Wij zijn getrouwd: het laatste deel

bewerkt 3.

Foto door Renate van Wit Photography.

Vandaag geen ‘Life with Rosie’ zoals jullie op de maandag van mij gewend zijn maar het laatste deel over onze bruiloft! Afgelopen week was een beetje een gekke week waarin ik weinig foto’s maakte dus vandaag vertel ik jullie het laatste deel over mijn bruiloft en volgende week staat er weer een goed gevuld fotodagboek voor jullie klaar!

Nadat ik jullie alles vertelde over de voorbereidingen die ochtend, het aan komen varen in het bootje en over de ceremonie en het moment dat Kay mij voor het eerst zag vertel ik jullie vandaag over de fotoshoot, het diner en het feest!

Bewerkt 1. bewerkt 2.

Na het eten van de taart was het tijd voor de fotoshoot. Allereerst gingen we samen met alle gasten op de foto, daarna was het tijd voor de gasten om alvast naar het huis van mijn ouders te gaan en voor Kay en mij om met z’n 2tjes en de fotografen op pad te gaan. Ik vond het een ontzettend prettige shoot. Nadine nam het voortouw en het was ontzettend gezellig, leuk, grappig en heerlijk om lekker ongegeneerd met Kay te kunnen kussen en knuffelen want ooh ik kon wel gillen van verliefdheid haha.

Na het maken van de foto’s gingen we in onze geweldige trouwauto, een knalrode oude Fiat500 mét open dak, richting het huis van mijn ouders. Wat een aandacht kregen we onderweg zeg haha. Ik zwaaide naar iedereen met mijn bruidsboeket en we hadden zoveel lol. Eenmaal aangekomen bij mijn ouders huis stonden alle gasten op de oprit om ons te verwelkomen met een heleboel rijstkorrels ;-)! Samen liepen we naar de poort die ons leidde naar de tuin en toen ik de tuin in keek werd ik overweldigd door geluk. Wat zag de tuin er ontzettend mooi uit! Alles was precies zoals ik gewenst en gedroomd had. Het was in één woord perfect. We namen plaats aan de geweldig mooi gedekte tafels, het heerlijke Italiaanse diner werd geserveerd (waar ik jullie later nog veel meer over ga vertellen), er werd geproost en gelachen en door onze ouders werden onze levensverhalen verteld. Het was allemaal perfect. Het eten was ontzettend lekker, iedereen had plezier met elkaar en ik zat naast mijn man. MIJN MAN.

Rond half 9 kwamen de avondgasten en kon het feest beginnen. Doordat we niet enorm veel gasten hadden, zo’n 60 in totaal, konden we ook echt aan iedereen aandacht besteden. De ene keer stond ik weer met vriendinnen te kletsen, dan zat ik weer bij mijn oma’s en later weer bij de collega’s, ooms en tantes of vrienden. Super fijn. De hapjes waren echt ontzettend lekker (ook Italiaans ofcourse), iedereen was in een heerlijke stemming, er stond fijne muziek aan, het was droog, het was gewoon een top feestje. Rond een uur of 10 bleek dat onze vrienden een quiz hadden voorbereid, jongens tegen de meiden met petje op/petje af. Alle vragen gingen over Kay en mij en ooh wat hebben we gelachen. De meest belachelijke vragen kwamen voorbij en iedereen werd, na een paar biertjes natuurlijk, hartstikke fanatiek. Wat was het leuk en wat leuk dat ze er zoveel tijd aan besteed hadden :)!

Rond 11 uur werden de pizza’s bezorgd! Ja pizza’s haha. Aangezien we al het eten in Italiaanse stijl hadden leek het ons niet leuk om een, toch ietwat standaard, broodje beenham of iets te doen. We besloten pizza’s te bestellen en iedereen kon zoveel punten pakken als hij/zij wou. Nou, het viel goed in de smaak haha. Super!

Al snel was het 12 uur, het moment dat Kay en ik naar huis zouden gaan. We hadden voor de tijd besloten dat wij eerder weg zouden gaan van het feest, dat wordt ook steeds meer gedaan, zodat de gasten ons uit konden zwaaien en dit wordt ook gedaan zodat het feest niet eindeloos doorgaat (ook omdat wij het natuurlijk midden in een woonwijk hielden). Papa bracht ons in de Fiat500 naar huis en al onze gasten zwaaiden ons uit. Papa zat achter het stuur, ik ernaast met mijn jurk helemaal opgevouwen en Kay zat achterin gepropt haha, wat hebben we gelachen!

Eenmaal thuis tilde Kay mij over de drempel en toen we eenmaal boven waren bleek ons hele bed vol te liggen met balonnen vol met geld en kaarten van alle vrienden. Wat leuk gedaan zeg! Eenmaal in bed waren we allebei kapot. Wat een dag meiden.. Echt! Het was echt de dag van onze dromen, alles was geweldig. Zelfs de dingen die ‘niet goed gingen’ waren leuk omdat we er om hebben kunnen lachen. Ik ben getrouwd, getrouwd met de man van mijn dromen, het was de dag van mijn dromen en we gaan er alles aan doen om er het huwelijk van onze dromen van te maken.

