisten wij dit eigenlijk helemaal niet en hebben wij het dus gedaan zoals ik eigenlijk altijd in mijn hoofd heb gehad: we zagen elkaar pas voor het eerste bij de ceremonie! Dat leek, vooral mij, het allermooiste. Dat het moment dat ik aan kom lopen ook echt het moment is dat Kay mij voor het eerste zou zien!

Het plan was dat we mam en mijn zus bij de hoofdingang van de Houtmaat af zouden zetten en dat pap en ik naar een sneaky achteraf ingangetje zouden gaan vanwaar we naar de vlonder zouden gaan om in het bootje te stappen. Gelukkig kwamen we onderweg verder geen gasten tegen (niemand wist dat ik met het bootje aan kwam varen, alleen onze gezinnen) dus hoefde ik niet als een gek te bukken o.i.d. haha! We zetten mam en mijn zus af en pap en ik reden richting de vlonder. Hier stond een oude man ons op te wachten: hij zou ons inroeien! We moesten wachten tot die man een telefoontje zou krijgen dat iedereen klaar zat voor de ceremonie in het prieeltje.. Het telefoontje dat alles zou gaan beginnen!

Nog steeds voelde ik mij eigenlijk heel erg rustig en mijn vader was, zoals altijd, ook hartstikke rustig haha. Voor Kay bleek dat wel anders te zijn! Hij bleek ontzettend zenuwachtig te zijn geweest en met zwetende handjes op mij hebben zitten wachten! Voor hem was het natuurlijk ook anders, hij zat in het prieeltje samen met 30 mensen op mij te wachten en te wachten terwijl ik gewoon rustig met pap ergens in een stukje bos klaar was om in het bootje te stappen! Maar goed, uiteindelijk was het zover! De man kreeg een telefoontje en wij mochten in het bootje gaan. Je moet je even voorstellen dat er een enorme vijver is bij de Houtmaat. In het midden van die vijver ligt een soort van eiland en precies achter dat eiland stapte ik in het bootje. Ze zouden mij dus pas kunnen zien zodra ik ‘het hoekje om’ kwam varen! In de boot pakte ik mijn vader even goed vast en we vaarden steeds dichter naar het eiland toe. Toen de muziek ingezet werd (zet voor de sfeer even het muziekje ook echt aan! Wij hadden dit nummer uitgekozen, te romantisch!) vaarden we dan eindelijk het hoekje om en daar zag ik in de verte iedereen in het prieeltje zitten! Toen mensen mij eenmaal in de gaten kregen ging iedereen staan, zwaaien en ik zag heel veel mensen huilen haha. Zo lief! Kay stond aan de balustrade te kijken en ik zag dat ook hij een enorme brok in zijn keel had. We kwamen dichter en dichter bij en natuurlijk voelde ik wel spanning maar eigenlijk zat ik alleen maar met een enorme lach op mijn gezicht in het bootje. Wauw wat was dit gaaf! We waren er bijna en ik keek alleen maar naar Kay en hij naar mij. Zijn lippen vormden het woord ‘perfect’ en een grote kriebel ging door mijn buik. Yes we gaan echt trouwen!

Eenmaal bij de kade kwamen mijn 2 zussen, die ook mijn getuigen waren, er aan gelopen om ons uit de boot te helpen. Ze legden mijn jurk goed, gaven me nog even een dikke kus en liepen toen weer het prieel op. De muziek werd ingezet en het was tijd om naar Kay te lopen. Ik stak mijn arm door papa’s arm, haalde even diep adem, keek papa aan en toen was het zo ver. Het moment waar ik mijn hele leven van gedroomd heb..

Morgen het vervolg ;-)!

handtekening rosie

Gerelateerde artikelen

47 reacties

 • Reageren
  Jane
  11 juli 2014

  Oh, het lijkt wel een sprookjesbruiloft zo mooi.
  Ik zou nu eigenlijk op m’n werk hard bezig moeten zijn, maar toen ik zag dat er een blogpost was over het vervolg van de huwelijksdag heb ik alles even opzij gezet!

