Project positief tag

1.

Wat een leuke dagen heb ik achter de rug! Ondanks dat het hier even stil was heeft mijn leven verre van stil gestaan! Afgelopen weekend was Kay op vakantie met vrienden en heb ik een heel tof weekend gehad met een vriendin! Lekker geshopt, gelachen, de hele nacht gedanst in Index (Duitsland) en gek gedaan. Maandagavond kwam Kay weer en wat is dat toch fijn om hem weer in mijn armen te sluiten! Hij had ook nog eens een cadeautje meegenomen, super lief! Daisy van Marc Jacbos, zo’n lekker geurtje!

Aan het einde van de avond, terwijl Kay mij alle verhalen aan het vertellen was en foto’s liet zien werden we gebeld dat het bij mijn zus de bevalling begonnen was en om half 3 kwam ons neefje Luca ter wereld. Alles gaat goed met het kersverse gezinnetje en om 6 uur ‘s morgens mochten wij op het ziekenhuis komen om het nieuwste familielid te bewonderen. Hij is zo ontzettend mooi!

Wat een geluk om mij heen! En toen ik ook nog eens door Dagmar getagt werd voor de project positief tag leek me het erg leuk om een paar vragen te beantwoorden over geluk!

♥Wat is je favoriete quote en waarom?
Eigenlijk heb ik die niet echt. Ik vind heel erg veel verschillende quotes mooi. Een zin die mij altijd enorm is bijgebleven is een zin uit het gedicht Invictus.

I am the master of my fate, i am the captain of my soul.

Het gaat er om dat wat er ook gebeurd in het leven, wat je ook overkomt of wordt aangedaan door anderen jij altijd het zeggenschap blijft houden over jouw gedachten, hart en ziel. Jij geeft sturing aan jouw leven en beslist over je gedachten, je lot, je toekomst.

Daarnaast vind ik: ‘never let the fear of striking out keep you from playing the game‘ ook heel erg mooi en natuurlijk ‘blondes have more fun‘ (geintje natuurlijk).

♥ Welke droom zou jij in je leven willen realiseren?
Mijn grootste droom is om een groot, gelukkig en gezond gezin te hebben. De rest kan mij allemaal gestolen worden zo lang ik maar samen met Kay en mijn familie ben en moeder mag worden.

♥ Wat betekent geluk voor jou?
Geluk betekend voor mij dankbaar zijn voor dat wat je hebt. Geluk betekend dat je blij bent met jezelf, met het leven wat je leidt en de mensen waarmee je jezelf omringt.

2.

♥ Wie kan jou ontzettend opvrolijken?
Kay met een gekke opmerking of een dikke kus of mijn vriendin Aniek met haar meest belachelijk droge uitspraken of domme plaatjes die ze stuurt waarom ik dan weer heel hard moet lachen, hoe slecht ik me ook voel.

♥ Voor wie/wat mogen we jou ‘s nachts wakker maken?
Hmm, nou eigenlijk niet voor heel veel want ik ben, zoals Kay het altijd zo lief zegt, een ontzettende slaaptablet ;p! Euhm, nou maak me maar wakker als Winston voor de deur staat met een cheque van de Postcodeloterij of voor een weekendje weg naar Parijs met mijn man. Of als iemand mij een doos met een enorme rode strik erom met een labradoodle er in brengt zou ik de deur ook zeker open doen ;-)!

♥ Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Afgelopen zaterdagavond met Aniek. Eerst tijdens het opdoen van een maskertje.. We deden van die maskertjes op die je later van je gezicht aftrekt en zij ging selfies maken van zo’n dikke sliert net alsof het snot was.. Zo belachelijk maar zo grappig haha. En later in Index, blijkbaar wou een jongen mij aanspreken en daar hadden wij allebei geen zin in dus deden we net alsof we heel druk in gesprek waren. ‘Ja ik vertel je nu een hele grappige grap, oke ja nu lachen, oke hahahaha, ja is hij al weg? Nee? Ooh hahaha ooh wat grappig ja en toen deed je dus dit? Ja hahaha ooh is hij nu weg’?
Tsja, daar moet ik heel hard om lachen ;p!

3.

♥ Op welk prestatie ben je heel trots?
Dat ik het toch allemaal best goed doe en aanpak op mijn werk. Ik bagatelliseer mijn werk nogal eens terwijl ik mijn werk ontzettend zwaar vind en ik er vaak alleen voor sta. Ik ben er trots op op wat ik met cliënten bereik en dat ik doorzet op dagen dat ik het moeilijk heb.

