Wat een prachtige herfstdag!

Afgelopen weekend was echt het ultieme herfst (of nazomer) weer. Lekker temperatuurtje, de zon die scheen, de eerste bomen die verkleuren.. Geweldig! Wij besloten er op uit te gaan met z’n drietjes.

Op de fiets! Ik blijf het zeggen en ik blijf er om lachen maar als je mij 10 jaar geleden had gevraagd wat ik op zaterdag ging doen zou ik NIET gezegd hebben; lekker fietsen met mijn gezin ;-)!

Maar times change en in inmiddels vinden we dit alle drie helemaal gezellig. Flynn helemaal, die is al-tij lief, blij, vrolijk en in een goed humeur als hij lekker met ons gaat fietsen.

We fietsen het eerste grote gedeelte door het bos en wat is het mooi. Al die gekleurde bladeren aan de bomen. We zien dat er heel veel omgevallen bomen zijn op een bepaald stuk en besluiten even samen te gaan kijken.

Paaaapaaa wacht op mij!

Ongelofelijk!

Er zijn verschillende bomen omgewaaid en het stuk grond en wortels wat ze meenamen is enorm hoog. Bizar! Flynn vindt het reuze interessant (en zijn mama net zo goed ;p). We zoeken nog eventjes naar kaboutertjes maar helaas vinden we die vandaag niet en fietsen we verder.

Vreselijk wonen we hier toch..

Kijk al die kleuren ♥! Dit was zo’n mooi stukje. Het is het natuurgebied rondom kasteel Twickel in Delden. En nee deze kleuren zijn absoluut niet gephotoshopt of bewerkt. Niks!

We fietsen door naar de streekmarkt in Delden en als we afstappen realiseren we ons echt hoe warm het eigenlijk is. Jassen uit dan maar!

We wandelen over de markt, wat is dit toch altijd leuk! Allemaal plaatselijke boeren en bedrijven verkopen hier hun biologische groente, vlees, fruit, brood, vis en nog veel meer. Er staan biologische slagers, een kraampje met zelfgemaakt sap & wijn gemaakt van blauwe bessen, een man die paling ter plekke rookt en bij de ingang staat een enorme tractor met machines in een aanhanger waarmee ze appelsap ter plekke persen. Helaas kun je dit alleen per 5 liter kopen maar het ruikt overal helemaal naar appels. Heerlijk!

Flynn zoekt een croissantje uit en Kay en ik delen een samosa en een biologische kipburger terwijl we een beetje rondlopen in het zonnetje. Fijn!

En daarna fietsen we door de natuur weer terug! We kopen nog wat eitjes van kippen die écht lekker buiten lopen, een droge worst voor mijn schoonvader, zwaaien naar alle diertjes onderweg en eenmaal thuis doet Flynn gauw zijn middagdutje en ploffen wij op de bank.

Heerlijk dagje was het!♥

Gerelateerde artikelen

5 reacties

 • Reageren
  lisanne
  9 oktober 2018

  klinkt goed!
  leuke blogpost ook op deze manier

 • Reageren
  Darina
  9 oktober 2018

  Klinkt als een heerlijke dag. Het is nu zo mooi in de natuur. Echt genieten.
  Darina onlangs geplaatst…Het is zover! Mijn 40e verjaardag!My Profile

 • Reageren
  Gelukjes van Maris
  9 oktober 2018

  Wat klinkt dat als genieten😘

 • Reageren
  Jenn
  10 oktober 2018

  Mooie foto’s!
  Jenn onlangs geplaatst…Kilo’s Knallen: Een jaar Weight WatchersMy Profile

 • Reageren
  Saskia
  15 oktober 2018

  Heerlijk he, de herfst<3

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.