Ik kon het niet laten.. De kerstboom staat! ♥

Woensdag 4 december is de dag dat ik onze kerstboom zetten mag. In ieder geval, dat was de deal met mijn man. Afgelopen zondag vierden wij al Sinterklaas, dus goedheiligman er uit en Kerstboom er in. En mijn plannen waren zó leuk. Waren ja..

Griep.

Tot de griep roet in het eten gooide. Ik leek eindelijk weer een beetje mijn positieve spirit terug gevonden te hebben na een paar pittige weken tot vorige week donderdag- op vrijdagnacht Flynn opeens hartstikke ziek werd. Spugen, spugen, spugen. Dat betekent niets anders als knuffelen, troosten en wassen. Veel wassen.

Vrijdag en zaterdag, toen we ons weekendje weg waren in een natuurhuisje, was hij nog steeds ziek en zondag leek hij iets op te knappen. Gelukkig maar! Zondagavond kwamen we thuis en ja hoor: Kay. Hartstikke ziek. Ik zal je de details besparen maar ze waren niet fijn kan ik je vertellen. Dus begon het verhaal weer van voor af aan: knuffelen en troosten… ;-)!

Please laat het mijn deurtje voorbij gaan.

Nouuuuuu, helaas! Na iedereen verzorgt te hebben was ik aan de beurt hoor. Gelukkig in iets mindere mate als mijn 2 mannen maar ik kan je vertellen; wat kun je je slecht voelen. Tegelijkertijd borstvoeding geven is dan helemaal drama. En natuurlijk wou Morris de afgelopen dagen veel meer drinken als normaal! Zul je altijd zien ;-)!

Met z’n tweetjes zo ziek zijn, bah, wat een ellende. En wat baalde ik. We zouden dit jaar voor het eerst naar een kerstboom kwekerij gaan om zelf een kerstboom uit te zoeken op het land en deze om te zagen. Ik snap dat als je niet zo’n kerstfreak bent als ik dat je dan denkt ‘boeiend’.. Maar het lijkt me al jaren tof en we hadden nu eindelijk een datum dat het ook echt kon! Het familie uitje stond gepland maar helaas. Dat feest ging niet door.

Toch met mijn zieke hoofd een kerstboom uitzoeken.

Als het deze woensdag niet zou gebeuren dan zou het waarschijnlijk nog meer dan een week duren voordat ik er weer tijd voor zou hebben.. Dus wat deed ik haha? Gewoon gaan.

Gelukkig ging het woensdagochtend al iets beter en rond de middag ging het eigenlijk wel een heel stuk beter. Nog een heel onrustige buik en het ene goede moment wisselde zich af met me ellendig voelen maar het ging al een stuk beter. Toen Flynn uit school kwam besloot ik dan ook gelijk in de auto te stappen om een kerstboom te gaan kopen. Het was nu of nooit haha ;-)! Met een klein half uurtje waren we er al weer en ik had zelf geen vinger uitgestoken. Ze lieten me de bomen zien en hij werd zelfs voor me in de auto gelegd. Wat een geluk!

Ik liet Flynn de boom lekker op zijn manier versieren en toen hij naar de gym was heb ik gauw alles er uit gehaald, lampjes er in gedaan en langzaamaan de middag en avond gebruikt om het huis te versieren.

Ik laat jullie de boom binnenkort helemaal zien maar eerst komen er nog een heleboel toffe diy’s aan met kersthangers en kerstkransen!

Hebben jullie net zoveel zin in deze heerlijke weken voor kerst als ik? ★ En wanneer gaan jullie de boom zetten?

Gerelateerde artikelen

4 reacties

 • Reageren
  Audrey
  5 december 2019

  Tof! Ik ga mijn kerstboom pas volgend weekend zetten. Ik heb hem wel al uitgekozen: mijn vader heeft een veldje met bomen en mijn moeder, zus en ik hebben altijd eerste keus. Winning!
  Audrey onlangs geplaatst…Slechte Slogans: achter de schermen bij de sloganverkiezingMy Profile

 • Reageren
  Tamara
  5 december 2019

  Deze preview van je boom ziet er al prachtig uit! Wat vervelend dat jullie allemaal eerst ziek zijn geweest, maar hopelijk inmiddels iets aan de beterende hand. Wij hebben ook afgelopen weekend de sint gevierd, dus vond gister wel een mooi moment om de boom op te zetten. Mijn dochter was het er niet mee eens, want Sinterklaas was nog niet eens vertrokken naar de Spanje. Nu doen we het dit weekend wel, ik kan niet wachten!
  Tamara onlangs geplaatst…10x waarom jij van je Dr. Martens houdtMy Profile

 • Reageren
  Sanne
  6 december 2019

  Haha, groot gelijk! Hier staat ‘ie ook al sinds het weekend, alleen dan zonder ballen want die ga ik zondag pas kopen. Nog niet helemaal kerstig dus. ;) Ik vind de boom anders maar zo kort staan!
  Sanne onlangs geplaatst…Zó ga ik de strijd aan met die eeuwige bad hair dayMy Profile

 • Reageren
  Jenn
  6 december 2019

  Wij hebben hem gisteravond opgezet. Van mij mag het eind november al, maar vanaf 5 december is ons compromis :’)
  Jenn onlangs geplaatst…Gelezen | Een puppy voor kerst van Simone LuijtenMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.