Mindstyle: be an encourager..

Be an ecourager

Denk je dat dat iets voor jou is ja? Denk je wel aan dit, dit, dit en dit? Ik weet niet of je dat kan hoor, het is moeilijker dan het lijkt..

Iedereen kent ze wel, de mensen die altijd en eeuwig pessimistisch zijn. Altijd van het slechte uitgaan, bij een uitdaging er altijd vanuit gaan dat het ze niet gaat lukken, een instelling hebben van ‘we zien wel hoe ver we komen’ of jou er even op moeten wijzen dat er ook negatieve kanten aan het verhaal zitten.

Zelf kies ik er voor om die ander te zijn, de encourager. Mensen aan te moedigen hun dromen te volgen, enthousiast te zijn over toekomstplannen en aan te geven dat, hoe moeilijk een doel ook is, je er met de juiste mindset zeker weten gaat komen. Dit houdt niet in dat ik niet realistisch of naief ben..  Dit houdt in dat ik er bewust voor kies om het beste in mensen te stimuleren. Door mijn geloof in mensen uit te spreken zie ik hen hierdoor groeien, blij worden met deze positieve feedback en er nog meer voor willen gaan dan dat ze al deden.

Ik ben een encourager, een aanmoediger, een stimulator. En wat ben jij?

handtekening rosie

Gerelateerde artikelen

14 reacties

 • Reageren
  Yvette
  6 februari 2014

  Mooi artikeltje! Ik ken zulke mensen maar al te goed en kan er slecht tegen. Zelf ben ik meer zoals jij.

 • Reageren
  MySimplySpecial
  6 februari 2014

  Mooi geschreven! Altijd maar alles negatief bekijken vind ik ook helemaal niks.

 • Reageren
  Bibian
  6 februari 2014

  Mooi artikel, aan al dat negatieve gedoe heb je ook niks. Be positive! Liefs

 • Reageren
  Manon
  6 februari 2014

  Ik denk dat ik ook wel een aanmoediger ben, en een volhouder!

 • Reageren
  Didi
  6 februari 2014

  Goed stukje! Ik lees dat je Maatschappelijk werkster bent! Ik studeer dat nu en dit is precies wat ik ook wil bereiken bij mensen. Ik wil ze inspireren en motiveren. En nog iets, je site ziet er mooi uit!

 • Reageren
  kim
  6 februari 2014

  Mooi gezegd! Ik moedig ook altijd iedereen aan, maar bij mezelf heb ik dan alttijd dat ik denk dat het me niet gaat lukken.. stukje faalangst, mweh..

 • Reageren
  Karlijn
  6 februari 2014

  Voor anderen ben ik denk ik een encourager, ik vind het fijn en leuk om mensen te stimuleren. Maar voor mezelf ben ik vaak negatiever. Denk ik dat ik het niet kan of dat het niet lukt. Dus daar zou ik graag een draai in maken :)

 • Reageren
  Rosa
  6 februari 2014

  Super leuke quote, deze kende ik nog niet! Mooi uitgangspunt

 • Reageren
  Mariska
  6 februari 2014

  Wat toevallig dit! Ik had het er gisteren met mijn moeder over, toen ik plannen die ik heb voor mijn toekomst met haar deelde, dat zij altijd heel positief is en alles aanmoedigt wat ik en mijn broertje en zusje willen doen. Terwijl we heel veel mensen konden opnoemen die altijd maar negatief zijn, en plannen bij voorbaat al afkraken. Jammer is dat. Ik ben blij dat ik, net als mijn moeder, een echte encourager ben!

 • Reageren
  Marloes
  6 februari 2014

  Lief! Van negativiteit is nog nooit iemand happy geworden

 • Reageren
  Simone
  6 februari 2014

  Ik ben vaak pessimistisch. En dat helpt me niet, ben ik het helemaal mee eens, maar soms lijkt het alsof ik er gewoon niets aan kan doen.

 • Reageren
  marije
  6 februari 2014

  leuk artikel! ik ken wel mensen die dan direct zeggen dat iets toch niet gaat lukken of haalbaar is, ik probeer altijd positief te zijn! Als je iets echt wil en daar je hart ligt, is alles mogelijk!
  Ik ben zeker weten een encourager!

  liefs marije

 • Reageren
  Tiff - The CineFiles
  6 februari 2014

  Mooi streven! Ik ben ook echt een encourager :) Alleen vergeet ik mezelf altijd te encourage-en hihi

 • Reageren
  Frauke
  9 februari 2014

  Leuke post! Ikzelf ben vaak nogal pessimistisch ingesteld en het is soms moeilijk om niét zo te denken, maar ik probeer het heel erg haha :D

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.