Rosanne Woudstra Coaching, opening & meer!

Ik weet bijna niet waar ik beginnen moet maar dat er een update móest komen en dat ik van mij af móest schrijven om jullie te vertellen hoe het er voor staat met de opening van mijn eigen coachingspraktijk: dat was zeker!

Dus ik spring er maar gewoon in.

Wauw wat zijn de afgelopen weken gaaf geweest. Enorm spannend, gaaf, doodeng, geweldig en alles tegelijkertijd. Wat er zich allemaal wel niet in mijn hoofd en lijf heeft afgespeeld (en nog steeds afspeelt). Nooit gedacht dat er zoveel bij zou komen kijken: het starten van een eigen zaak!

Misschien dat dat ook niet voor iedereen geldt, i don’t know, maar als je ergens je hart en ziel instopt dan is dit blijkbaar voor mij het resultaat ;-)!

Start van de e-cursus.

3 september startte de e-cursus waar ik de afgelopen maanden aan gewerkt heb en ik kan je vertellen: de avond van tevoren was ik heel erg gespannen. Waar ik aan de ene kant niet kon wachten om te starten was die daadwerkelijke datum opeens zo snel dichterbij gekomen dat ik het wel even warm kreeg.

Was het wel goed genoeg? Stelt het wel wat voor? Ga ik mezelf nu voor gek zetten bij 700 mensen? 700 mensen teleurstellen.. UGH!

Die gedachtes werkte ik met een lading positiviteit zo weg en uiteindelijk zitten we in week 2 en hoor ik alleen maar positieve geluiden over de e-cursus. Mensen die er na 1 week al iets aan gehad hebben, dat is toch geweldig? En dat sterkt me alleen maar in mijn missie om zoveel mogelijk mensen te leren zo positief mogelijk in het leven te staan, een sterkte mindset te creëren en te werken aan groei en geluk.

Zakelijke romslomp.

Maar ondertussen moet er ook zoveel op praktisch gebied gebeuren. Het maken van een website, teksten daarvoor schrijven, het zoeken van een boekhouder, het inschrijven bij de KVK, zakelijke rekening openen en betalingssystemen uitproberen. Het kost zo onwijs veel tijd. Tijd die ik veel liever steek in het ontwikkelen van mijn eigen methode en coachtechnieken die ik wil gaan gebruiken. 2x zo hard werken dus. Veel uren maken. Maar dat vind ik totaal niet erg.

Voor het eerst in mijn leven denk ik niet meer op zondagavond: MEH, er staat weer een werkweek voor de deur. Ik ben zo blij dat ik MAG werken. Ik geloofde daar nooit in, dat mensen iedere dag met plezier naar hun werk gaan, maar ik ervaar het nu zelf. And that makes me happier than ever.

Wat ga ik precies doen?

Misschien denk je nu: leuk zo’n coachingspraktijk maar wat ga je nou eigenlijk precies doen? Ik ga aan de slag als online mindset coach. Ik coach gemotiveerde vrouwen op een hele praktische manier richting een positieve mindset! Vanuit deze positieve mindset pakken we dingen waar jij tegenaan loopt bij de basis aan en leer ik je door middel van opdrachten, inzichten en bewustwording de vaardigheden om te dealen met alles wat het leven jou brengt.

Je kunt hierbij denken aan het coachen van mensen die graag positiever in het leven willen staan, willen werken aan een beter zelfbeeld, daadkrachtiger willen worden, er achter willen komen waar haar talenten liggen, af willen van faalangst & onzekerheden etc. Dit ga ik doen door middel van online trainingen en werkboeken, één op één (online) coaching en (offline)inspiratiedagen! Veel online dus maar er is af en toe de mogelijkheid om een offline training bij te wonen!

Nieuwsbrief.

Ondertussen heb ik besloten te starten met een nieuwsbrief. Hierin zal ik alles delen wat ik ga doen in mijn praktijk, deel ik de data (en de onderwerpen) voor de offline trainingen, vertel ik over de opening én de openingsaanbiedingen en nog veel meer toffe en gezellige inspiratie!

Lijkt het je wat? Je kunt je via deze link inschrijven! Vanavond stuur ik de allereerste nieuwsbrief ♥.

Hoe blijf je toch zo positief?

Dit is een vraag die heel veel mensen stellen. En daarnaast is het grappige (en tegelijkertijd vreselijk irritante) dat er ontzettend veel mensen zijn die vragen: maar kun jij dat dan? Weet jij hoe dat moet?

Ik vraag me altijd maar één ding af: wat denk je dat ik de afgelopen jaren gedaan heb? Ik heb voor wel hetere vuren gestaan de afgelopen jaren in de jeugdzorg kan ik je vertellen.. ;-)!

Natuurlijk is het een sprong in het diepe en natuurlijk is het heel spannend maar vanaf het moment dat ik de deur uitliep bij mijn vorige werkgever heb ik zo onwijs veel vertrouwen in dit plan. One way or another, het gaat goed komen. Wat zeg ik: het gaat een succes worden. Ik ga eindelijk mensen helpen die daadwerkelijk op mijn hulp zitten te wachten. Kan het nog beter?

Vind je het leuk om mij te supporten? Ik zou het geweldig vinden als je mijn Facebookpagina zou willen liken en/of mij zou willen volgen op Instagram!

En nu ga ik gauw weer aan de slag! Wish me luck?! ♥

Gerelateerde artikelen

8 reacties

 • Reageren
  Mariska
  13 september 2018

  Heel veel succes met je coaching praktijk :)
  Mariska onlangs geplaatst…Persoonlijke artikelen: wat deel ik wel en wat niet + tips!My Profile

 • Reageren
  Saskia
  13 september 2018

  Ik wens je ontzettend veel succes! Jouw verhaal heeft me doen beseffen dat je eigenlijk altijd wel wat twijfels blijft houden om die knoop nu eens écht door te hakken. Weet ik alles, heb ik voldoende kennis, kan ik het aan? Het antwoord op die vragen weet je pas als je het gewoon doet! ;)
  Ik ben zelf bezig om eindelijk die knoop om te starten als VA (virtual assistant) door te hakken. Denk dat ik het maar gewoon ga doen ook.
  Saskia onlangs geplaatst…Anti Vocht Tip voor Caravan, Camper of BootMy Profile

 • Reageren
  Ilse (by-ik.blogspot.nl)
  14 september 2018

  Heerlijk die positiviteit.
  Heel veel succes en plezier!
  Groet, Ilse

 • Reageren
  Marjoleine
  14 september 2018

  Wat een toffe stap zeg! Heel veel succes met je praktijk, met jouw positiviteit gaat het zeker lukken :-)
  Marjoleine onlangs geplaatst…Short tip | Yoga spullen van Flying TigerMy Profile

 • Reageren
  Simone
  14 september 2018

  Wat een kracht straal je uit! Ik wens je heel veel succes met je eigen bedrijf!
  Simone onlangs geplaatst…Één maand ondernemer!My Profile

 • Reageren
  Darina
  15 september 2018

  Heel inspirerend! Heel veel succes!
  Darina onlangs geplaatst…Photo Diary | Een vrijdag in AmsterdamMy Profile

 • Reageren
  Sabine
  16 september 2018

  Veel succes! Ikzelf heb als ondernemer ook een coach, zo fijn!
  Sabine onlangs geplaatst…Handig afsprakensysteem voor ondernemers: CalendlyMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.