♥ Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
Ik zou graag mee willen geven dat ik hoop dat iedereen wat aardiger is voor elkaar en iets minder alleen met jezelf en je eigen leven bezig is. Er is zoveel ellende op de wereld, ook bij jou in de straat, de flat of het dorp waar we met z’n allen iets aan zouden kunnen doen. Pas eens eens een avondje op voor een vriendin die er doorheen zit, maak eens een praatje met het eenzame dametje die boven je woont (en eigenlijk een beetje zeurderig is) of laat die fietsers eens voor die door de regen moeten fietsen.

Ieder mens heeft zijn/haar verhaal, ook de zwerver, de junk, de zeurende buurvrouw, de caissiere, de grumpy cats onder ons. Oordeel niet zo snel en probeer mensen te begrijpen.

Bedankt voor de leuke tag Dagmar! Als jij ‘m ook gaat doen laat je me dat dan weten in de comments?! Vind ik leuk!

handtekening rosie

Gerelateerde artikelen

23 reacties

 • Reageren
  chucky1012
  22 oktober 2014

  Gefeliciteerd met jullie neefje!
  Fijn dat je met een vriendin was gaan stappen.
  Leuke tag en fijne antwoorden.

  Xoxo

 • Reageren
  Tessa
  22 oktober 2014

  Je pakt het inderdaad allemaal heel goed aan en zeker met je blog! Leuk zo’n tag! Daar word je inderdaad heel erg vrolijk van!
  Liefs, Tessa

 • Reageren
  Manon
  22 oktober 2014

  Super leuke tag is dit, je hebt hem prachtig ingevuld!

 • Reageren
  Angelique
  22 oktober 2014

  Deze tag is zo leuk! vandaag al een paar keer langs zien komen op verschillende blogs. Ik ga hem ook maar eens invullen

 • Reageren
  Simone
  22 oktober 2014

  Wat een leuke tag! Je hebt ‘m erg leuk ingevuld :)

 • Reageren
  Miranda
  22 oktober 2014

  wat een leuke tag! Top ingevuld ook:) Ik word er vrolijk van haha!

 • Reageren
  Estrella
  22 oktober 2014

  Leuke tag

 • Reageren
  Jenn
  22 oktober 2014

  Mooie tag, en mooi ingevuld!

 • Reageren
  MySimplySpecial
  22 oktober 2014

  Wat een fijne tag en gefeliciteerd met je neefje!

 • Reageren
  Cindy
  22 oktober 2014

  Ik vind dit een hele mooie tag!

 • Reageren
  Petra
  22 oktober 2014

  Ik vind het een prachtige tag. Heb hem gisteren ook in gevuld. Mooie zin uit het gedicht.

 • Reageren
  Dana
  22 oktober 2014

  De tag blijft leuk om te lezen!

 • Reageren
  Anne Solveig
  23 oktober 2014

  Super leuk om te lezen! Ik heb ‘m zelf ook ingevuld!

 • Reageren
  Josianne
  23 oktober 2014

  Wat heb je hem leuk ingevuld! Heel fijn om te lezen :)

 • Reageren
  Frauke
  23 oktober 2014

  Heerlijk om te lezen, wat een boel vrolijkheid in één post :D! Proficiat voor je zus trouwens, wat fijn! X

 • Reageren
  Dagmar
  23 oktober 2014

  Allereerst van harte met je neefje, wat een mooie naam! Zo mooi om je antwoorden te lezen op de vragen, je hebt het prachtig ingevuld. En wat is je boodschap rakend, geweldig geschreven <3 Echt een eer dat je het hebt ingevuld!

 • Reageren
  Femke
  23 oktober 2014

  Gefeliciteerd met jullie neefje Luca!!! Wat een vrolijke boel hier, maakt mij echt blij.. Ik vind de boodschap die je op het eind meegeeft echt PRACHTIG en ik ben het er volledig mee eens!!

  • Reageren
   Roos
   23 oktober 2014

   Dankjewel Femke! En fijn dat je het er mee eens bent, als de hele wereld het er nou mee eens zou zijn ;-)! Liefs!

 • Reageren
  Linda
  25 oktober 2014

  Weer zo’n prachtige invulling van deze mooie tag! Ik word zo blij van alle positiviteit die Dagmar hierdoor verspreid!
  Trouwens, ik kwam toevallig op je blog terecht en wat een vrolijkheid! Ik word er helemaal happy van :) (enne; lief liedje in je zijbalk, die heb ik eerst aangezet voor ik ging lezen!)

 • Reageren
  Saskia
  25 oktober 2014

  Erg mooie eerlijke antwoorden!
  Ik heb ‘m van de week ook al gevuld.

 • Reageren
  annouska
  28 oktober 2014

  Ik zag deze tag ergens anders ook voorbij komen. Leuk om te lezen maar ook om eens over na te denken!

 • Reageren
  Cheyenne Caitlin
  29 oktober 2014

  Je hebt hem heel erg leuk ingevuld! Ik heb hem vandaag ingevuld.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.