Flynns tasje voor in het vliegtuig (2,5 jaar)!

Ook al is het maar 2,5 uur vliegen; reizen kost veel tijd! Je kind tevreden houden is daarom, voor mij in ieder geval, erg belangrijk :)! Ik maakte zijn tasje klaar voor onze reis naar Servië en ik deel vandaag wat er allemaal in zit.

Ipad:
Wij hebben zelf geen Ipad maar we hebben deze van mijn zus geleend, inclusief mega brandweerauto houder haha. Leuk om filmpjes op te kijken en spelletjes op te doen tijdens het wachten op het vliegveld of in het vliegtuig.

Luiers en doekjes:
Makkelijk om die lekker in zijn eigen tasje te stoppen haha. Wij moeten al met zoveel sjouwen ;-)!

Kleurboek & MEGA kleurplaat:
Ik kocht een kleiner kleurboekje en stickers zodat hij zich daarmee kan vermaken maar ik kocht ook nog een mega grote kleurplaat. Die ligt opgevouwen onder het kleurboekje. Als je die uitvouwt is deze kleurplaat zo’n 8 a4tjes groot. Ik dacht dat dat misschien leuk was als hij op het vliegveld moet wachten. Als er andere kindjes zijn kunnen ze zo allemaal mee kleuren!

Etui met kleurpotloden:
Om te kunnen kleuren natuurlijk :)!

Snacks:
Ik heb een aantal fruitreepjes in zijn tas gestopt. De bovenste zijn van de DM drogist in Duitsland en de onderste kocht ik bij de Action en zijn echt een aanrader. Flynn vindt ze super lekker! Daarnaast heb ik nog 2x knijpfruit in zijn tasje gedaan, een lolly voor tijdens het opstijgen en een breaker om gemakkelijk yoghurt te kunnen eten. Hier komen morgen nog 2 broodjes bij in.

Strandbal:
Ik wou graag een bal meenemen voor Flynn omdat hij helemaal weg is van voetballen, gooien en vangen en overrollen op het moment. Een voetbal past natuurlijk niet in zijn tasje maar een strandbal kan natuurlijk wel. Je kunt ‘m zo ff opblazen en weer leeg laten lopen. Ik denk dat hij dit heel leuk gaat vinden!

Bidon:
Zijn eigen flesje met drinken!

Polsbandje:
Ik leende dit polsbandje van mijn zus. Ik denk niet dat we die gaan gebruiken op het vliegveld maar mocht het nodig zijn dan heb ik ‘m bij de hand. Het is een bandje wat om Flynns pols en die van mij kan. Mocht het druk zijn en hij wil niet op de rug dan kan ik hem toch goed bij me houden op deze manier :)!

Zonnebril:
Die vindt hij altijd reuze interessant haha. En aangezien we weg gaan met 30 graden en aankomen in Belgrado met 30 graden leek het me geen overbodige luxe ;-)!

Dat was het! Geen spectaculaire dingen, lekker basic. Ik hoop dat het goed gaat! ♥

Gerelateerde artikelen

3 reacties

 • Reageren
  chucky1012
  18 juni 2018

  Fijn om te zien als men met het vliegtuig op holiday gaat wat men in een backpack van een kindje kan stoppen om mee te kunnen nemen….

 • Reageren
  Jessica
  18 juni 2018

  Wat interessant om te zien wat er allemaal meegaat. :D
  Jessica onlangs geplaatst…Filmrecensie | Set It Up (2018)My Profile

 • Reageren
  Valerie
  19 juni 2018

  Leuk om te zien wat je allemaal mee neemt. Handige tips. De strandbal

  X Valerie

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.