Hij staat!

kerstboom

Afgelopen zondag was het zover: we kochten de kerstboom. Mij kun je niet blijer maken! Met de kerstboom in huis is voor mij de decembermaand echt aangebroken en laat december nou mijn favoriete maand van het jaar zijn.

We kochten de kerstboom bij Ikea, bij ons om de hoek. Voor €20,- kun je een kerstboom uitzoeken en je krijgt er een waardebon van €19,- voor terug die je in januari bij Ikea kunt spenderen. Een kerstboom voor een euro dus, fijnnn!

kerstboom-opzetten

Hij is nog niet helemaal klaar maar het begin is er :)! Ik heb besloten dit jaar maar gewoon eens te kijken wat ik allemaal nog voor kerstdecoratie heb en daarna dingen erbij te kopen (of maken) die er goed bij passen. Ik heb veel hout, wit en rood in de boom en daarnaast bijna alleen maar niet-breekbare dingen. Dit in verband met de katten maar nu met die kleine jongen van ons is dat ook wel heel erg makkelijk!

kerstboom-zetten

Want ik hoor je bijna denken: maar hebben jullie geen ontzettend grijpgraag jongetje rondkruipen in huis? Is een kerstboom dan wel handig? Nou nee, dat is zeker niet handig haha. Maar op mijn kerstboom wil ik geen concessies doen dus de enige oplossing is streng zijn voor Flynn ;-)! Hij weet heel goed wat nee betekend (er naar luisteren is een tweede) dus we zullen flink consequent moeten zijn de komende weken want die kerstboom is natuurlijk MACHTIG interessant.

Toen hij de kerstboom voor het eerst zag, nadat ik hem uit bed haalde die middag, vond hij het helemaal geweldig. Hij maakte allerlei oeh en ah geluidjes haha. Zo lief! Daarna zijn we er even samen bij gaan zitten en hebben we er naast gespeeld met wat speelgoed. Eigenlijk ging het vrij goed tot een uurtje later. Hij deed niets anders dan manieren verzinnen om aan de boom te zitten haha. De boef! We zullen zien hoe dit de komende weken zal gaan.

Zodra de boom helemaal af is zal ik nog een foto delen, ik denk op mijn Instagram (@lifebyrosie) dus mocht je me daar nog niet volgen doe dat dan zeker even!

Hebben jullie de kerstboom al staan? ♥

handtekening Lifebyrosie.nl

Gerelateerde artikelen

8 reacties

 • Reageren
  Tineke
  6 december 2016

  De reactie van Finn is zo schattig! Wij hebben helaas al een paar jaar geen kerstboom meer. Wij hebben hier geen ruimte voor. Volgend jaar wil ik zo’n kleine voor in de vensterbank. Dit geeft veel meer sfeer.

  Liefs

 • Reageren
  Loes Johanna
  6 december 2016

  Heerlijk hé! Meteen zo veel sfeer in huis, vind ik altijd. Wij gaan hem vanavond kopen, als het aan mij had gelegen had de boom al eerder gestaan, maar het kwam even niet anders uit dit jaar. :)
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Sinterklaas PlogMy Profile

 • Reageren
  Bente
  6 december 2016

  Aah leuk! Bij mij staat hij nog niet, ik moet van mijn vriend altijd tot na Sinterklaas wachten. Misschien dat ik donderdag avond een boom ga halen! Zo veel zin in :d
  Bente onlangs geplaatst…Weekoverzicht 47: Een logé en SinterklaasMy Profile

 • Reageren
  Paola
  6 december 2016

  Hier staat hij ook sinds gister! Selena heeft er tegen mijn verwachting in niet zoveel interesse in. De katten is een heel ander verhaal ;)
  Paola onlangs geplaatst…Selena 10 maandenMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  6 december 2016

  Wat een goede actie van IKE
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  6 december 2016

  Wat een goede actie van IKEA en ziet er een mooie boom uit, leuk versierd! :) Leuk dat Flynn er ook zo’n fan van is! ;)
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

 • Reageren
  Stephanie
  8 december 2016

  Ah wat leuk dat de kleine man er ook zo positief op reageert :)
  En kinderen zouden kinderen niet zijn als ze niet alles willen aanraken haha.
  Hier staat de boom al sinds vorig weekend, dus nog voor sinterklaas. Wij vieren dat namelijk niet, vind kerst + boom veel leuker ^^

 • Reageren
  Maike
  11 december 2016

  Leuk altijd die IKEA actie. Je boom ziet er gezellig uit!
  Maike onlangs geplaatst…Styled shoot: Kleurrijke multi-culti bruiloftMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.