  • Reageren
   Roos
   11 juli 2014

   Ooh Jane toch ;p! Haha gaaf dat je het artikel zo graag wou lezen. Het voelt ook écht als een sprookjesbruiloft hoor, pff wat was het mooi!!!

 • Reageren
  Rachelle
  11 juli 2014

  Ik ben al ruim 6 jaar samen met mijn vriend en natuurlijk heb je het dan wel eens over trouwen, maar voorlopig wachten we daar nog even mee. Die kriebels zijn uiteraard, maar toen pas een vriendinnetje trouwde dacht ik; hmmm, voorlopig voor ons nog even niet hoor.

  Maar nu, nu lees ik deze geweldige verslagen en beginnen serieus de kriebels te komen Rosanne. Ik heb alle voorbereidingen meegemaakt op je blog en dan nu als afsluiter deze prachtige verhalen van een perfecte dag!

  Bedankt hiervoor haha, en geniet vooral heel erg van het terugkijken op een bijzondere dag!
  Liefs

  • Reageren
   Roos
   11 juli 2014

   Aah wat een leuke reactie, dankjewel! Wat super leuk om te horen dat je zo geniet van al ‘mijn’ plezier eigenlijk :D! Trouwen is echt geweldig, als ik de artikelen schrijf ga ik ook weer even helemaal terug en sowieso praten Kay en ik er heel veel over. Het was echt een droom.
   Jij heel erg bedankt voor je lieve reactie!

   Liefs Rosanne

 • Reageren
  Iris
  11 juli 2014

  Wauw, het klinkt als een sprookje! Het moet echt een bijzonder mooie dag geweest zijn met een sprookjesbruiloft, ik ben zo benieuwd naar het vervolg! Ik vind het zo leuk dat je dit met ons wil delen!:)

 • Reageren
  Josianne
  11 juli 2014

  Oohhh, je maakt me veel te nieuwsgierig! Ik wil de rest weten :D

 • Reageren
  Ilse
  11 juli 2014

  Proficiat!

 • Reageren
  Manon
  11 juli 2014

  Ahhh, die stomme zwangerschapshormonen werken op dit moment ook niet even mee haha, ik zit met wateroogjes te lezen. Wat mooi! En wat een geweldig idee zo met dat bootje, die muziek, dat oude meneertje… Klinkt zo perfect allemaal!

  • Reageren
   Roos
   11 juli 2014

   Hahhaha aah Manon wat lief! Geweldig he! :D Gaat het allemaal goed met je zwangerschap?! Liefs

 • Reageren
  chucky1012
  11 juli 2014

  Wauw……. wat leuk om te lezen dat jullie zo een prachtige bruiloft hadden gehad en o zo sprookjesachtig.
  Geweldig is hoe jij met het bootje naar het eilandje werd gevaren.
  Ik kan ma goed voorstellen dat Kay er stil van was geworden.
  Hier op jou blog heb ik alles mee mogen beleven van de voorbereidingen, DIY, de zoektocht naar de perfecte schoenen die bij je bruidsjurk zouden passen, het proeven van het eten tot aan de grote dag zelf.
  Ik klap in mijn handen voor jou hoe jij al je volgers hiervan op de hoogte had gehouden. Alle verslagen en de prachtige foto’s.
  Ook heb ik respect voor jouw en en je man dat jullie veel van het privéleven delen.

  Ik wil je hiervoor hartelijk bedanken…….

  Happy Friday Xoxo

  • Reageren
   Roos
   11 juli 2014

   Dankjewel! Ja ik heb idd echt alles hier gedeeld! We delen idd veel van ons privéleven maar het is zo tof om te delen en daarnaast is het ook een soort van naslagwerk voor jezelf :D !

   Liefs

 • Reageren
  Paulien
  11 juli 2014

  Oohhh, ik moet echt nooit gaan trouwen want dat wordt echt alleen maar huilen. Zit hier ook met waterige oogjes te lezen! Wat lijkt me dat een mooi moment te zijn geweest, dat jullie elkaar voor het eerst zagen! Dat je het zelf droog kon houden.. ;-) En dan met je vader in de boot enzo, heel mooi! Ben benieuwd naar de rest van je verhaal!

