Het is bijna zover! Mijn nieuwe e-cursus komt er aan!

Zo spannend om dit te typen maar tegelijkertijd ben ik ZO blij en trots. De afgelopen maanden heb ik keihard gewerkt om een nieuwe cursus te maken en eindelijk lijkt alles samen te komen. De lancering komt steeds dichterbij!

Iedereen komt op een punt in zijn/haar leven dat je je dingen gaat afvragen..

Is dit het nou?

Ben ik eigenlijk wel zo blij met de baan die ik heb?

Ga ik met plezier naar mijn werk of haal ik er eigenlijk al tijden geen voldoening meer uit?

Er moet toch meer zijn dan dit?

Voor mijzelf beginnen lijkt me gaaf maar wat zou ik willen doen?

Welke kant wil ik eigenlijk op in mijn carriere?

Of wie weet ben je net afgestudeerd, klaar om de arbeidsmarkt te betreden maar heb je eigenlijk geen idee welke richting je precies wil kiezen of bij je past..

Ik kan je vertellen dat ik mij al bovenstaande vragen gesteld hebt.

Als je al lange tijd meeleest weet je dat ik inmiddels ruim 2,5 jaar geleden ook geen idee meer had wat ik nou eigenlijk wou. Ik werkte als ambulant begeleider in de jeugdzorg en na meerdere banen te hebben gehad in de zorg maakte ook deze werkplek mij niet echt gelukkig.

Natuurlijk denk je in eerste instantie: suck it up, geen enkele baan is alleen maar leuk! Maar uiteindelijk hakte ik de knoop door en nam ik ontslag. Ik was gewoon écht ongelukkig en ik kan je niet vertellen wat voor enorme last er van mijn schouders viel toen ik na mijn laatste dag naar huis reed.

Ja er viel een enorme last van mijn schouders maar mijn leven bestond op dat moment uit de combinatie van pure opluchting en pure angst. Wat had ik gedaan? Ja fijn dat je niet gelukkig was Rosanne maar je kon in ieder geval nog wel je rekeningen betalen.. Wat nu?

Natuurlijk had ik niet ‘zomaar’ ontslag genomen. Ik wist dat het financieel mogelijk was maar ik had echt nog geen idee wat ik moest.. Maar wat ik wél wist was dat ik daar achter zou komen! En hoe ik daar achter zou komen.

Mijn zoektocht begon en ik kreeg mijn antwoorden.

Waar ik in mijn werk altijd anderen hielp besloot ik nu mijzelf te helpen. Ik nam uitgebreid de tijd om er achter te komen wat het nou was wat mij gelukkig zou maken en na 2 maanden was het voor mij duidelijk. Ik startte mijn eigen coachingspraktijk en schreef mijn eerste boek over het het verkrijgen van een positiever zelfbeeld. Steeds vaker kreeg ik de vraag wat ik dan precies deed om hier achter te komen omdat dit iets is waar ontzettend veel mensen tegenaan lopen! Ik weet nog dat ik een berichtje kreeg van een oud klasgenootje.. Zij schreef ‘Rosanne, ik soulsearch me te pletter maar ik weet ECHT niet wat ik wil of waar ik gelukkig van word! Help!’

Ik besloot een gratis mini cursus te schrijven en hier mijn tips in te delen en mijn zoektocht te delen. Hier deden meer dan 750 mensen aan mee. Echt fantastisch!

Na al die tijd krijg ik nog steeds bijna wekelijks de vraag of ik deze cursus nog aanbied. Ik antwoordde steevast nee omdat ik mij aan het richten was op een ander, veel groter, project.. Maar door de Corona crisis viel dit allemaal in het water en toen ik het zoveelste berichtje kreeg dacht ik: ik ben ook wel gek. Hier is ZOVEEL vraag naar! Ik moet hier iets mee doen.

Upgraden & uitbreiden!

Dus besloot ik het groots aan te pakken. De oude minicursus ben ik compleet aan het upgraden en uitbreiden. Het is een fantastische, uitgebreide e-cursus geworden waarin je in 8 modules leert om antwoord op al jouw vragen te krijgen! Daarnaast heb ik besloten niet te gaan voor een Instagram cursus of een e-cursus bij een van de honderden platforms die er zijn maar heb ik besloten een complete e-learning plek te maken op mijn eigen website. Hoe gaaf is dat?

Het is altijd onwijs spannend om zoiets te lanceren. Zoveel mensen die geïnteresseerd zijn maar hoeveel mensen gaan er uiteindelijk écht voor? Zo ontzettend veel tijd (en geld) wat je investeert maar hey.. Dat is ondernemen! Dit is wat ik wil! En ik weet dat mensen hier onwijs veel uit kunnen halen!

Hoe gaat de e-cursus er uit zien?

Zoals ik al vertelde bestaat de e-cursus uit 8 modules. Nadat je het product hebt afgerekend in mijn ‘shop’ krijg je een mail met een wachtwoord van mijn online leeromgeving waar je de cursus kunt volgen!

Je kunt de cursus waar en wanneer je maar wilt volgen, compleet in je eigen tempo! :)

In de cursus starten we met het bepalen van je startpunt. Waar sta je nu, hoe ziet jouw situatie er uit en waarom ben je niet blij met waar je staat? Via de verschillende opdrachten in de 8 modules ga je keihard aan de slag met het zoeken naar antwoorden op al jouw vragen. Dit doen we door heel praktisch aan de slag te gaan met bijvoorbeeld het maken van een ‘worklifemap’ maar ook door kritisch naar jezelf te leren kijken, op zoek te gaan naar jouw talenten en interesses én door belemmerende overtuigingen op te sporen en deze aan te pakken!

Dit alles natuurlijk voorzien van heel veel enthousiasme en positieve motivatie van mijn kant ;-)!

JA DIT IS IETS VOOR MIJ!

Mocht je nou denken JA JA JA dit is iets voor mij! Ik ben er écht aan toe om eens op zoek te gaan naar antwoorden! Laat dan hieronder even je e-mailadres achter :). Ik stuur je dan een mail zodra de datum van de lancering bekend is én je kunt gebruik maken van een exclusieve korting! Dat is altijd mooi meegenomen toch?

LAAT HIER JE E-MAILADRES ACHTER

Natuurlijk komt er een blog online als de cursus gelanceerd is maar de korting is echt alleen voor de mensen die zich als eerste hebben ingeschreven :D!

Mocht je vragen hebben over de cursus? Laat ze dan achter in de reacties of stuur mij een mail op rosannewoudstracoaching [@] gmail.com. Ik beantwoord alles zo snel mogelijk.

Heel veel liefs!

Gerelateerde artikelen

5 reacties

 • Reageren
  Nicole
  29 april 2020

  Ik ben erg benieuwd! Interessant thema. :)

  • Reageren
   Roos
   29 april 2020

   Ja super interessant thema en ik denk ook echt iets waar bijna iedereen wel eens in zijn/haar leven tegenaan is gelopen <3!

 • Reageren
  Marjoleine
  29 april 2020

  Wat tof! Ik heb me ingeschreven om op de hoogte te worden gehouden :)
  Marjoleine onlangs geplaatst…Quarantaine dagboek #2 | Politie bellen en 4 gangen diner thuisMy Profile

 • Reageren
  Rachel Kromdijk
  30 april 2020

  Klinkt goed Rosie! interessant, ik blijf graag op de hoogte :)

 • Reageren
  Jessica
  13 mei 2020

  Ik heb me aangemeld. Het kan nooit kwaad om verder te kijken en wat er nog allemaal mogelijk is. :)
  Jessica onlangs geplaatst…FinancienMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.