Life with Rosie week 49 |Ziek, zieker, ziekst & de kerstboom zetten!

Afgelopen week liep weer eens helemaal anders als gepland ;-)! Ik hoopte de dans te ontspringen maar helaas werd ook ik ziek. Gelukkig waren er tussendoor wel fijne momentjes en zette ik zelfs nog de kerstboom. Kijken jullie mee naar mijn week?

Maandagmorgen. Het is de ochtend na ons weekendje weg naar het geweldige boshuisje in Friesland. Ondanks dat Flynn nog niet helemaal beter is wil hij wel graag naar school. Ik geef aan bij de juf dat ik gewoon thuis ben, mocht het niet gaan dan haal ik hem zo weer op. Gelukkig gaat de dag helemaal prima en lijkt hij weer helemaal te zijn opgeknapt.
Deze meneer blijft gelukkig gewoon zijn vrolijke zelf en wordt niet ziek!
Little did i know dat ik de volgende dag aan de beurt zou zijn.. Ik kreeg deze heerlijke foute mok van Flynn voor mijn verjaardag en drink er de hele dag thee uit. Kay is hartstikke ziek dus die is thuis. Ik ruim het huis op, draai wassen en help hem waar nodig. Zo vervelend als je zo ziek bent.
Altijd die was.. BLUGH! Er komt nooit een einde aan haha.
Maandagavond aan het multitasken. Ik heb Flynn al naar bed gebracht en Morris zit aan mij vastgeplakt maar ik moet ook een advertentie aanleveren voor komende week. Typen met 1 hand en Morris dicht bij me dan maar!
Dinsdagochtend voel ik mij nog prima. Ik schrijf een blog en haal bergen met gezonde boodschappen in huis om die akelige griep zo gauw mogelijk de deur uit te werken.
Helaas begin ik mij rond de middag van het één op het andere moment ZO slecht te voelen. Ik lag te rillen in bed, vreselijk. Kay begon een piepklein beetje op te knappen, Flynn was gelukkig weer beter en toen was ik aan de beurt. Dit zijn de momenten dat ik wenste dat ik geen borstvoeding gaf en hem gewoon even een flesje kon geven of aan Kay over kon laten. Als je je zo slecht voelt is alles gewoon teveel en natuurlijk wou Morris die dag juist meer drinken en sliep hij amper. Ugh, geen fijne dag kan ik je vertellen!
Gelukkig knap ik woensdag rond de middag weer een beetje op. Ik besluit me te douchen, aan te kleden (dat doet mij altijd heel goed) en ik spring met Flynn in de auto om een kerstboom te kopen. Call me crazy maar ik wou ZO graag een kerstboom. Ons toffe tripje naar een kerstboom kwekerij werd me al door de neus geboord, ik zou niet nog een week langer zonder kerstboom willen. Dus daar gingen we! Flynn vond het helemaal leuk haha.
Hij staat!
Alle kerstspulletjes halen we van boven :)!
Oh wat is hij blij dat hij mag helpen. Zijn ogen glimmen van plezier bij iedere bal die hij er in hangt. Als hij woensdagmiddag naar de gym gaat maak ik de rest van de lichtjes er in en hang ik de ballen allemaal iets meer verspreid haha ;-)!
Lekker eten op de bank omdat je ouders allebei totaal nog geen eetlust hebben..
Knuffelen met lieve Morris. Oh, het was me het weekje wel haha.
Donderdag viert Flynn Sinterklaas op school. We staan al om 8:20 op het schoolplein om de Sint te verwelkomen. Flynn heeft zijn pieten- en sintkleertjes mee om zich te kunnen verkleden. Daarna breng ik Morris naar mijn schoonouders en ga ik aan het werk.
Eerst nog even naar de Action om wat spulletjes te kopen voor een DIY die er deze week aankomt. Ik voel mij gelukkig een stuk beter vandaag!
Lekker met een kerstmuziekje op aan het knutselen. Zo fijn vind ik dat. Foto’s maken, schrijven. Donderdag knap ik gelukkig weer helemaal op. Kay ook, die gaat vrijdag weer aan het werk.
Vrijdagochtend is het zó koud als ik Flynn naar school breng. Alles is helemaal bevroren, dat vind ik altijd zo mooi :)!
Oh Flynn, vreselijke foto maar ik moest ZO lachen. We hebben vrijdagmiddag een hele fijne middag samen gehad. Knutselen, spelletjes en we maakten allemaal gekke filmpjes en foto’s met Instagram filters haha.
Flynn aan het prikken en ik maak nog wat extra huisjes, omdat ik ze zo leuk vindt :)!
Precies hoe ik mij voel het afgelopen half jaar haha!

Vrijdagavond pak ik mijn koffer in want zaterdagochtend stond een tripje naar de kerstmarkt in Essen op de planning! Om 9:00 stonden mijn zussen voor de deur, ik kreeg dit tripje van hun voor mijn verjaardag. Morgen komt het verslag van de kerstmarkt online bomvol met gezellige foto’s <3!

Mijn week was niet zo fantastisch door het ziek zijn maar hee, life happens! Deze week nog even hard werken en volgende week gaan we een midweekje op persreis naar Texel. Zoveel zin in!

Hoe was jouw week? Hopelijk een stuk beter als de mijne ;-)!

Liefs!

Gerelateerde artikelen

4 reacties

 • Reageren
  Audrey
  9 december 2019

  Echt balen dat je alsnog ziek werd! Wat een mooie boom trouwens! Ik krijg ook echt zin om die van mij op te zetten.
  Audrey onlangs geplaatst…Recept: kaneelbroodjes (cinnamon rolls) met frostingMy Profile

 • Reageren
  Tamara
  9 december 2019

  Wat balen dat jullie bijna allemaal ziek zijn geweest! Snap heel goed je gevoel dat je op dat soort moment baalt dat je borstvoeding geeft. Ik heb er in ieder geval veel respect voor!
  Tamara onlangs geplaatst…Last van koude voeten? Met deze 10 tips help jij je voeten warm de winter door!My Profile

 • Reageren
  Gelukjes van maris
  9 december 2019

  He bah. Hier ook n week ziek geweest met bijna t hele gezin. Bleh. Wat leuk om dat samen met je zussen te kunnen doen zeg

  X

 • Reageren
  Darina
  10 december 2019

  Vervelend van het ziek zijn. Geweldig dat je naar Texel gaat. Veel plezier.
  Darina onlangs geplaatst…8 Mooiste boeken die ik dit jaar heb gelezenMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.