Life with Rosie week 7 | Fifty shades, kaartjes sturen en wéér ziek?

Heel veel kaartjes verstuurden Flynn en ik, ik ging naar Fifty shades of Grey, ik had een super fijn en inspirerend gesprek & ons weekend was 3x niks!

Maandag sla ik helemaal over. Ik weet niet meer wat ik toen gedaan heb en ik heb blijkbaar ook geen foto’s gemaakt. Waarschijnlijk de dag zien door te komen terwijl ik me nog steeds niet helemaal fit voel ;-)!

Dinsdag is een leukere dag. Ik voel me weer mezelf en aangezien het de volgende dag Valentijnsdag is besluit ik, met behulp van de kusjes actie van PostNL, kaartjes te sturen naar mensen die mij via Instagram volgen. Ik doe een oproepje dat mensen mij hun adres mogen sturen en zo lang ik kaartjes heb blijf ik schrijven ;-)!

Ik schrijf de teksten en Flynn maakt ‘tekeningetjes’ op de kaartjes en kust met lippenstift op zijn lipjes kusjes op de kaart! Hij vindt het helemaal fantastisch haha.

Samen posten we de kaartjes en lopen we gelijk door naar de speeltuin. Flynn zit al weken in een ‘klim fase’. ALLES moet op geklommen worden! Als we in de auto zitten en langs enorme elektriciteitsmasten rijden dan roept Flynn: IKKE KLIMMEN MAMAAA KIJKK HOOOGGGG!! ♥

Spelen in de zandbak is niet zo’n succes, het zand is helemaal hard door de kou en valt dus niet mee te spelen!

Thuis drinken we thee en een koekje en kijken we samen naar een video van mijn favoriete Youtuber Ellen Fisher. Flynn vindt haar kindjes reuze interessant :)!

Kay werkt tot laat, Flynn ligt er vroeg in dus ik maak avondeten voor mij alleen. Mijn favoriete spaghetti, vegetarisch, super lekker en super simpel te maken. Het recept kwam al een hele tijd geleden online :)!

Woensdagochtend ga ik samen met Kay en Flynn ontbijten bij Ikea. Ongelofelijk hoe druk het is haha. We komen allemaal bekenden tegen en ik vergeet in de drukte foto’s te maken. Om 11:30 moet ik naar mijn werk en ik werk tot 20:00.

Geen mooie foto maar het armbandje met het hartje kreeg ik van Flynn voor Valentijn <3! Mijn schatje.

Als ik om 20:30 thuiskom heeft Kay lekker gekookt, is de houtkachel aan en heeft hij allemaal kaarsjes aan gedaan. Zo lief. We eten lekker risotto voor de houtkachel op het kleed, drinken wijn en ik besef me dat dit echt is waar ik al die maanden (bijna een jaar) naar uitgekeken heb. We wonen gewoon in ons mooie huis! :)

Donderdag heb ik afgesproken met Wendy om thee te drinken. Wendy is, zoals je in mijn artikel over het happiness café al kon lezen, een super inspirerend mens, positief, ziet overal kansen. Het soort mens waarmee ik mijzelf graaaag omring ;-)! Ik draag mijn blauw gestipte jurkje met simpele zwarte laarsjes en mijn Daniel Wellington horloge.

We hadden een beeeeetje een misverstand wat tijdstip betreft! Ik dacht dat we om 11 uur afgesproken hadden, Wendy om 12 uur. Ik stond dus voor een dichte deur ;p! Was niet erg, dichtbij zat de broodbode en ik besloot daar even naar toe te gaan voor een sapje en iets lekkers.

Dat sapje viel niet zo in de smaak (ik kon de vitamines wel gebruiken ;p) maar de notencake is altijd HEERLIJK!

Daarna op naar Wendy in haar Happy Workspace. Zo’n mooie ruimte, zo gaaf ingericht! Love it! Word er gelijk blij en geïnspireerd van :)!

Ruimte waar workshops gegeven kunnen worden.

Wendy had dit mooie boek liggen, staat nu op mijn verlanglijstje :)!

