Nog een 1 nachtje slapen tot onze vakantie

Vakantie perikelen

Koningsdag, hurray! Ik ben dol op Koningsdag. Al jaren sta ik met vriendinnen op de vrijmarkt spulletjes te verkopen, wijntjes te drinken en met iedereen praatjes te maken :)! Daarna met z’n allen op een terrasje neerploffen en (hopelijk) van het zonnetje genieten! Dit jaar is het alleen een beetje anders, i.p.v. op de vrijmarkt zit ik nu op een met kleding bezaaid bed dit blogje te typen (al moet ik zeggen dat het weer het ook vrij onaantrekkelijk had gemaakt om op de vrijmarkt te gaan zitten!!)

Morgen is het zover, dan gaan wij op vakantie! 9 dagen naar Turkije ter ere van het 35 jarige huwelijk van mijn schoonouders. Eigenlijk zou dit reisje al afgelopen oktober plaatsvinden maar aangezien Flynn toen net 3 weken was (en ik nog amper op de been was) ging dit feest voor ons niet door ;-)!

Ik moet zeggen dat ik het eigenlijk veel minder spannend vind dan verwacht, zo’n eerste vliegvakantie met baby. Misschien dat ik me niet zo druk maak omdat Flynn behoorlijk makkelijk is en weinig huilt en ik zelf ook vrij relaxed ben. Waar ik me wel een beetje druk om maak is de hele politieke situatie op het moment in Turkije en Europa. Is het wel veilig (genoeg)? Maar aan de andere kant, waar ben je nou wel veilig? Blijkbaar in Frankrijk en België ook niet meer.. En als we daar met z’n allen aan toegeven.. Geven we die monsters dan niet juist wat zij willen?

De laatste weken en dagen heb ik alles al flink voorbereid. Alle fruit- en groentehapjes kocht ik bij de DM drogist in Duitsland, de zwemluiers zijn ingepakt, grote voorraad melk gaat mee en ik kocht genoeg kleertjes (t-shirts en korte broeken) voor de komende 9 dagen. Ik denk, Flynn kennende, dat ik nog wel een keer zal moeten wassen in Turkije maar ach, dat is geen probleem. Ik heb een kleine tube wasmiddel mee en dan doe ik gewoon even wat handwasjes.

Gisteren heb ik voor mijzelf nog een nieuwe korte broek en 2 shirtjes gekocht. Ik heb niet super veel zomerkleding die me nog leuk staat maar ach, ik moet het er maar even mee doen ;-)!

Alle blogs zijn geschreven voor de komende week maar ik neem mijn laptop mee en denk dat ik ook wel wat spontane blogs vanuit Turkije ga schrijven :)! Geen druk op mijzelf leggen (IEDERE DAG EEN BLOG SCHRIJVEN) maar mij kennende mis ik bloggen na 2 dagen al en wil ik toch graag met jullie delen hoe het er is!

Mocht je het leuk vinden om iedere dag zonnige family photo’s te zien van mij en mijn gezin, volg me dan op Instagram @lifebyrosie!

Veel liefs!

handtekening rosie

Gerelateerde artikelen

8 reacties

 • Reageren
  Dionne
  27 april 2016

  Wat heerlijk zeg! Ga er maar lekker van genieten! Fijne vakantie!
  Dionne onlangs geplaatst…Happy Moments | Blog ritme, de lente zon & inrichten van het huisMy Profile

 • Reageren
  Joyce
  27 april 2016

  Ooo wat heerlijk! Succes met de laatste voorbereidingen en geniet ervan!!

 • Reageren
  Margot
  27 april 2016

  Heel veel plezier! :D
  Margot onlangs geplaatst…Zelfgemaakte aardappelsaladeMy Profile

 • Reageren
  Daniëlle
  27 april 2016

  Heel veel plezier met zijn allen! Geniet ervan!
  Daniëlle onlangs geplaatst…Foodblogswap – Kruidcake met rozijnenMy Profile

 • Reageren
  chucky1012
  27 april 2016

  Geniet ze ;-)

  Xoxo

 • Reageren
  Melle
  27 april 2016

  Yes wat superleuk! Heel veel plezier :) En natuuuurlijk ga ik je volgen op Instagram :)
  Melle onlangs geplaatst…Bloggers Favorites | Dichtbij jezelfMy Profile

 • Reageren
  Frank
  27 april 2016

  Hoe vet is dat, geniet van je vakantie en we gaan hier je foto’s wel bekijken in de regen 😑
  Frank onlangs geplaatst…Opa verteltMy Profile

 • Reageren
  Joyce - LemonyLifenl
  28 april 2016

  Heel veel plezier!
  Joyce – LemonyLifenl onlangs geplaatst…BEAUTY | MAC PLEASE MEMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.