Over droomhuizen en droombadkamers

Sanitair

Bron 123456

We wonen nu zo’n 4 jaar met veel plezier in ons huurhuisje maar inmiddels dromen we over groter, mooier en meer ruimte. Een eigen huis, hoe fantastisch zou dat zijn. Een huis wat je helemaal naar je zin kan aanpassen, het liefst een nieuwbouwwoning waarin we zelf een prachtige woonkeuken en badkamer (MET BAD!) kunnen plaatsen.

Helaas lijkt deze droom nog even te moeten wachten, een hypotheek krijgen is op dit moment zo ontzettend lastig. Als je niet allebei een ‘gewone’ baan hebt met een vast contract kun je het wel schudden. We zullen het dus nog even bij dromen moeten laten maar dat we het huis van onze dromen ooit zullen krijgen, daar geloof ik heilig in.

Betonlook en steigerhout

Een grote, mooie, landelijke woonkeuken en een prachtige, rustige badkamer. Dat zijn mijn wensen. Zoals je hierboven in de collage al kan zien ben ik dol op het gebruik van (steiger)hout in de badkamer. De combinatie met betonlook op de muren en een grote glazen douchewand om de badkamer ruimtelijk te houden lijkt mij echt fantastisch. Een grote regen douche, het liefst met een douchebak voor 2 (dream on ;-)! ) en een mooi raam waar veel licht door valt.

Toen wij een aantal maanden geleden badkamers gingen bekijken kwamen we er achter dat je tegenwoordig ook tegels hebt die precies op hout lijken! Zo gaaf, enorm praktisch wat schoonhouden betreft en je ziet gewoon echt niet dat het tegels zijn!

Marokkaanse invloeden

Naast dat ik juist het hele rustige mooi vind kan ik ook enorm blij worden van bijvoorbeeld Marokkaanse invloeden in de badkamer. Zoals je in de collage ziet bijvoorbeeld, zo’n prachtig gekleurde spoelbak of een muur helemaal versiert met prachtige mozaïek. Ik denk niet dat ik hier uiteindelijk zelf voor zou gaan maar misschien dat een paar gekleurde details wel heel erg mooi zouden staan. Een paar prachtig geweven handdoeken of felgekleurde kaarsen bijvoorbeeld.

Zoals je merkt droom ik al flink weg ;-)! Helaas stap ik vanavond weer onder mijn kleine douche (waar lang niet zoveel water uit komt als ik zou willen) maar zodra ik mijn ogen sluit waan ik mij gewoon in zo’n fantastische badkamer! ♥

Heb jij een prachtige badkamer? En hoe ziet jouw droombadkamer er uit?

handtekening rosie

 • Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.

Wil je op de hoogte blijven van alles omtrent mij en Lifebyrosie.nl?
Volg mij dan op Facebook of Instagram (@lifebyrosie) ♥

Gerelateerde artikelen

6 reacties

 • Reageren
  chucky1012
  17 maart 2016

  Prachtige inspiratie op Pinterest!
  Daar kijk ik regelmatig voor de wensen om een droomhuis in te kunnen richtten.
  Wauw, zo een rainshower lijkt me fijn.
  Dubbele wastafels etc…

  Xoxo

 • Reageren
  Dita
  17 maart 2016

  Prachtig! Ons badkamer staat ook nog op het lijstje om ooit eens opgeknapt te worden. Maar dit jaar eerst de tuin ;)

 • Reageren
  Margot
  17 maart 2016

  Wat een heerlijke foto’s en wat handig van die tegels!

 • Reageren
  Danique Krol
  17 maart 2016

  Wat een prachtige inspiratie post!

 • Reageren
  Marit
  17 maart 2016

  Ik vind badkamer nummer drie heel erg mooi :D

 • Reageren
  Michelle
  19 maart 2016

  Wij hebben afgelopen zomer ons droomhuis (voor nu) gekocht; ook een nieuwbouwproject waarvoor we inderdaad een keuken en badkamer uit hebben gekozen, en daar heb ik ook ZO van genoten! Nu alleen nog even wachten tot alles klaar is. Nog een half jaar..

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.