Life with Rosie week 50| Kerstmarkt in Duitsland, dagje Utrecht en SNEEUW!

Wat een fijne, volle, week heb ik achter de rug! ♥ Ik geniet zo enorm van de decembermaand. Kijk je mee naar een week vol gezelligheid?

Maandag is altijd een beetje een rommeldag. Beetje opruimen en schoonmaken, vaak wat boodschapjes doen en lekker thuis zijn met z’n tweetjes. We knutselden deze leuke sneeuwpoppetjes in elkaar en nu wil Flynn het liefst iedere dag deze sneeuwmannetjes maken haha.

Wassen, opruimen, schoonmaken. Verder doen we weinig spannends ;-)!

Op dinsdag maak ik deze lekkere appeltaartjes voor mijn €3,- food challenge!

Het resultaat is ZO lekker! Het recept heb je misschien al wel gezien maar mocht je het gemist hebben: klik dan hier!

Op woensdagmorgen gaan Kay en Flynn samen naar de bibliotheek om nieuwe boekjes uit te kiezen. Flynn vindt dat zo leuk en komt altijd thuis met een tas vol boeken die over dieren gaan.

En ‘s middags is het altijd tijd voor gym! Samen lopen we er naar toe en Flynn heeft er altijd zoveel zin in, zo schattig haha.

Daar staat het meneertje. Het is zo’n lekkere fanatiekeling en hij leert steeds meer (hij is de jongste). Tussendoor komt hij iedere keer even naar de tribune toegelopen om te vragen of ik hem wel gezien heb of om een slokje water te halen. Hij is zo trots als hij dan even aan de ringen heeft gehangen of tegen het wandrek op is geklommen. Heel lief :)!

‘s Avonds rij ik naar Enschede. Vanaf volgend jaar ga ik namelijk gastbloggen voor Vettt.nl en we gaan met alle gastbloggers kletsen over Instagram. Dat was echt heel erg leuk! :) Leuk ook om iedereen te ontmoeten, ik heb zin om aan de slag te gaan voor Vettt!

Donderdag werk ik de hele dag thuis aan mijn bedrijf! De eerste recensies over mijn boek komen binnen en dat is ZO leuk en zo bijzonder.

Iedereen is zo enthousiast. In deze blog van Anouk vergelijkt ze mijn werkboek met cognitieve gedragstherapie en dat is natuurlijk een enorm groot compliment. Ik krijg zoveel mailtjes en berichtjes via Instagram met verhalen van mensen en wat het boek hun voor inzichten heeft gegeven. Daar heb ik het allemaal voor gedaan dus ik ben ZO blij!! ♥

‘s Avonds ga ik in bad en lees ik dit boek!

Vrijdagochtend begin ik al vroeg met werken. Ik ga vanmiddag naar een kerstmarkt in Duitsland met mijn vriendin Danielle dus ik probeer zoveel mogelijk ‘s morgens te doen.

Wasjes tussendoor! Moet ook gebeuren :)

Klaar om te gaan! Lekker warm ingepakt want het is koud!

We gaan naar Nordhorn en duiken eerst de woonwinkel Depot in. Ze hadden zo ontzettend veel leuke en originele dingen voor de kerst!

We duiken een kraampje in en drinken warme chocolademelk. Heerlijk!

Hoi! ♥

En we eten nog wat bij één van de vele kraampjes!

Zaterdag ga ik alweer op pad. Er staat namelijk een zussendagje gepland in Utrecht. Ik rij samen met mijn ene zus naar mijn andere zus (die in Utrecht woont) en we duiken het centrum in.

Op Hoog Catherijne (ZO mooi geworden) scoren we een zakje met Lindt ballen, wat zijn ze lekker!

Het is een grauwe en grijze dag maar we vermaken ons prima met wat we het allerliefste doen: eten en shoppen haha. We gaan lekker lunchen bij the Streetfood Club!

Zo lekker!

Utrecht is altijd zo mooi maar op deze grauwe dag toch iets minder ;-)!

Kijk dan wat een voordeur! ♥ wauw!

We lopen de Bijenkorf in en ik spot opnieuw mijn favoriete zonnebril van Chanel. Een tijdje geleden had ik deze ook al eens gezien bij de Bijenkorf en werd ik een beetje verliefd. Helaas zal de liefde nooit wat worden want ik zal nooit van mijn leven €400,- aan een zonnebril uitgeven maar gelukkig hebben we de foto nog ;-)!

Ik zoek wat lekkere producten uit bij Lush voor kerstmis, ik krijg nog voor mijn verjaardag 2 producten van MAC van mijn zussen en daarna rijden we weer naar mijn zus haar huis. Altijd gezellig dit soort dagen maar van dat slenteren wordt je zo moe ;-)!

Ik ben nog op tijd thuis om Flynnie naar bed te brengen en ik las in de auto dat het zou gaan sneeuwen. Ik fluister hem in zijn oortje voor het slapengaan dat als hij wakker wordt we samen gaan kijken of er sneeuw is. Dat is dan ook het eerste wat we doen zondagmorgen en ik denk dat je onze gezichten had moeten zien toen bleek dat het écht wit was. YES! Snel Kay uit bed getrommeld, kleren aan en hopsakee! Het bos in!

We maakten een heerlijke wandeling met elkaar. Ondanks dat het maar een klein laagje was waren we zo blij. En tussendoor begon het ook nog te sneeuwen, ik straalde van oor tot oor ;p!

Wat een fijne week was het! En nu is de laatste week voor kerstmis aangebroken. Ik hou er van ik hou er van jongens, van mij mag de winter nog heel lang duren haha!

Heb jij fijne plannen voor komende week?

Gerelateerde artikelen

6 reacties

 • Reageren
  Darina
  18 december 2018

  Wat een gezellige foto’s! De appeltaartjes heb ik gemaakt en ze waren heerlijk!
  Darina onlangs geplaatst…Interieur accessoires voor mijn schrijfkamertjeMy Profile

 • Reageren
  Simone
  18 december 2018

  Wat een leuke week heb je gehad! Ik was voor de sneeuw wat laat wakker. Toen ik naar buiten keek was het al flink aan het dooien hier.
  Simone onlangs geplaatst…Even terugblikken op 2018My Profile

 • Reageren
  Anneleen
  18 december 2018

  Wat heb je vele leuke dingen gedaan! :) Kerstmarktjes stralen zoveel gezelligheid uit! En wat een leuke foto van Flynn in de sneeuw. Daar viel er precies toch meer sneeuw dan hier! X

 • Reageren
  Kelly
  18 december 2018

  Wat leuk dat Flynn zo geniet van de gym! Fijn weekje :)
  Kelly onlangs geplaatst…Happy Straw Herbruikbare RietjesMy Profile

 • Reageren
  Elfi
  28 december 2018

  Jouw enthousiasme maakt me altijd zo vrolijk :)
  Gelukkig worden van de kleine dingen, dat is mijn voornemen voor 2019.
  Geniet van de feestdagen <3

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.