Mijn allereerste ebook komt uit! Ik vertel je er alles over!

Komende donderdag is het zo ver! ♥ Dan komt mijn allereerste ebook uit. De mensen die mij volgen op de social media kanalen van mijn coachingspraktijk hadden het natuurlijk al meegekregen maar ik ben zo blij en zo trots dat ik het hier natuurlijk ook even delen moet. Ik vertel je alles!

Zoals je waarschijnlijk al wel weet opende ik op 1 oktober de virtuele deuren van mijn coachingspraktijk. In mijn coachingpraktijk coach, train en enthousiasmeer ik mensen richting een positieve mindset op alle gebieden van het leven.

Ons grote gebrek aan zelfvertrouwen

Wat ik meer en meer terug zie komen bij de doelgroep waar ik het liefste mee werk (jonge vrouwen) is een groot gebrek aan zelfvertrouwen. Wat kijken toch ongelofelijk veel vrouwen negatief naar hun eigen lichaam, persoon en kunnen. Zoals jullie vast allemaal weten ben ik groot fan van de bodypositivity movement die momenteel gaande is en heb ik zelf ook een hele weg afgelegd in het leren accepteren van mijzelf als persoon en ook mijn lichaam.

En dat is moeilijk. In een wereld die profiteert van jouw negatieve zelfbeeld is het onwijs moeilijk om positief over jezelf te denken. Maar onmogelijk is het niet!

Cursus of een ebook?

Ik besloot alle kennis die ik door de jaren heen heb opgedaan te bundelen. Ik heb lang getwijfeld of ik er weer een cursus van zou willen maken of er een ebook over zou willen schrijven. Ik heb besloten een combinatie van die twee te maken: een werkboek!

In mijn werkboek combineer ik theorie met het maken van opdrachten waardoor je (voor mijn gevoel) het beste van twee werelden krijgt. Je krijgt antwoord op belangrijke vragen en gaat tegelijkertijd met jezelf aan de slag.

Vragen die ik beantwoord zijn bijvoorbeeld de volgende:

– Waarom het niet jouw schuld is dat je zoveel negatieve gedachtes hebt over jezelf.
– Ondanks dat je geen schuld hier in hebt leer ik je waarom je wél de verantwoordelijkheid terug zou moeten pakken!
– Wat denk ik eigenlijk en hoe kan ik mijn gedachtes en overtuigingen veranderen?
– Waarom wil je zo graag leuk gevonden worden?
– Wat zijn de drie grootste valkuilen die je moet tackelen om een positieve mindset te creëren.

Zoals één van mijn beste vriendinnen zei na het lezen van het werkboek: het is eigenlijk gewoon persoonlijke coaching van jou maar dan allemaal in een boek gestopt! Dat vond ik zo’n mooi compliment :D!

Wat ga ik je allemaal leren in dit boek?

In zeven dagen leer ik je de basis van het krijgen van een positief zelfbeeld en het verkrijgen van zelfvertrouwen. We starten met het bepalen van je startpunt. Op welk gebied wil jij graag meer zelfvertrouwen ontwikkelen? Hoe denk je eigenlijk over jezelf? Welke overtuigingen heb je? En waar wil je naar toe werken?

Wat zou jij, heel concreet, willen veranderen aan de manier waarop je nu over jezelf denkt? We gaan aan de slag met het analyseren van je gedachtenpatronen en ik leer je hoe je deze patronen kunt doorbreken en kunt veranderen. Verder vertel ik je welke dingen, die je waarschijnlijk dagelijks doet, je vooruitgang onderuit kunnen halen en geef ik je tips hoe je hier mee om kunt gaan.

Komende donderdag is het zover!

Op mijn 28e verjaardag breng ik het boek uit. Het boek krijgt sowieso een fijn prijsje maar op mijn verjaardag zal er nog eens 24 uur een earlybird korting gelden! Denk je: dit boek is écht iets voor mij? Ik ga mijzelf dit boek voor de feestdagen cadeau doen! Of heb je het goede voornemen om eindelijk eens écht aan jezelf te gaan werken in het nieuwe jaar? Dit boek is dan echt iets voor jou! ♥

Je kunt je via deze link inschrijven, dan krijg je een mailtje van mij zodra het boek online staat!

Super spannend maar ik heb er enorm veel zin in! Duimen jullie voor mij dat het een mooie lancering gaat worden?

Gerelateerde artikelen

4 reacties

 • Reageren
  Carolien
  25 november 2018

  Echt super goed dat je anderen wilt helpen! Positief zijn en blijven is erg moeilijk in deze tijd, zeker als je zelfvertrouwen elke keer deukjes oploopt. Ben erg benieuwd naar het werkboek!

  • Reageren
   Roos
   26 november 2018

   Hey Carolien, je hebt helemaal gelijk! Het is ook super moeilijk, maar tegelijkertijd hoeft dat het niet te zijn. Ik hoop dat mijn boek heel veel mensen gaat helpen! <3

 • Reageren
  Anneleen
  25 november 2018

  Ik tel alvast mee af… :)

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.