Life with Rosie week 48|Jarig, een heerlijk weekendje weg en ziekenboeg.

We gingen naar een prachtig boshuisje in Friesland, Flynn & Kay waren (zijn) ziek, we vierden mijn verjaardag, ik speelde voor rommelpiet, kreeg een super gaaf perspakket thuisgebracht en nog veel meer. Kijk je mee naar mijn week? :)

Goedemorgen deze maandag!
Wij brengen samen Flynn naar school en gaan daarna een paar boodschapjes doen en wat dingetjes kopen bij de Action.
Even snuffelen op de kerstafdeling. Daarna rijden we naar mijn vriendin en drinken we even een kop thee.
Thuis lekker knuffelen met deze meneer, het huis poetsen, wassen en tussendoor Flynn weer ophalen. Simpele ‘mom’ day.
‘s Avonds Morrisje voeden en naar bed!
Dinsdagochtend brengt Kay Flynn naar school en maak ik Morris en mijzelf klaar om wat foto’s te maken. Ik wil heel graag een paar mooie foto’s van Morris en mijzelf hebben en sowieso ook van het borstvoeden.
Lekker bekkie! Gelijk even wat nabewerken in de bibliotheek terwijl Kay thuis is bij Morris.
Die Instagram filters jongens.. Haha! Ik werk tot 12 uur in de bieb en los Kay dan thuis af. Hij gaat naar zijn werk en ik werk thuis nog even tot Morris wakker wordt.
We halen om 14:15 Flynn samen op. Hij heeft een ontzettend leuke dag gehad op school. Ze gingen namelijk naar een Sinterklaasvoorstelling in het theater. Hij zit er helemaal vol van en kreeg zelfs nog wat pepernootjes mee naar huis. De lucky bastard! :)
Morris eeuwige verbaasde gezichtje haha. Ik moet zo om hem lachen.
Ik weet niet waarom de kwaliteit van deze foto’s zo raar is als ik ze hier upload maar woensdag maak ik deze foto’s voor een samenwerking met thebirthposter.com voor Black Friday. Ik ben zo ontzettend blij met deze posters van de kindjes. Ze staan zo mooi boven onze bank!
‘s Middags is Kay vrij en rij ik naar Hengelo. Ik werk en eet een taartje bij Knetter en koop ook nog een paar cadeautjes voor Sinterklaas. Helaas belt Kay al vrij snel dat Morris enorm aan het huilen is en niet meer wil slapen. Ik moet gauw naar huis om hem te voeden en kan dan ook niet meer de rest van de cadeautjes kopen.
Dat moet dan helaas ‘s avonds nog maar even online. Ik wil proberen wat minder online te shoppen en juist meer in fysieke winkels. Ik vind het ZO ontzettend jammer dat er zoveel leegstand is in de centra overal en dat kunnen we alleen voorkomen door niet meer alles altijd maar online te bestellen :)!
Donderdag is na 2 weken eindelijk weer een werkdag voor mij. ‘s Morgens breng ik Flynn naar school en Morris naar mijn schoonouders en ik werk de hele dag keihard. Zo fijn! Had er zoveel zin in. Natuurlijk werk ik tussendoor nog veel meer momentjes maar het zijn iedere keer korte momentjes, nooit eens flink wat uren achter elkaar. De donderdag is gewoon heel fijn om flink wat werk te verzetten.
‘s Middags wordt ook nog eens dit bizar grote pakket bezorgd van HEKSNKAAS samen met een uitnodiging voor een evenement van HEKSNKAAS, zo leuk! Kijk er nu al naar uit!
Tussendoor de hele dag kolven en de kolf natuurlijk uitkoken aan het einde van de dag.
‘s Avonds als de kindjes naar bed zijn ga ik naar school om voor rommelpiet te spelen op Flynns school!
Helaas begint van donderdag op vrijdagnacht de ellende. Ik hoor Flynn om 3:00 heel hard mama roepen en huilen en zodra ik bij hem ben is hij aan het overgeven. De hele nacht heeft hij alles ondergespuugd. ZO sneu.
