Life with Rosie week 5| Zwemmen, taartjes en sushi!

Een dagje later dan gepland maar hier is ‘ie toch nog! Mijn gezellige fotodagboekje van afgelopen week met taart, sushi en veel tijd met mijn knappe Flynnie.

Ik begin mijn maandag met het uitruimen van mijn kast. De helft past mij niet meer en het is tijd om mijn zwangerschapskleding in te pakken en alle andere dingen op te ruimen.
Ik heb eigenlijk een beetje een hekel aan het hele Marie Kondo gedoe (omdat ik het een béétje vind voor mensen die behoorlijk bevoorrecht zijn; hoeveel mensen hebben er nou geld om alleen maar dingen te bezitten die ‘joy sparken’ maar dat is een andere discussie ;-)!) maar de methode om alles uit je kast te halen, op bed te gooien en alles 1 voor 1 te beslissen vond ik wel een goede dus dat deed ik. Fijn om alles weer op orde te hebben en niet iedere ochtend voor de kast te staan en te denken ‘dit past niet, dit past niet, nee dit ook niet..’!
Mijn heerlijke meneertje zat lekker in bad en na de tijd wikkel ik hem altijd lekker in een handdoek als mijn kleine buritotje :D!
‘s Middags ga ik nog even naar mijn oude werk om foto’s te maken van producten voor de website!
En ‘s avonds ga ik met mijn zus sushi eten. Oh damn, als ik deze foto’s nu weer zie wil ik zo graag weer. Het was ZO lekker! En voordat ik vragen of reacties krijg: natuurlijk heb ik geen rauwe vis gegeten ;-)!
Dinsdagochtend eet ik het laatste stukje van de taart op die Kay en Flynn samen maakten. LAF it.
En daarna gaan we kijken bij een eventuele basisschool voor Flynn. Ik voel me zo onwijs volwassen als ik daar in gesprek zit met de schooldirecteur hahahaha. Wat een keuze ook! Zo belangrijk!
Heel erg moe na de tijd dus even lekker bankhangen met Flynn.
‘s Avonds eten we bij mijn ouders en mijn moeder heeft vegetarische rookworst gekocht, top! Nou, zo top blijkt het niet want ik vind het NIET te eten. In ieder geval, ik vind het net rubber.. Ontzettend jammer!
Woensdagochtend, lekker spelen op ons bed. Flynn is gek op zijn grote zoekboek!
Mijn outfitje van de dag. Simpel, but love it!
We gaan even het dorp in en halen wat boodschapjes. Flynn vond het helemaal niet vervelend ;-)!
‘s Middags met Flynn naar gym :)! Hij vindt dat zo leuk, en is zo trots op zichzelf altijd haha.
En daarna spelen we memory samen. Flynn is hier zo goed in haha, snap er niks van dat hij dat zo goed kan haha.
Donderdagochtend rij ik naar een oud collega van mij die bij een tweedehands winkeltje werkt. Ik heb zo onwijs veel kleding die ik niet meer pas of niet meer wil. Op marktplaats zetten kost me zo ongelofelijk veel tijd dat ik dacht: ik breng het gewoon in bij een tweedehands winkel! :D Gezellig even een kop thee gedronken en daarna thuis aan het werk gegaan.
Ik vond deze oude foto terug van ons weekendje in Mechelen en vond ‘m zo leuk. Heerlijk! :D
Vrijdag werk ik de hele dag en maak ik geen foto’s. Zaterdagochtend gaan Flynn en ik richting mijn oma om een kopje thee te drinken.
Flynn is altijd helemaal gefascineerd door de lift bij ‘oude oma’. Het was erg gezellig. Zo bijzonder voor Flynn dat hij nog 3 ‘oude oma’s’ heeft.
‘s Middags ga ik met mijn vriendin Danielle warme choco met wat lekkers eten bij Heerlijk&Happy. Vanaf mei gaan ze officieel open maar ze hadden deze zaterdag een pop up dagje. Eindelijk een leuke tearoom in Hengelo, kijk er nu al naar uit!!
Zo leuk dat ze hun dromen volgen! :D
Fijnste, kleinste momentjes die ik waarschijnlijk over 10 jaar ENORM ga missen.
Zondag gaat Kays voetbal niet door en besluiten we spontaan te gaan zwemmen. Net als de rest van Twente want haleluja wat was het druk! Ongelofelijk!

En dat was mijn weekje alweer! Het was een fijne maar drukke week. VEEL dagen alleen met Flynn omdat Kay veel moest werken, dat is deze week gelukkig een beetje anders <3! Hopelijk kom ik dan ook wat meer aan werken toe!

Hoe was jouw week? Leuke plannen voor deze week? <3 Let me know!

Gerelateerde artikelen

3 reacties

 • Reageren
  Tineke
  5 februari 2019

  Die laatste foto is echt te schattig! Hier ook een jongetje die helemaal gek is op grote zoekboeken.
  Liefs

 • Reageren
  Darina
  6 februari 2019

  Wat een gezellige foto’s! De sushi ziet er heerlijk uit! En ik moet ook nodig mijn kleding gaan uitzoeken :)
  Darina onlangs geplaatst…Een unieke Longchamp tasMy Profile

 • Reageren
  Mariska
  6 februari 2019

  Wat een leuke foto’s allemaal weer! Marie Kondo is echt weer een ding de laatste maanden merk ik maar ik doe er ook niet aan mee. Van de week bekeek ik mijn kleren en welke ik nooit meer droeg heb ik verzameld en in een container voor het Leger des Heils gegooid.
  Mariska onlangs geplaatst…Marktplaats of plaatselijke Facebookgroepen, wat werkt echt?My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.