  • Reageren
   Roos
   11 juli 2014

   Tijdens de ceremonie kon ik het ook zeker niet droog houden maar in die boot dacht ik alleen maar JIPPIE :D!! hahahaha! Dankjewel voor je lieve reactie! X

 • Reageren
  Nikki
  11 juli 2014

  Ik moet nu al bijna huilen! Wat romantisch en origineel om in een bootje aan te komen. Ben je nooit bang geweest dat je met bootje en al om zou kieperen tijdens het instappen? :P

  • Reageren
   Roos
   11 juli 2014

   Ahw haha wat lief! Nee totaal niet ;-)! haha nee echt niet, ook eigenlijk helemaal niet bij nagedacht terwijl echt iedereen er naar vraagt. Ja mijn vader heeft er wel eens een grapje over gemaakt maar nee, dat zou niet gebeuren :D!

 • Reageren
  Joyce
  11 juli 2014

  Wauw wat mooi! Zit hier met tranen in mijn ogen!

 • Reageren
  Kim
  11 juli 2014

  Wauw, klinkt echt prachtig! Ben zo benieuwd naar het vervolg :)

 • Reageren
  Swaen
  11 juli 2014

  Wat beschrijf je het prachtig. Dit klinkt als een sprookjesbruiloft!

 • Reageren
  Luuke
  11 juli 2014

  Het klinkt allemaal zo prachtig en sprookjesachtig! Echt super mooi hoe je dit omschrijft :)

 • Reageren
  Emma
  11 juli 2014

  alweer tranen in mijn ogen haha!
  Wat mooi dat je met het bootje aankwam, dat lijkt me zo’n mooi moment als je naar je man toeloopt en hij je daadwerkelijk dan voor het eerst ziet :)

  • Reageren
   Roos
   11 juli 2014

   Ahw Emma wat lief om te horen! Ja het was een geweldig moment <3

 • Reageren
  ellen
  11 juli 2014

  Wow, wat romantisch! Je zou weddingplanner moeten worden. Romantischer kan het niet!

  • Reageren
   Roos
   11 juli 2014

   Ahw wat lief haha, dat is echt mijn droomberoep! :D

 • Reageren
  Sarah
  11 juli 2014

  Super leuk en lief, ik ben heel benieuwd naar het vervolg! Even iets op schrijf-gebied: je gebruikt heel veel uitroeptekens, wat (voor mij althans) een beetje irritant leest, misschien iets om de volgende keer aan te denken :)

  • Reageren
   Roos
   11 juli 2014

   Hai Sarah, goed dat je het aangeeft ik zal er eens op letten! (weer een uitroepteken) ik ben nou eenmaal erg enthousiast haha!

 • Reageren
  Simone
  11 juli 2014

  Wat een mooi verhaal, nu al! En heb de rest nog niet eens gelezen. Ik kan niet wachten om meer te lezen :)

 • Reageren
  Daphne
  11 juli 2014

  Leuk geschreven, proficiat! Ik ben heeel erg benieuwd naar het vervolg

 • Reageren
  Sabrina
  11 juli 2014

  Aah wat geweldig met een bootje! En zo lief dat hij je pas ziet als je echt aankomt, echt heel erg romantisch en lief! Klinkt echt perfect allemaal, ik ben benieuwd naar het vervolg!!

 • Reageren
  Femke
  11 juli 2014

  Wauw wauw wauw, kippenvel!!!!!

 • Reageren
  Jose
  11 juli 2014

  Big smile over here!! Haha. Ontzettend leuk, zo letterlijk in het huwelijksbootje stappen!
  Enne…. Je maakt het wel ontzettend spannend zeg, om de bruiloft in etappes te vertellen! Bij het einde van je bruiloftsverhaal klinkt er in mijn hoofd het eind-deuntje van GTST ;-)

  • Reageren
   Roos
   11 juli 2014

   Hahahaha ik dacht gelijk aan: ‘de volgende keer bij Bassie en Adriaan’! :p

 • Reageren
  Melissa Charlotte
  11 juli 2014

  Ik krijg er kippenvel van. Wat heb je het mooi beschreven en het klinkt ook als een prachtig moment.