Zodra we de foto’s hebben zal ik jullie die natuurlijk laten zien, ook zullen er nog een aantal DIY’s online komen en er komt natuurlijk een apart artikel over mijn jurk! <3 Maar er komen ook weer lekkere gewone artikelen tussendoor, daar heb ik ook zoveel zin in!

Een super fijne dag gewenst en bedankt voor het lezen en al jullie super lieve reacties!

handtekening rosie

Wil je altijd op de hoogte blijven van alle nieuwe updates?!
Volg mij dan op Bloglovin!
Volg mij op Facebook en Instagram voor de laatste updates én persoonlijke foto’s en nieuwtjes!

Gerelateerde artikelen

42 reacties

 • Reageren
  Josianne
  14 juli 2014

  Rosie, de laatste foto is prachtig. Hoe hij jou vasthoudt, echt alleen maar liefde. Ik ben heeeel blij dat het allemaal zo leuk was!

 • Reageren
  Rachelle
  14 juli 2014

  Dit is gewoon perfectie. Echt de liefde straalt hier zoooo vanaf! ❤️❤️

 • Reageren
  Elise
  14 juli 2014

  Terwijl ik dit lees voel ik gewoon de kriebels over m’n hele lijf. Die dag moet zo mooi geweest zijn. Hopelijk kunnen jullie nog heel lang nagenieten en ik wens jullie ook het allerbeste, zo als man en vrouw :).

 • Reageren
  Petra
  14 juli 2014

  Bij die laatste foto spat het geluk en de liefde er van af. Mooi!

 • Reageren
  Manon
  14 juli 2014

  Ah het klinkt echt als DE perfecte dag… Echt zo romantisch en ook zo lekker gewoon om in de tuin te feesten, pizza’s te eten en lekker te lachen om de “mislukte” dingen. In mijn ogen helemaal perfect.

 • Reageren
  Joyce
  14 juli 2014

  WAUW klinkt perfect Rosie!

 • Reageren
  Meike
  14 juli 2014

  Wat super leuk opgeschreven weer, jullie bruiloft klinkt echt perfect. Fijn dat het bijna allemaal zo liep als je wilde en dat er maar een paar kleine dingetjes misgingen. Cool autootje, ik snap wel dat je dan veel bekijks hebt! De laatste foto is trouwens zo mooi, je straalt!

 • Reageren
  Laura
  14 juli 2014

  Wauwwwwww Rosie! Ik volg je precies sinds het moment dat je ten huwelijk werd gevraagd en ik vind het fantastisch om dit allemaal te lezen. Veel geluk samen!

 • Reageren
  Emma
  14 juli 2014

  Zo veel geluk straalt hier van af! Heerlijk om te lezen, het klinkt echt als een geweldige trouwdag! :)

 • Reageren
  Dionne
  14 juli 2014

  Wat super leuk om te lezen!

 • Reageren
  Mariëlle
  14 juli 2014

  Aaah wat leuk geschreven! Ik ben echt benieuwd naar de foto’s , veel geluk samen!

 • Reageren
  Sylvana
  14 juli 2014

  Wauw, wat klinkt het allemaal ontzettend mooi! De laatste foto vind ik echt prachtig!

 • Reageren
  Mirjam
  14 juli 2014

  Ooh ik geniet helemaal met je mee, wat een mooie foto’s ook in die Fiat! Geweldig zeg, ziet er mooi uit! En de tuin ziet er ook zo romantisch uit, net een film scene ;) En pizza’s: wat leuk bedacht!

 • Reageren
  Simone
  14 juli 2014

  Na het lezen van je blogjes over je trouwdag wil ik nog veel liever trouwen, haha! Maar echt wat heb je een fantastische dag gehad!

 • Reageren
  PS by Dila
  14 juli 2014

  Wauw, wat ziet het eruit als een prachtige en intieme bruiloft. De foto’s zijn geweldig en ik ben benieuwd naar meer!

 • Reageren
  Sabrina
  14 juli 2014

  Heel erg schattig! En wauw wat een leuke auto!!

 • Reageren
  Joyce
  14 juli 2014

  Wat een gelukkig verhaal ook! Je vertelt het zo mooi en ik krijg er een ontzettend warm gevoel van haha! Heel veel geluk samen!

 • Reageren
  Sabine
  14 juli 2014

  Wat een fantastisch idee van die pizza’s! Heerlijk! :D
  En die knuffelfoto vind ik echt ontwijs mooi! Hele mooi lucht en de liefde straalt er vanaf!

 • Reageren
  Femke
  14 juli 2014

  Aaah, echt een droom bruiloft als ik het zo hoor.. Wat fijn meid, dat alles zo goed is gegaan (en alles wat niet goed ging; daar moet je idd gewoon om lachen hihi) Ik vind dit zo leuk om te lezen!!!!

 • Reageren
  Kathy
  14 juli 2014

  Wauw wat een droombruiloft <3 geweldig om jouw artikelen erover te lezen en om te lezen dat jullie zo hebben genoten! Ik ben hele erg benieuwd naar alle andere artikelen die nog gaan komen :)

 • Reageren
  Joyce
  14 juli 2014

  Wat een prachtige foto’s! Erg mooi om te lezen ook!

