Hallo 2017!

hello-2017

Een tikkeltje aan de late kant maar niet minder oprecht: ik wens jou een fantastisch, gelukkig en gezond 2017! ♥

2016 was helaas niet mijn jaar. Terwijl ik juist zo had verwacht dat het mijn jaar zou worden! Ik begon ja immers op 1 januari vol goede moed met het creëren van mijn eigen bedrijf. Mijn hobby moest uitgroeien tot mijn werk! En ondanks dat het bloggen fantastisch ging, ik leuke opdrachten deed en er een prima salaris uithaalde was ik er allerminst gelukkig mee. Ik miste de zorg meer en meer en uiteindelijk besloot ik dan ook te stoppen met het aan mezelf lopen trekken en iets te doen waar ik gewoon niet gelukkig van word.

Ik denk dat deze ontevredenheid iets triggerde in mij en helaas kwam ik in een diepe dip waardoor ik gewoon helemaal niet lekker in mijn vel zat. Het lastige voor mij was dat ik dit helemaal niet van mijzelf kende. Bijna iedereen die ik er over sprak zei dat de meeste mensen wel eens niet lekker in hun vel zitten, dat het er gewoon bij hoort.. Je hebt nou eenmaal ups en downs! Leuke en minder leuke periodes in je leven. Maar een down als deze had ik nog niet eerder meegemaakt en dat maakte het voor mijn gevoel nog erger. Je maakt alles in je hoofd veel erger. Waar ik normaal heel makkelijk de zogenaamde knop om kon zetten leek dat maar niet te lukken. Waar ik normaal zo kon genieten van kleine dingen leek dat ook maar niet te lukken.

Ik besloot in therapie te gaan om mijn bevalling te verwerken en dit deed me al erg goed. Ik heb echt het gevoel dat dat stukje afgesloten is maar het besluit om te stoppen met bloggen (for moneyzz) maakte ook dat ik weer volop ging solliciteren in de zorg. Ik ging werken bij de daklozenopvang en werd ergens aangenomen wat ik later toch niet door heb laten gaan. Te privé om hierover uit te weiden maar als je net weer beter in je vel zit en je gelijk weer beslissingen gaat maken waar je buikpijn van krijgt weet je dat je niet goed bezig bent.

Maar solliciteren is nou ook niet bepaald een geweldig, gelukkig makend proces! Al die afwijzingen, al die hoop die iedere keer de grond in geboord wordt.. Ik vind het zwaar en ik vind het soms lastig om positief te blijven. Om te blijven geloven dat die baan er echt wel een keer komt! En om me niet schuldig te voelen als ik een week niet solliciteer maar alleen geniet van bloggen en mijn gezin. Want dat vind ik zo lastig. Ik vind namelijk dat ik eigenlijk alleen maar zou moeten solliciteren, ik wil toch zo graag die baan! Maar als ik dat doe voel ik me doodongelukkig!

Mijn hoop voor 2017 is dan ook dat ik een balans weet te vinden tussen mijn gezin, solliciteren en bloggen. Ik hoop dat ik snel een toffe baan vind waar ik me op mijn plek voel, tot mijn recht kom en waar ik gewaardeerd word voor wat ik doe.

oud-en-nieuw-2016

Dat ik weer veeeel vaker deze lach op mijn gezicht mag zien ;-)! Deze foto maakte Kay van mij op het oud & nieuw feestje bij vrienden, en wat heb ik een toffe avond gehad. Het gaf me echt een boost om aan de slag te gaan. Om weer bezig te gaan met een positieve mindset, veel leuke dingen te doen, te maken, te ondernemen. En is er niemand om leuke dingen mee te doen? Dan ga ik toch gewoon alleen? Of met mijn favoriete jongetje? ♥ Ja ik ga solliciteren en ja ik ga mijn best doen die baan te vinden die mij een stukje geluk en voldoening gaat brengen maar ik moet tussendoor toch ook genieten van al het moois wat ik heb? En dingen doen die mij gelukkig maken (zoals bloggen en fotograferen).

Betere tijdsplanning, meer (bewust) doen op een dag, genieten en hard werken aan mijn toekomst. Dat is mijn plan voor 2017. Geen spannende plannen zoals je leest maar gewoon lekker in mijn vel zitten en genieten. Dat wens ik niet alleen voor 2017 maar dat ga ik gewoon doen!

Ik wens jullie ook een fantastisch 2017 waarin al je dromen, hoe groot of klein ze ook zijn, uit mogen komen.

Heel veel liefs!

handtekening Lifebyrosie.nl

Gerelateerde artikelen

9 reacties

 • Reageren
  Dionne
  2 januari 2017

  Vervelend om te lezen dat het allemaal niet zo lekker liep en het niet jouw jaar was. Laten we hopen dat dit een beter jaar wordt en jij je droombaan vindt. :)
  Dionne onlangs geplaatst…Trends 2017 | Videocontent, mobiele website & micro influencersMy Profile

 • Reageren
  Caroline
  2 januari 2017

  Lieve Rosanne, jij ook de beste, liefste en.gezondste wensen voor 2017.

 • Reageren
  Sylvia
  2 januari 2017

  Jammer om te horen dat 2016 niet jou jaar was..Dat van die baan, jammer dan. Als het niet goed voelt, voelt het niet goed en moet je het niet doen. Lekker gaan genieten van je mannen en pff die baan komt er echt wel hoor en meestal op en moment dat je het niet verwacht! Ik hoop iig dat al je wensen en dromen mogen uitkomen.
  Sylvia onlangs geplaatst…Persoonlijke & blog doelen 2017My Profile

 • Reageren
  Josianne
  2 januari 2017

  Voor jou ook nog een heel mooi 2017! Dat we elkaar maar iets vaker mogen zien dan 1 keer ;) maar vooral dat al jouw dromen nu uit gaan komen!
  Josianne onlangs geplaatst…Gelukkig nieuwjaar!My Profile

 • Reageren
  Karina
  2 januari 2017

  Mooi geschreven! Leuk hoe jij ons een kijkje in je hoofd en leven geeft :-) hopen op een mooi jaar waarin je dat wat je wenst uitkomt. :)

 • Reageren
  Danella
  2 januari 2017

  Een heel fijn nieuw jaar en ik hoop voor je dat het een prachtig jaar mag worden!
  Danella onlangs geplaatst…Review van de Tiny Rituals Baby Hair & Body WashMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  3 januari 2017

  Ik wens jou en je gezinnetje ook een schitterend 2017 toe! En hopelijk vind je een snel een leuke job, waar je heel wat voldoening uit kan halen! :)
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

 • Reageren
  Eline
  3 januari 2017

  Wat vervelend dat je afgelopen jaar niet lekker in je vel hebt gezeten. Maar misschien dat je daar wel het meeste van leert. Je luistert in ieder geval wel naar je eigen gevoel.
  Op het laatst schrijf je dat er geen spannende plannen zijn. Maar k denk dat je met het belangrijkste bezig gaat wat er is. Namelijk zorgen voor je eigen geluk en plezier zodat je daarna kan gaan zorgen voor anderen. Ik hoop dat dit jaar jouw jaar gaat worden. Gelukkig nieuwjaar!

 • Reageren
  Daniëlle
  4 januari 2017

  Op naar dat 2017 wel jouw jaar mag worden! Al het goeds voor het nieuwe jaar gewenst!
  Daniëlle onlangs geplaatst…Van de boekenplank: Real FoodMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.