Lieve Morris is geboren!

Inmiddels is het alweer ruim 4 weken geleden maar onze lieve Morris is op 24 juli 2019 geboren! Wat zijn we gelukkig, blij en dankbaar dat alles goed gaat met ons en wat is Morris een lieve, rustige en tevreden baby!

Waar te beginnen? De afgelopen 4 weken zijn een achtbaan geweest aan gebeurtenissen en emoties. Van de meest mooie, geweldige en intense momenten naar pijn, frustratie en onzekerheid. Die kraamweken zijn gewoon met geen pen te beschrijven!

Op 23 juli, de uitgerekende datum, begonnen de weeën rond 19:00. Ik had net lekker gegeten met Flynn en mijn vriendin Kaylee, Kay was aan het werk. Nadat ik Flynn naar bed had gebracht en ik eenmaal weer beneden was begon ik een beetje kramp te krijgen. Dat beetje werd al snel heel veel en ik vroeg aan Kaylee of zij de weeën wou gaan timen met de app die ik daarvoor geïnstalleerd had.

Het ging al vrij snel van lichte kramp naar heftige weeën. Rond 23:00 kwam de verloskundige om te checken hoe het ging en bleek ik 4 centimeter ontsluiting te hebben. Om 00:00 waren we in het ziekenhuis en om 3:05 is Morris geboren. Helaas bleek Morris in het vruchtwater te hebben gepoept dus viel mijn wens om in bad te bevallen in duigen.

Ondanks dat ik de bevalling heel heftig vond kijk ik er goed op terug. In ieder geval met een compleet ander gevoel als met Flynn. Jullie houden het hele bevallingsverhaal nog van mij tegoed, daar ga ik nog een uitgebreid verslag van delen :)! Alles is anders gegaan als met de bevalling van Flynn en ondanks dat het misschien niet zo gelopen is als dat ik gehoopt had zijn er zo onwijs veel dingen goed gegaan.

Morris deed het gelijk heel goed en mocht, nadat hij geboren werd, op mijn borst gelegd worden én bij mij blijven. Dat was één van mijn grootste wensen.. Ik heb hem dan ook de eerste anderhalf uur niet meer losgelaten ;-)! Ook is mijn placenta vanzelf gekomen en was een bezoekje aan de OK dus niet aan de orde. Thank god! De volgende morgen mochten we rond 11:00 naar huis en gingen we met z’n viertjes de verstikkende 40 graden hitte in.

Verschrikkelijk kan ik je vertellen ;-)! Helemaal voor iemand die sowieso al niet van warmte houdt haha. De eerste week voelde echt een beetje als overleven. Het was boven 33 graden op onze slaapkamer, ik wou graag borstvoeding geven dus Morris en ik zaten uren zwetend aan elkaar vastgeplakt. Lig je daar daaagen alleen in je omaonderbroek (met lekker broeierig kraamverband, hoera) en BH onder het zweet met reusachtige borsten. Alles doet pijn, de stuwing is vreselijk, de hechtingen trekken als een malle.. Oh als ik er op terug kijk moet ik er zo om lachen maar in die week zijn er flink wat tranen gevallen ;-)!

Maar alles hoort er bij. Na een week of 2 begon ik mij steeds een klein beetje meer mijzelf te voelen en nu we 4 weken verder zijn wordt dat gevoel steeds meer.

Steeds meer mijzelf maar nu met twee prachtige kinderen <3!

Flynn is zo ongelofelijk blij met de komst van zijn broertje. Hij huilde van geluk op het ziekenhuis, overlaad hem dagelijks met kusjes en knuffels en vertelt aan iedereen die hij tegenkomt dat hij een broertje heeft gekregen. Er wordt geen kwaad woord over Morris gezegd en als ik per ongeluk zeg dat we iets met z’n drietjes gaan doen dan verbetert hij me vlug: ‘vieren mam, Morris gaat toch ook mee?’. Lekker ding ;-)!

Het heeft eventjes geduurd voordat ik zin had om dit blogje te schrijven, ik vond het heerlijk om even in die baby bubbel te blijven. Op Instagram deel ik wel regelmatig kleine momentjes uit ons leven dus mocht je het leuk vinden om mij daar te volgen: leuk! <3 op @lifebyrosie kan dat!

En dat was het eventjes voor nu. Wanneer het volgende blogje verschijnt? I don’t know! Ik ga genieten van deze bijzondere tijd en zodra ik zin heb kom ik weer even uit mijn baby bubbel om jullie een update te geven.

Dankjewel voor het meeleven lieve allemaal en tot snel!

Gerelateerde artikelen

11 reacties

 • Reageren
  Audrey
  23 augustus 2019

  Ik zat van de week nog te denken dat het hier wel stil bleef… Gefeliciteerd met de geboorte van Morris! Erg leuke naam, past ook mooi bij Flynn! Enne: wat een knap jochie is het! Geniet van elkaar! <3
  Audrey onlangs geplaatst…Gelezen: Het Rosie Resultaat – Graeme SimsionMy Profile

 • Reageren
  Irene
  23 augustus 2019

  Gefeliciteerd Rosanne met je wolkje! Wat een knap mannetje! En die naam <3 staat ook op mijn namenlijstje ^^ Ben ook blij om te lezen dat het deze keer veel beter ging dan bij Flynn. Geniet nog van jullie bubbel!
  Irene onlangs geplaatst…WAT IK LEERDE VAN DEZE DAG #2.My Profile

 • Reageren
  Wendy (B)
  23 augustus 2019

  Proficiat!

 • Reageren
  Marjoleine
  23 augustus 2019

  Aah zo leuk om een update te lezen! Lekker genieten met z’n vieren <3
  Marjoleine onlangs geplaatst…Een paar dingen die mij op dit moment bezighoudenMy Profile

 • Reageren
  Darina
  23 augustus 2019

  Zo leuk om een update te lezen. Hele lieve foto’s. Lekker genieten met zijn allen xx
  Darina onlangs geplaatst…5 favorieten van de week #23My Profile

 • Reageren
  Kelly
  25 augustus 2019

  Wat een prachtig jongetje, en mooi hoe je zo openhartig over alles schrijft. Ontzettend lief dat Flynn huilde van blijdschap, heel bijzonder. Wil jullie heel veel geluk wensen met jullie mooie gezin

 • Reageren
  Inge
  25 augustus 2019

  Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon en broertje! Veel geluk en liefdevolle momenten voor jullie gezin gewenst ✨

 • Reageren
  Eveline
  27 augustus 2019

  Fantastisch nieuws! Wat een prachtig kereltje!
  Hier nog 3 weken te gaan ☺️

 • Reageren
  anneleen
  29 augustus 2019

  Wat is het toch een prachtig mannetje! En wat zijn jullie een fantastisch gezinnetje! X

 • Reageren
  Mariska
  29 augustus 2019

  Heel veel geluk met het hele gezin! x
  Mariska onlangs geplaatst…Michael Patrick Kelly Bochum (foto’s + filmpjes)My Profile

 • Reageren
  Amanda
  29 augustus 2019

  Gefeliciteerd met de geboorte van Morris

  Groetjes

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.