Mijn eigen bedrijf is een feit!

Yes, ik kan het eindelijk zeggen: mijn eigen bedrijf is een feit. Vanaf vandaag openen de deuren van mijn online coachingspraktijk en ga ik aan de slag als mindset coach. AAHH!

Aan de ene kant voelt het enorm onwerkelijk en aan de andere kant duurde het eeuwen voordat deze dag aanbrak. Ik heb er zo lang over nagedacht, over lopen twijfelen, voor- en tegenlijstjes geschreven, nog meer nagedacht, met mensen over gepraat en uiteindelijk gedacht f*ck it, ik ga het gewoon doen! Die twijfel zat ‘m niet in het coachen zelf maar meer in het zelfstandig ondernemerschap. Ik kom uit de zorg, ik heb een zorggerelateerde opleiding gedaan en daar is werkelijk nooit, ook nog geen semestertje, besteed aan het opzetten van een eigen bedrijf, marketing, commercieel denken of wat dan ook. Alles op dat gebied is dus nieuw voor mij en waar dat mij eerder onzeker maakte vind ik het nou alleen maar onwijs leuk.

Er is namelijk zoveel te leren en als ik ergens van hou is het wel nieuwe dingen leren. Dat maakt me zo gelukkig, om die groei in jezelf te zien.

Natuurlijk vind ik het nog steeds spannend maar ik denk dat alles te maken heeft met verwachtingen. Als je vindt dat je vanaf dag 1 mega moet presteren of alles op voorhand al moet weten over ondernemen; dan wordt het een zware dobber. Ik heb grote dromen maar realiseer mij heel goed dat ik nog heel veel te leren heb en verwacht dan ook geen wonderen. Ik gun mijzelf de tijd om te groeien in het ondernemerschap, fouten te zien als leren i.p.v. falen en ik vraag advies waar ik kan. En ondertussen ga ik ook nog eens super toffe en gemotiveerde mensen helpen om zo positief en krachtig mogelijk in het leven te staan, does it get any better? ♥

En nu is het zover, de website staat online en ik ga écht aan de slag. Wat ik precies ga doen kun je allemaal lezen op mijn (belachelijke mooie) website. Anne van Studio Solveig heeft precies aangevoeld hoe ik het voor mij zag en heeft een pareltje van een website in elkaar gezet. Waarvoor mijn eeuwige dank :D!

Er komt een e-boek aan als vervolg op mijn gratis e-cursus, er staat een online cursus via Instagram (!) gepland voor de eerste weken van januari 2019, ik start met het geven van offline cursusdagen in het eerste half jaar van 2019 én ik ga schrijven voor vettt.nl over zelfontwikkeling in combinatie met het moederschap. Zoals je ziet heb ik mijn dromen omgezet in plannen en ben ik er klaar voor de wereld (op een hele positieve manier ;p) te veroveren.

Wish me luck <3!

Gerelateerde artikelen

12 reacties

 • Reageren
  Wendy (B)
  2 oktober 2018

  Succes!

 • Reageren
  Darina
  2 oktober 2018

  Geweldig, heel veel succes!
  Darina onlangs geplaatst…Instagram Photo Diary September 2018My Profile

 • Reageren
  Dionne
  2 oktober 2018

  Ik wist het natuurlijk al, omdat ik je nieuwsbrieven krijgt. Maar wauw, wat ben je goed bezig en wat mag je trots op jezelf zijn. Dit gaat helemaal goed komen. En de website ziet er trouwens ook erg mooi uit!
  Dionne onlangs geplaatst…Shopping Saterday | De leukste items van My JewelleryMy Profile

 • Reageren
  Lotte
  2 oktober 2018

  Heel tof Rosanne! Heel veel succes, je kan het!

 • Reageren
  Nathalie
  2 oktober 2018

  Veel succes !!!

 • Reageren
  Jenn
  2 oktober 2018

  Gefeliciteerd en veel succes!
  Jenn onlangs geplaatst…Oktober Mini-bucketlistMy Profile

 • Reageren
  Mariska
  2 oktober 2018

  Heel veel succes :)
  Mariska onlangs geplaatst…Productiever worden op je werkplek, zo doe je datMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  2 oktober 2018

  Een super dikke proficiat! En ik wens je heel veel succes! X

 • Reageren
  Saskia
  3 oktober 2018

  Geweldig leuk om te lezen. Ben zelf nu ook met een blog bezig over het opzetten van een eigen bedrijf, en het is grappig om in jouw blog dezelfde vraagstukken tegen te komen.

  Wie weet komen we elkaar in de toekomst zakelijk wel eens tegen!
  Saskia onlangs geplaatst…Friday Favorites: SeriesMy Profile

 • Reageren
  Inge
  5 oktober 2018

  Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. Heel veel succes en geluk voor in de toekomst!

 • Reageren
  Lisanne
  6 oktober 2018

  Wat leuk, gefeliciteerd en veel succes!
  Lisanne onlangs geplaatst…Voordelen van dyslexieMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.