Mijn 29e verjaardag én de eerste verjaardag van mijn ebook!

Hieperdepiep hoera, ik ben vandaag 29 jaar geworden! Van mij geen ‘gezeur’ over hoe oud ik word, ik ben alleen maar knettertje dankbaar dat ik alweer 29 jaar op deze aardbodem mag rondhuppelen. En dat met mijn 3 mannen!

29 jaar mensen.

Ik vind het soms ongelofelijk dat ik al zo ‘oud’ ben. Soms voel ik mij een ontzettend volwassen vrouw. Getrouwd zijn, 2 kindjes hebben om voor te zorgen, 2 eigen bedrijven en een koophuis zijn allemaal grote en volwassen verantwoordelijkheden.

En soms voel ik mij gewoon nog 17 (mijn meest favoriete leeftijd ever) en wil ik op tafel dansen, teveel wijntjes drinken en pas mijn bed in rollen zodra de zon opkomt. Momenteel gebeurt dat laatste veel te weinig (lees: niet) i.v.m. het kleine snoetje hierboven op de foto maar dat is niet erg. Dat komt wel weer.

Ik denk ook echt dat ik mijzelf altijd jong zal blijven voelen. Komt er ooit een moment dat je je oud gaat voelen? Of dat je je ‘volwassen’ gaat gedragen? Whatever dat ook mag betekenen haha. Ik weet het niet maar ik zie het bij mij in ieder geval nog laaannnggg niet gebeuren.

Mijn e-book is alweer één jaar uit!

Bizar dat het alweer een jaar geleden is dat mijn allereerste ebook uit kwam. Het boek is inmiddels zo’n 300 keer verkocht en ik krijg nog wekelijks berichtjes van mensen die aan de slag gaan met het boek, die met opdrachten bezig zijn of mensen die zoveel geleerd hebben en zich fijner voelen over zichzelf door mijn werkboek. ZO gaaf.

Ik ben zo dankbaar voor het vertrouwen wat mensen in mij hebben wat maakt dat ze mijn ebook aanschaffen. Ik ben zo blij dat mensen in zijn gaan zien door de opdrachten te maken in mijn boek dat ze het verdienen om oke te zijn met zichzelf!

Het is vandaag black friday en ik kan mij voorstellen dat je, net als ik, doodmoe wordt van black friday (en monday, tuesday, wednesday.. blabla). Ik kan er alleen niets aan doen dat black friday toevallig op mijn verjaardag valt want ik wil natuurlijk wel het éénjarige jubileum van mijn ebook met jou vieren!

Geen ellenlang verhaal maar gewoon een goede deal. Normaal kost mijn boek €14,95 (wat ik eigenlijk al heel redelijk geprijsd vind ;p) maar om te vieren dat het boek al een jaar bestaat, en omdat ik het boek iedereen gewoon écht gun, heb ik voor alleen vandaag de prijs aangepast naar €8,95! Is dat een goede deal of niet?

Ben jij er ook klaar mee dat je zo negatief over jezelf denkt?
Vergelijk jij jezelf ook altijd met anderen op social media?
Vraag jij je dagelijks af wat ‘je moeder/buurvrouw/vriendin’ hier wel niet van zal vinden?
Voel je je onzeker over je lichaam, je karaktereigenschappen of je prestaties?

Maak dan de commitment om 7 dagen aan de slag te gaan met dit boek, ik beloof je dat het je wereld gaat veranderen!

Het ebook is een combinatie tussen een boek en een cursus. Theorie en universele principes wisselen zich af met het maken van opdrachten op de daarvoor bestemde werkbladen. Je gaat écht aan de slag om nieuwe, positieve netwerken aan te leggen in je brein waardoor je vanuit de basis een blijvende verandering gaat maken.

Je kunt het boek hier voor €8,95 kopen loveliessss!

Een hele fijne dag en een dikke knuffel voor jullie allemaal!

Gerelateerde artikelen

4 reacties

 • Reageren
  Romy
  29 november 2019

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een lieve foto van jou met Morris hierboven! Geniet van je dag en van dit nieuwe levensjaar! En van je e-bookjubileum natuurlijk :)

 • Reageren
  Darina
  29 november 2019

  Gefeliciteerd met je verjaardag. Een hele mooie dag gewenst 🌸
  Darina onlangs geplaatst…Fotodagboek november 2019My Profile

 • Reageren
  Audrey
  29 november 2019

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een fijne dag van met je mannen :)
  Audrey onlangs geplaatst…Pita-pizza’s: leuk alternatief voor gourmettenMy Profile

 • Reageren
  Irene
  29 november 2019

  Hoera! Gefeliciteerd met je verjaardag en de verjaardag van je e-book! Ik heb het toen het uitkwam gekocht ^^
  Irene onlangs geplaatst…Ik duw even de pauzeknop in.My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.