We hadden een heel fijn gesprek, we bleven ook maar kletsen haha. Wellicht dat je het nog niet hebt meegekregen maar per april stopt mijn huidige werkavontuur. Ik had er een tijdje geleden al iets over gepost op mijn Instagram maar bij deze ook nog even hier. Ik ben best wel zoekende over wat ik straks wil gaan doen. Wil ik in de hulpverlening blijven of juist eens iets anders proberen? Ik weet het nog niet maar dit soort gesprekken zijn daar heel goed voor :)!

Vrijdag werk ik de hele dag en ‘s avonds ga ik met mijn vriendinnen uit eten en naar Fifty Shades of Grey. Helaas heb ik ook bereikbaarheidsdienst, wat inhoudt dat ik iedere minuut van de dag met een telefoon voor noodgevallen rond loop. Het was een hele gezellige avond maar ik zat echt niet rustig helaas. Ook in de bioscoop is het niet heel handig om de hele tijd met je telefoon in de hand te zetten. Maar goed!

Ik vond de film trouwens wel oké. Ik was dus echt zo’n gek die de boeken fantastisch vond, de films doen me allemaal niet zoveel. Wel leuk, niet zo bijzonder. Ik vind Christian ook niet bepaald een hottie dus misschien dat het daar aan ligt ;p!

Helaas voel ik me het hele weekend weer niet fit en is Kay écht ziek. Slechte nachten met Flynnie die weer wat last van zijn oortjes heeft. Gelukkig heeft hij zijn buisjes nog en loopt het vocht uit zijn oren maar het gaat wel iedere keer samen met vaak ‘s nachts wakker worden. Kay die snurkt en woelt en draait in combinatie met de ‘druk’ van de bereikbaarheidsdienst.. Ik heb niet veel geslapen dit weekend ;-)!

Overdag doen we dan ook niet veel. Zaterdagochtend ga ik nog even langs mijn ouders en als Flynn gaat slapen duik ik ook mijn bed in. We knutselen ‘s middags en hangen voor de tv. Niks aan dit :(!

Zaterdag op zondagnacht besloot ik maar op de bank te gaan slapen in de hoop nog wat te slapen.. Val ik met mijn slaperige hoofd zo van de trap af. Resultaat: een MEGA blauwe plek op mijn bil en hele zere ellebogen. Kan er ook nog wel bij ;p!

Heel charming, heel charming.. Maar wel hoe we ons weekend grotendeels doorbrachten helaas. Hier dronken we thee en aten we koekjes op de bank. Mijn schoonouders pikten Flynn zondagochtend nog even op voor een paar uurtjes zodat hij ook nog even de deur uit kwam en wij even konden slapen.

Tsja, het is niet zoveel de afgelopen weken! Weinig leuke dingen, hopelijk komt daar gauw verandering in en zijn we snel allemaal weer fit! ♥

Gerelateerde artikelen

5 reacties

 • Reageren
  Stephanie
  19 februari 2018

  Ahh wat een fijne foto’s weer! Wat lastig om nu te gaan bedenken wat je graag wilt doen wat betreft je werk, hopelijk komt alles op z’n pootjes terecht. Supermooi trouwens dat gele shirtje, love it!
  Stephanie onlangs geplaatst…Review | Haarextensions van Haarverlenging-enzo.nlMy Profile

 • Reageren
  Darina
  20 februari 2018

  Vervelend dat je weer ziek was! Spannend wat er qua werk gaat gebeuren, succes! Leuke foto’s weer.
  Darina onlangs geplaatst…Weekend Diary | Weer naar Amsterdam en genieten van het mooie weerMy Profile

 • Reageren
  Gelukjes van Maris
  20 februari 2018

  Wat staat dat geel je prachtig! Hoop dat je snel weer fit bent want ziek zijn sucks en zeker als je mama bent <3
  Gelukjes van Maris onlangs geplaatst…DIY fun met tijdschriftenMy Profile

 • Reageren
  Jenn
  20 februari 2018

  Ziek zijn is altijd vervelend :( Beterschap!
  Jenn onlangs geplaatst…Een dag naar het strandMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  21 februari 2018

  Vervelend dat jullie nog niet helemaal fit zijn! Het hangt weer serieus in de lucht ook! :( Veel beterschap !

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.