 • Reageren
  Sabine
  11 juli 2014

  Oh ik krijg er helemaal kippenvel van als ik het lees (in positieve zin!)
  Zo gaaf van dat bootje! Helemaal omdat ik me meende te herinneren dat je bang waas voor boten? Of klopt dat niet? :P Het ziet er allemaal zo romantisch uit! En ik heb het liedje ook gedraaid. Heel leuk! Ook omdat het best een vrolijk liedje is! :) Ik kan niet wachten tot de volgende update! :D

  • Reageren
   Roos
   11 juli 2014

   Hahaha wat grappig dat je dat weet! Klopt helemaal, die angst heb ik tussen Lombok en de Gili eilanden overwonnen ;-)! Een mini boottochtje op een vijver in Hengelo was niks in vergelijking met dat dus nee ik was niet bang hahaha! Mooi liedje he! We zijn er nog steeds verliefd op <3

 • Reageren
  Marloes
  11 juli 2014

  Zo heerlijk om te lezen!!! Can’t wait voor het vervolg! X

 • Reageren
  Manon
  11 juli 2014

  Ik zwijmel helemaal weg <3 prachtig.

 • Reageren
  Wendy (MissPinkyNails)
  11 juli 2014

  Wat ontzettend mooi! Als ik het zo lees heb je precies hetzelfde idee over hou jij jou bruiloft wou als dat hij in mijn hoofd rond dwaalt. Ik zit dan ook met tranen in mijn ogen dit stuk te lezen want zoals jij je droombruiloft heb beleefd hoop ik hem ook ooit te beleven! Precies zo!

  • Reageren
   Roos
   11 juli 2014

   Wat tof dat we dezelfde ideeen hebben! Ik hoop dat jouw geweldige dag snel zal komen! Liefs

 • Reageren
  Jenny
  11 juli 2014

  Mooooi, vind het ook wel een leuk idee elkaar pas echt voor het eerst zien op de ceremonie. Ik werd door mijn man bij mijn ouderlijk huis opgehaald door mijn aanstaande.

 • Reageren
  MySimplySpecial
  11 juli 2014

  Wat ontzettend leuk om te lezen!

 • Reageren
  Karlijn
  11 juli 2014

  Oh Roos ik ben dit aan het lezen met een brok in mijn keel. Wat onwijs mooi. En wat goed dat jullie hebben gekozen voor wat jullie voor ogen hadden. Lijkt me heel speciaal om elkaar pas te zien bij de aankomst met het bootje. Pff, wilde je niet tegen die man zeggen ‘halloooo, roei eens wat harder ik wil naar mijn aanstaande toe’? Kan ik me namelijk goed voorstellen :)

 • Reageren
  Zina
  11 juli 2014

  Ik kreeg helemaal kippenvel toen ik het verhaal las met ‘jullie’ liedje op de achtergrond. Ben benieuwd naar het vervolg! X

 • Reageren
  Suze
  11 juli 2014

  Wauw, wat kun je dit prachtig vertellen. Ik kreeg er gewoon tranen in mijn ogen van, het klinkt echt helemaal perfect. Kan niet wachten op het vervolg!!

 • Reageren
  Laura
  11 juli 2014

  O wat vertel je dit mooi! Ik hang aan je lippen, ik kan niet wachten op het vervolg! Wat een sprookje heb jij beleefd zeg en kan me voorstellen dat je hiervan nog heel lang na gaat genieten!

 • Reageren
  Sas
  12 juli 2014

  Oh gaaf zeg dat je aankwam in een boot!

 • Reageren
  LNNK
  12 juli 2014

  Wauw dat klinkt echt prachtig allemaal. Zo romantisch.

 • Reageren
  Tamarah
  13 juli 2014

  Ohw zo leuk om te lezen!! Je kan er wel een boek over schrijven volgens mij :D.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.