Hiep hiep hoera, ik ben 28 jaar én mijn ebook is uit!

Vandaag is het zover: ik ben jarig én mijn eerste boek komt uit. Je snapt dat ik MEGA blij ben!

Wat een jaar is het geweest. Vol hoogte- en dieptepunten. Tijdens mijn verjaardag vorig jaar zat ik ziek thuis van mijn werk omdat mijn hoofd overliep en mijn lichaam het gewoon niet meer trok. Ik voelde me zo slecht, ik wist helemaal niet meer wat ik wou en er stond een verhuizing voor de deur in de drukke decembermaand.

Uiteindelijk hakte ik samen met mijn super lieve leidinggevenden de knoop door en was ik vanaf 1 april een vrije vrouw. Maar ja, wat dan? Ik wist al vrij snel wat ik wou gaan doen maar natuurlijk kwamen daar een heleboel onzekerheden bij kijken. Realistische zoals: redden we het financieel? En niet realistische: ben ik wel goed genoeg/kan ik dit wel?

Alle onzekerheden heb ik serieus genomen, bekeken en in samenspraak met Kay besloot ik er voor te gaan. Maanden aan voorbereidingen gingen er aan vooraf maar 1 oktober was het dan zover: mijn eigen coachingspraktijk was een feit. Tussendoor maakten we ook nog een fantastische reis naar Servië met z’n drietjes wat me enorm veel energie en rust in mijn hoofd heeft gegeven.

Na de start van mijn praktijk met een succesvolle e-cursus stroomden heel langzaam de eerste klanten binnen en kwam ik er steeds meer achter waar mijn hart ligt: vrouwen helpen zich zekerder over zichzelf te voelen en positiever over zichzelf te denken (op alle gebieden). Een positief zelfbeeld staat samen met een positieve mindset aan het begin van alles. Hoe kun je het leven van je dromen leven als je jezelf helemaal niet leuk vindt? Erg lastig want je zit 24 uur per dag met jezelf opgescheept ;-)!

De twijfel kwam: zal ik een boek gaan schrijven of er weer een ecursus van maken. Ik besloot een middenweg te vinden door een werkboek te schrijven. Bomvol theorie én opdrachten zodat je leert en doet tegelijkertijd. Pratisch, nuchter maar toch diepgaand want ik wil altijd dat mensen ‘naar huis gaan’ met een blijvende verandering! Je niet éventjes beter voelen maar voor altijd beter gaan voelen. Dat is mijn doel!

En vandaag is het zover: vanaf vandaag is mijn werkboek te koop! En omdat ik jarig ben vandaag besloot ik het boek alleen vandaag aan te bieden voor €11,95 i.p.v. €14,95. Sla je slag zou ik zeggen!

Je kunt het boek hier bestellen!

Wat een geweldig jaar heb ik gehad. Dat mijn 28e jaar maar net zo vol mag zitten met ontwikkelingen, grote sprongen in het diepe maar vooral veel mensen die ik kan helpen want iedereen verdient het om blij te zijn met zichzelf ♥!

Heel veel liefs!

Gerelateerde artikelen

6 reacties

 • Reageren
  Anneleen
  29 november 2018

  Hip hip hoera!! SUPER gelukkige verjaardag, Rosanne! En een fantastische vandaag met het uitbrengen van je boek! Geniet volop van al dit moois vandaag! X

 • Reageren
  Kirsten
  29 november 2018

  Gefeliciteerd met je verjaardag! En natuurlijk met deze mooie stap in je carrière. Hopelijk kan je er veel mensen mee helpen.
  Kirsten onlangs geplaatst…Glutenvrij recept – zo maak je gezonde glutenvrije granola/muesli/cruesliMy Profile

 • Reageren
  Darina
  29 november 2018

  Gefeliciteerd met je verjaardag en de launch van je boek! Heel veel succes!!
  Darina onlangs geplaatst…Instagram Photo Diary November 2018My Profile

 • Reageren
  Marjoleine
  29 november 2018

  Wat tof! Gefeliciteerd met je verjaardag en je eerste e-book <3
  Marjoleine onlangs geplaatst…Stoppen met roken | Zo doe je datMy Profile

 • Reageren
  Mariska
  1 december 2018

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag en het uitbrengen van je e-book! :)
  Mariska onlangs geplaatst…Als blogger starten met je bedrijfMy Profile

 • Reageren
  Jessica
  19 december 2018

  Je mag echt trots zijn op jezelf wat je nu bereikt hebt. :)
  Ik zit nog midden in een herstelproces wat mij een stuk zwaarder gevallen is dan verwacht.
  Ik kom er wel, alleen mag ik mezelf er wat meer tijd in gunnen.
  Jessica onlangs geplaatst…Kerstswap – Secret Elf Surprise 2018 – #SelfS2018My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.