Journal du jour 05-03

1.

Een prachtige blauwe lucht, de zon die schijnt.. Gister begon heerlijk!

Josianne moest een paar uurtjes werken en had rond 12 uur een afspraak voor haar eigen bedrijfje vlakbij de Notre Dame. We spraken af dat we elkaar daar zouden zien rond 1. Tot die tijd werkte ik aan mijn eigen bedrijfje (daar trouwens binnenkort meer over) en schreef ik blogjes!

2.

Ik nam de metro naar Saint Michel en trof Josianne bij Le Depart, het cafe waar ze had afgesproken met haar zakenrelatie. Aan de ene kant van de weg zit dit cafe en aan de andere kant heb je het prachtige uitzicht op de Notre Dame zoals je kan zien op de eerste foto. Het was knetterdruk bij de Notre Dame en aangezien we er allebei al een aantal keren geweest zijn besloten we lekker het wijkje ernaast in te lopen. Goede keuze want wat een leuke gezellige straatjes.

3.

Vol winkeltjes met allerlei lekkers! Je begrijpt dat we die macarons niet konden laten liggen ;-)! Het zag er allemaal zo heerlijk uit!

4.

We besloten te lunchen met een crepe met Nutella die we opaten in het zonnetje in een parkje. Heerlijk. Het liefste hadden we daar een kussentje neergelegd en hadden we de hele middag in de zon gelegen haha. De crepe was heerlijk, het zonnetje was heerlijk, we hebben het gezellig met elkaar.. Zo fijn!

Na een uurtje wisten we eigenlijk niet zo goed wat we zouden doen. Het weer was zo mooi dat we eigenlijk niet terug wilden gaan naar het appartement.. Maar we moeten allebei nog zoveel doen en schrijven dat we eigenlijk wel echt terug moesten. Dus zijn we langzaam richting het metrostation gelopen dat ons terug zou brengen naar ons appartement.

5.

We deden nog even wat boodschappen. De salade van een paar avondjes geleden was ons zo goed bevallen dat we die weer hebben gemaakt. Even een selfie terwijl Josi nog een avocado koopt bij een andere winkel ;p!

6.

Na nog 2 uurtjes geschreven te hebben flanste ik de salade in elkaar en aten we deze lekker op de bank op. Heerlijk!

Ik voelde me ontzettend moe na het eten en had helemaal geen zin meer om weg te gaan. Het liefste was ik al om 8 uur met een boek in bed gekropen, mijn benen zijn zo verschrikkelijk moe van het vele lopen de afgelopen dagen! Gelukkig haalde Josianne me over om toch nog even mee te gaan.

7.

 

We hebben lekker gewandeld over de Champs Elysees en warme choco gedronken bij Starbucks. Wat moest ik lachen toen de Starbucks dame vroeg hoe we heten. Josianne en Rosanne werden (om het simpel te maken) Josie en Rosie. Wat is Rousie een prachtige en originele variatie op mijn naam haha! ;p

Tijdens het drinken van onze chocomelk werden onze ogen steeds zwaarder en gaven we maar toe aan het hoge granny gehalte van onze trip: we gaan lekker op tijd naar bed.

We pakten de metro terug en nadat ik in bed nog even met Kay belde en 2 hoofdstukken uit mijn boek las vielen mijn ogen alweer dicht. I love being a granny!

handtekening rosie

Gerelateerde artikelen

16 reacties

 • Reageren
  Curly Creative
  6 maart 2015

  Wat klinkt dat als genieten zeg heerlijk. Zou dat ook weleens willen doen als ik dit zo lees. … xxx

 • Reageren
  Dionne
  6 maart 2015

  Het klinkt allemaal heel erg fijn!

 • Reageren
  angelique
  6 maart 2015

  Heerlijke dag dus weer!

 • Reageren
  Veerlez
  6 maart 2015

  Wat een heerlijk avondtuur zo met zijn 2en in Parijs <3

 • Reageren
  Kirsten
  6 maart 2015

  Het is helemaal niet verkeerd hoor om heerlijk te genieten overdag en lekker op tijd naar bed te gaan ;D heerlijk!

 • Reageren
  Emma
  6 maart 2015

  Wat een heerlijke blogjes. Ik ‘voel’ jullie gewoon genieten door elke dag mee te lezen! :)
  Ben erg benieuwd naar je plannen, wat knap dat je zo voor jezelf en je dromen kiest!

  Trouwens, sinds je het op je blog had over misschien in je eentje naar Parijs gaan, spoken bij mij ook de ideeën om eens alleen er op uit te gaan. Misschien een lang weekend naar een stad in Nederland? Ik zou dit normaal nooit overwegen, maar denk dat ik toch eens doorpak :) dus bedankt voor dat idee!

 • Reageren
  Nicetobeout
  6 maart 2015

  Heerlijk om te lezen weer! Parijs sloopte ons ook haha

 • Reageren
  chucky1012
  6 maart 2015

  Wat een prachtige dag en zo gezellig!
  Geniet nog van fijne dagen….

  Xoxo

 • Reageren
  Marion
  6 maart 2015

  Rousie :-D

 • Reageren
  Kirsty
  6 maart 2015

  Parijs is zo mooi! <3 Kan mij alleen ook goed voorstellen dat je aan het eind van de dag helemaal kapot bent, op tijd naar bed gaan is dan wel echt heerlijk!

 • Reageren
  Femke
  6 maart 2015

  Hahaha, Rousie is wel een originele ja ;-) Ook deze dag ziet eruit als een heerlijke dag <3 Maar na zo'n hele dag door Parijs dwalen ben je inderdaad ontzettend moe.. lekker slapen is dan zo ongelofelijk fijn hihi :-)

 • Reageren
  Margot
  6 maart 2015

  Heerlijk! En van hele dagen lopen wordt ik ook altijd heel moe.

 • Reageren
  Simone
  7 maart 2015

  Zo te lezen hebben jullie daar een geweldige tijd. Ik ben over een maandje ook in Parijs. Wel maar voor 2 dagen, maar ik vind het wel gaaf om te zien waar jullie allemaal komen! Ik ben benieuwd naar je plannen voor een eigen bedrijf!

 • Reageren
  Renate
  7 maart 2015

  Ik ben zo benieuwd naar je nieuwe bedrijf! Kan niet wachten er alles over te horen :)
  Heb ik trouwens gemist dat de linkparty is gestopt? Heb hem vandaag en vorige week gemist.

  • Reageren
   Roos
   8 maart 2015

   Hai Renate, de linkparty’s komen vanaf volgende week gewoon! Ik heb het niet allemaal goed op de rit gehad met bloggen de afgelopen weken maar vanaf nu gaat er weer meer regelmaat in komen! X

 • Reageren
  Anneleen
  7 maart 2015

  Ziet er een heel gezellige dag uit! Die macarons lijken me zo lekker :)

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.