Originele cadeautjes voor de feestdagen!

Het is bijna november en dat betekent dat we kunnen gaan aftellen naar de mooiste, fijnste en leukste maand van het jaar: de decembermaand! Ook op zoek naar leuke, originele cadeautjes? Ik geef tips!

Deze blog is geschreven in samenwerking met Coolgift!

Ondanks dat de decembermaand anders gaat zijn dan alle voorgaande jaren gaan we er met elkaar natuurlijk iets moois van maken. Na alle ellende van dit jaar is het fijn afsluiten gewoon een must.. Hoe dat ‘samen’ afsluiten eruit gaat zien weet niemand maar laten we hopen dat het in ieder geval niet in een volledige lockdown is!

Hoe het er ook voor staat en wat er ook gebeurt in de wereld.. Laten we er vooral voor zorgen dat we het fijn en goed hebben met de mensen om ons heen!

Op zoek naar originele cadeautjes!

Als ik iets lastig vind is het wel passende cadeautjes vinden voor de mensen in mijn leven. Of het nou gaat om een kleinigheidje of iets groters, cadeautjes voor haar of voor hem, ik vind het vaak maar lastig om niet iets standaards te kopen. Coolgift is een webshop waar ze echt voor werkelijk iedereen iets leuks hebben! Ik deel hieronder een aantal cadeautips die je gaan helpen om dit jaar écht leuke cadeautjes te scoren voor je geliefden!

Het cadeau voor iemand die altijd alles kwijt is:

Dit zou echt het ultieme cadeautje voor mijzelf zijn haha! Als er iemand is die haar sleutels al-tijd kwijt is.. Je bevestigt de ‘keyfinder‘ aan je sleutelbos en via een app op je telefoon weet je altijd precies waar je sleutels zijn! TE HANDIG toch!

Het ultieme cadeau voor codecrakers en escaperoom gangers:

Een super leuk cadeau, puzzel en speurtocht in één! Leuk om er een (klein) cadeautje in te stoppen maar eigenlijk is deze cryptex puzzel al cadeau genoeg! Het doet een beetje denken aan de cryptex van de film ‘de Da Vinci Code’. Je moet een 5 letterig woord zien te maken om de puzzel te openen.. Ook leuk om bijvoorbeeld tijdens de kerst alle telefoons in te doen. Ze mogen er pas weer uit als de code gekraakt is!

Het cadeau voor de ultieme koukleum:

Ik moest gewoon hardop lachen toen ik deze dekens zag. Ik kreeg meteen al een aantal mensen in mijn hoofd die ik deze zou willen geven. Mensen die al-tijd ‘zeuren’ dat ze het koud hebben.. Hoe gaaf is het dan om zo’n fleece deken/jurk te geven!!

Het cadeau voor de plantenliefhebber:

Met deze bonsai boompjes kweek set krijg je een pakketje in huis waarin alles zit om bosai boompjes te kweken, hoe gaaf! Een miniatuurboom voor jouw plantengekkie. Een top cadeau!

Het cadeau voor diegene die altijd helemaal los gaat onder de douche:

Staat je man (net als de mijne) of vrouw ook ALTIJD keihard te zingen onder de douche? Verras ze dan met deze bluetooth waterproof speaker! Kunnen ze meezingen met de muziek i.p.v. alles a capella te zingen ;-)!

Het cadeau voor een kattenvrouwtje:

Waar maak je een kattenvrouwtje blijer mee dan grappige accessoires voor de kat? Weinig denk ik ;-)! Deze kattenmand is toch ontzettend leuk?

Het cadeau voor diegene die wel een beetje geluk kan gebruiken:

Iemand in je omgeving die wel wat extra geluk kan gebruiken? Dan is dit setje om klavertjes vier te kweken wel een heel attent cadeautje!

Op Coolgift vind je nog veel meer leuke en originele cadeautjes! Wat is jouw favoriet?

Let me know!

Gerelateerde artikelen

4 reacties

 • Reageren
  Audrey
  29 oktober 2020

  Ik vind die kattenmand wel heel grappig!
  Audrey onlangs geplaatst…De resultaten van mijn blog-enquêteMy Profile

 • Reageren
  Tamara
  30 oktober 2020

  Die keyfinder, wat handig!!! Zou die ook bestaan voor je telefoon zelf haha? Die ben ik namelijk altijd kwijt.
  Tamara onlangs geplaatst…Beste autostoel baby: dit is de top 10 van 2020My Profile

 • Reageren
  Heidi
  12 november 2020

  • Wat leuke cadeautjes zijn het.
  • Vooral dat gene als je sleutels kwijt bent.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.