Life with Rosie week 45| Voor het eerst sporten, sushi en fotograferen.

Afgelopen week was er één vol ups en downs. Er waren dagen dat ik amper mijn bed uit kon komen omdat ik ZO moe was, flink wat pechvogel acties maar toch ook veel mooie momenten. Omdat ik weinig foto’s maakte afgelopen week en eigenlijk alleen maar probeer terug te denken aan de fijne momenten is mijn Life with Rosie vandaag ietsje anders.

Ik deel alle fijne momenten van afgelopen week! :)

♥ Ubertrots ben ik op mijzelf want ik ben vorige week weer begonnen met sporten. Na misschien al wel anderhalf jaar niet gesport te hebben heb ik de eerste stap genomen. Ik sportte afgelopen week 2 keer een half uurtje. Ik deed een dans video via Popsugar fitness op Youtube en dit voelde zo goed. Heel erg blij dat ik het gedaan heb. Deze week hoop ik weer 2 keer te kunnen sporten!

♥ Samen met Flynn al het leuks uit de speelgoed boeken zoeken, knippen en opplakken. Kun je je dat nog herinneren van vroeger? Dat heerlijke moment dat de dikke speelgoedboeken van Bart Smit en Intertoys op de deurmat vielen en je ALLES uit ging zoeken wat je aan Sinterklaas wou vragen? Ik herleef dat allemaal weer een beetje door Flynn haha.

♥ Ik had maar weinig tijd om te werken afgelopen week maar de tijd die ik had heb ik nuttig besteed en dat geeft een heel fijn gevoel!

♥ Morrisje die niet wou slapen en mij eindeloos aan bleef staren toen ik de was maar ging doen naast zijn wiegje. Na 20 minuten viel hij dan toch in slaap.

♥ Als de kindjes in bed liggen en het huis weer een beetje aan kant is kruip ik heel graag op de bank met een romantische film. Kaarsjes aan, thee er bij, niets fijner dan dat.

♥ Woensdagavond kwam mijn lieve vriendin Kaylee op de kindjes passen en ging ik met Kay een avondje sushi eten. Als bedankje kocht ik deze Tony’s en een kaartje!

♥ Morrisje in de Puckababy, lekker ingebakerd. Ik kreeg zoveel leuke reacties op mijn artikel over inbakeren, zo blij mee!

♥ Rondje wandelen met Morris in de Tula. Met Flynn gebruikte ik de kinderwagen heel veel en de tula af en toe. Met Morris is het precies omgekeerd en komt de kinderwagen amper uit de garage.

♥ Wat is de natuur toch mooi op dit moment!!

♥ Ik maakte deze heerlijke gnocchi caprese weer eens. ZO’N lekker recept!

♥ Morris helemaal klaar in de maxi cosi om mee te gaan naar het bos.

♥ Zondagochtend voelde ik mij heel verdrietig om een aantal dingen die gebeurd waren en kon ik wel wat opvrolijking gebruiken. We gingen samen naar het bos en ik nam mijn camera mee. Ik vind fotografie de laatste tijd weer zo leuk en ben veel aan het oefenen. Flynn is mijn ideale slachtoffer haha.

♥ En zondag aan het einde van de middag ging ik met mijn hoogzwangere vriendin naar de heide om foto’s te maken van haar mooie ronde buik.

♥ Je zult wel denken, wat is dat nou voor foto? Kay deed weer eens mee aan een hardloop wedstrijd, dit keer een prison trail waarbij ze als boeven moesten ontsnappen hahaha. Ik heb zo gelachen maar vind het zo knap. 20 km rennen en zorgen dat je uit handen bleef van de gevangenisbewaarders!

♥ Heerlijk uitzicht; Kay en Flynn die samen op zaterdagmorgen pannenkoeken bakken.

♥ We gaan kijken bij een nieuwe vestiging van Kays werk en Flynn speelde even de patient en ging op de behandelbank liggen ;p.

♥ Mijn moeder zocht een heleboel kerstspulletjes uit en vroeg of ik hier wat van wou hebben. Ik denk dat ik deze kerstige knuffels op de kamers van de jongens neer ga zetten :)!

♥ En de laatste foto is een borstvoedingsfoto. Morris voeden is op het moment een stuk lastiger. Hij is heel snel afgeleid, ziet steeds meer en wil alles ook zien wat er om hem heen gebeurt. Voeden is daardoor lang niet altijd leuk meer maar soms hebben we fijne momentjes dat hij wel rustig drinkt en dit was er één van!

En zo zie je maar weer dat er in iedere week heel veel mooie dingen te vinden zijn! Ondanks alles ;-)!

Hoe was jouw week? Veel liefs!

Gerelateerde artikelen

2 reacties

 • Reageren
  Marjoleine
  12 november 2019

  Ah wat leuk om te zien! Heb het gnocchi recept gelijk toegevoegd aan m’n bladwijzers om binnenkort snel een keertje te maken.
  Marjoleine onlangs geplaatst…Favorieten van oktober 2019My Profile

  • Reageren
   Roos
   13 november 2019

   Ja zeker een keer maken! Zo lekker! :D

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.