Er lijkt echt een vloek te rusten op mijn verjaardag! De afgelopen jaren ben ik iedere keer ziek geweest op mijn verjaardag. Flynn is (op zijn oorontsteking drama’s na) nooit ziek maar vorig jaar voor het eerst OP MIJN VERJAARDAG werd hij ook heel erg ziek. Het hele jaar is hij verder niet ziek geweest maar ja hoor op 29 november is hij weer ziek. Precies 365 dagen later.
Ik ben dan ook de hele nacht op om hem te troosten, te helpen, bakken spuug op te ruimen en beddengoed te wassen.
Maar ja, het was natuurlijk de bedoeling om een weekendje weg te gaan met mijn verjaardag! Een stuk later als gepland stappen we vrijdagmiddag toch in de auto naar Friesland. Ik was uitgenodigd door natuurhuisje.nl om hun huisjes uit te proberen en ik had een prachtig huisje in het bos gevonden in Friesland. Flynn in zijn pyjama met een dekentje over en een emmer binnen handbereik in de auto gezet, deze meneer er naast en gaan!
We zijn er bijna!
Als we aankomen is het al donker. Flynn lijkt ietsjes op te knappen maar is nog wel enorm moe dus die stoppen we mooi op tijd in bed.
Houtkacheltje aan! Ik kreeg al enorm veel vragen over welk huisje dit is en logisch! Het huisje is het mooiste huisje waar wij ooit geweest zijn. ZO gaaf! Morgen komt er een uitgebreid artikel over online :)!
Als de kindjes allemaal in bed liggen zetten wij allemaal lekkers op tafel en gaan we gourmetten met z’n tweetjes, toch nog een beetje mijn verjaardag vieren :)!
Na een waardeloze nacht worden we wakker met dit heerlijke uitzicht. ZO fijn!
Morrisje voeden in bed.
We besluiten lekker het bos in te gaan met elkaar, een frisse neus is voor ons allemaal goed! En het bos is 2 stappen buiten de deur. Het is zo koud maar zulk mooi helder en zonnig winterweer. LOVE it!
<3
Eenmaal weer terug in het warme huisje vermaakt deze meneer zich prima op het speelkleed.
Hapjes en broodjes op tafel :)!
Sinterklaas & Piet aan het spelen haha.
‘s Avonds maak ik een grote pan tomatensoep en bakt Kay pannenkoeken. Uiteindelijk wil Flynn niks eten. Hij is de hele dag al zo vervelend en dat breekt me echt een beetje op. Als hij ziek is dan zorg ik voor hem en ben ik super geduldig maar hij luistert gewoon voor geen meter, wil 0,0 zelf doen en na al die slechte nachten van de laatste tijd ben ik er ZO klaar mee. Mijn verjaardagsweekend loopt totaal anders als dat ik had gehoopt. Ik kan nu wel alleen vertellen hoe fantastisch het was maar dat was het gewoon niet en ik wil daar niet over liegen of alleen maar mooi weer spelen.
‘s Avonds blijkt Flynn weer ziek te zijn en zijn we weer druk in de weer met hem, zo sneu.
De volgende ochtend is hij weer opgeknapt (hoe werkt dat toch bij kinderen). We bakken wat broodjes af en ik bak pannenkoeken.
Lekker naar buiten met elkaar.
Deze uitslover gaat nog even hardlopen haha.
En wij gaan knutselen. Nou ja, ik wou gaan knutselen met Flynn maar Flynn wil niks. Alleen maar precies doen wat ik wil. Hij wil het liefst de lijm nog op mijn papiertje doen en ik word er zo verdrietig van. Het vreet me echt op zo’n kind wat niks en nooit iets zelf wil doen. Ik moet hem letterlijk vertellen dat hij een sticker op dit papiertje kan plakken of dat papiertje doormidden kan knippen en daar met lijm op kan plakken.
Ondertussen krijg ik dit soort mooie plaatjes van Kay doorgestuurd en wenste ik dat ik aan het hardlopen was. BLUGH.
Sorry voor het gezeur maar alles liep gewoon ZO anders als wat ik gewenst en gehoopt had voor dit verjaardagsweekend en ik voelde mij echt even heel verdrietig. Ik slaap al een half jaar heel slecht, nu een paar nachten nóg slechter, een kind wat ziek is en waarvoor je probeert alles zo fijn en leuk mogelijk te maken maar niks wat je doet is goed.