 • Reageren
  Manon
  14 juli 2014

  Wauw weer prachtige foto’s heb je erbij gezet vooral die laatste

 • Reageren
  Rose
  14 juli 2014

  Wauw wauw wauw, wat heeeerlijk om te lezen! Ik zie alles helemaal voor me. En bij elke zin denk ik aan mijn vriend en zie ik onze bruiloft voor me (dat gaat hopelijk nog wel een paar jaar duren maar toch, opzich is dat geen verkeerd gevoel toch)? Wat ben ik blij voor jullie, het geluk komt door de felefoon heen! Ik wens jullie het allerbeste samen maar ik weet zeker dt dat helemaal goed komt!! Heel veel liefsxxx Rose

 • Reageren
  chucky1012
  14 juli 2014

  Dit is zo mooi geschreven. Prachtig en jullie zijn een gelukkig paar!
  Wat een schitterende foto van jullie samen.

  Mooie dag Xoxo

 • Reageren
  MySimplySpecial
  14 juli 2014

  Wat een geweldige foto’s! Ik ben heel benieuwd naar de rest. Super leuk dat je dit alles zo met ons deelt!

 • Reageren
  Mieke
  14 juli 2014

  Wat heerlijk om te lezen weer. En wat een super gave trouwauto hadden jullie!
  Het feest klinkt ook helemaal geweldig. Lijkt me ook heel bijzonder om bij je ouders in de tuin je trouwfeest te geven.

 • Reageren
  Suuz
  14 juli 2014

  WAUW! prachtig om te lezen!!!!!!!!!!! heeeeel veel geluk samen!

 • Reageren
  Karlijn
  14 juli 2014

  Een prachtige afsluiting! Wat moet het gezellig zijn geweest. En wat leuk dat jullie de Italiaanse stijl zo doorgevoerd hebben. Toen mijn moeder een paar jaar terug 50 jaar werd en een feest hield kwam Fabio (uit de stad, oh wacht ik komt uit een dorp dus in dit geval is de stad Deventer ;p) met zijn pizza kar langs om voor iedereen pizza’s te maken. Dat was ook zó leuk! En hoe tof om een quiz te maken, lijkt me echt hilarisch. Zowel voor jullie als voor de gasten. Zo kom je nog een wat te weten ;) En een goed plan om een tijd af te spreken waarop jullie weggaan, halloooo jullie zijn net getrouwd dan kan de nacht natuurlijk niet lang genoeg duren ;)
  XXXX

 • Reageren
  Karlijn
  14 juli 2014

  Okee, kom ik dus weer aan met mijn lange reactie. Sorry! (maar niet heus ;p )

 • Reageren
  Rachel Kromdijk
  14 juli 2014

  nogmaals van harte en wat is die laatste foto mooi geworden liefs x

 • Reageren
  Roxanne
  14 juli 2014

  Wauw echt wauw, complimenten voor de fotograaf achter de foto’s die ik nu zie. Vooral idie van jullie samen knuffelend. Geluk straalt eraf :)

 • Reageren
  Estrella
  14 juli 2014

  Wat een leuke foto’s!

 • Reageren
  stephanie
  14 juli 2014

  Oh wat een schattige auto die fiat500!! Echt te leuk!

 • Reageren
  Naomi
  15 juli 2014

  Wat een super leuke foto’s!

 • Reageren
  Zina
  15 juli 2014

  Wat een prachtig verhaal, ik zwijmel echt helemaal weg. De liefde spat ook echt van het scherm af, zo mooi ^^

 • Reageren
  Marloes
  15 juli 2014

  Heerlijk om te lezen! :)

 • Reageren
  Wendy (MissPinkyNails)
  15 juli 2014

  Roos echt geweldig! Zelfs de lucht op bovenstaande foto straalt jullie liefde uit! <3

 • Reageren
  Stephanie
  15 juli 2014

  Ohh en ook dit artikel is zo mooi om te lezen. Ik word er bijna emotioneel van :’) zie het allemaal zó voor me!
  Wat prachtig zo’n dag en wat fijn dat alles goed is gegaan!

 • Reageren
  Kaylani
  15 juli 2014

  Aaaah just like a fairytale! Heerlijk om te lezen, kan niet wachten om nog wat foto’s te zien :D

 • Reageren
  Jorien
  17 juli 2014

  Ik heb net in 1 ruk al je trouwverhalen gelezen en ook ik moest lachen en heb genoten. Super meis, van harte gefeliciteerd nogmaals!

 • Reageren
  Sas
  17 juli 2014

  Wat een super gave foto’s! Vooral die laatste<3

  Zo leuk trouwerijen… Denk gelijk aan mijn eigen bijna 2 jaar geleden alweer :D

 • Reageren
  blauwesokken
  20 juli 2014

  Hoi Rosie, ik heb net na mijn vakantie al je verslagen over jullie bruiloft gelezen, wat ontzettend leuk en prachtig en de liefde spat er gewoon vanaf! :-) Heel erg leuk! Nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!!!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.