Soms is het gewoon even heel zwaar. Als Kay er weer is sluit ik mijzelf op in de badkamer en sta ik minstens een half uur onder de douche en spoel ik alle negativiteit van mij af, maak ik mij op en gaan we er weer voor. We ruimen het huisje op, eten de restjes soep van gisteravond als lunch en rijden richting mijn zus om Sinterklaas te vieren.
Arme zieke pietje achterin met een bak binnen handbereik.
Wat is Friesland ongelofelijk mooi!
En eenmaal bij mijn zus komt lieve Sinterklaas langs om cadeautjes te brengen! Flynn is echt nog zichzelf niet want hij doet zo verlegen haha. Normaal is hij helemaaaaal niet verlegen, ook niet bij Sinterklaas of Piet.
De cadeautjes worden graaaag in ontvangst genomen natuurlijk haha. Hij heeft nog last van zijn buik maar de emmer die je op rechts ziet hebben we gelukkig niet meer hoeven gebruiken. Hopelijk is hij aan de beterende hand.

En dan kom je thuis van een gezellige middag/avond en is je man hartstikke ziek. Zo sneu! Terwijl ik de jongens naar bed bracht en de auto uitpak hangt hij boven de wc.. Please laat dat griepvirus mij overslaan en gauw ons huisje verlaten ;-)!

Ondanks de ziekenboeg heb ik ook echt wel momentjes genoten van ons weekendje hoor. Het was zo’n mooie plek, zo’n prachtig huisje! Ik had alleen enorm gehoopt op ietsjes meer rust en dat is gewoon heel erg jammer.

Morgen komt er een uitgebreide blog over het fantastische huisje wat we hadden online so stay tuned!

Hoe was jouw week? Dikke knuffel!

Gerelateerde artikelen

7 reacties

 • Reageren
  Mariska
  2 december 2019

  Wat naar dat het niet zo is gelopen als gehoopt. Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en hopelijk gaat het snel allemaal beter :) x
  Mariska onlangs geplaatst…Mijn week in foto’s #15 (boek van Mascha teruggestuurd en mysterybags)My Profile

 • Reageren
  Darina
  2 december 2019

  Wat jammer dat het anders was dan je had gehoopt. Ik hoop dat iedereen snel weer beter is en alsnog gefeliciteerd met je verjaardag.
  Darina onlangs geplaatst…Mijn dagboek van vier dagen in Parijs | Dag 4My Profile

 • Reageren
  Eveline
  2 december 2019

  Daarom vind ik jouw blog zo leuk, omwille van jouw eerlijkheid.
  Het moederschap is geen aaneenschakeling van pinterest-perfect-momenten, in tegenstelling van wat anderen soms doen uitschijnen.
  Toch hoop ik dat alles snel weer beter gaat. Gefeliciteerd nog met je verjaardag! 🎈

 • Reageren
  Mirella
  3 december 2019

  Ik vind het zo ontzettend fijn dat jij ook gewoon zegt dat het soms helemaal niet leuk is. Kinderen krijgen is het mooiste wat je kan overkomen maar ook het zwaarste. Mooi om te lezen dat je dan wel de negativiteit van je af kan spoelen om er weer met een frisse blik tegenaan te gaan.

  En waarschijnlijk wordt dit mega vaak gezegd en waarschijnlijk ben je het zat om te horen maar het is een…. Fase. Je zit er nu middenin en dat is mega waar maar uiteindelijk zijn ze maar zo kort klein….

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.