Life with Rosie week 42| Inzameling winterjassen, dansen en familylife.

Mijn week was druk en vol maar hartstikke fijn. Kijk je mee naar een bomvol fotodagboekje van mijn afgelopen week?

Deze week was druk en vol. Ik was zo druk in mijn hoofd ook met de inzamelingsactie. Ik maakte best wat foto’s maar ik weet niet meer exact wat ik per dag deed :)! Vandaar dat ze allemaal een beetje door elkaar staan!

Deze 2 <3! Flynn is altijd zo lief voor zijn kleine broertje. Omdat ik merk aan Flynn dat school onwijs vermoeiend voor hem is probeer ik de middagen thuis zo rustig mogelijk te houden. Uit school drinken en eten we samen even wat en daarna ga ik Morris voeden op bed. Ik neem Flynn mee, die mag even rustig een spelletje doen op mijn telefoon.
Flynn kan zich heel lastig concentreren en is heel snel afgeleid. Hij kan bijvoorbeeld ook echt niet langer dan 20 minuutjes tv kijken. Een spelletje op mijn telefoon doen werkt vaak het beste. Dicht bij ons, onder de dekens een lekker plekje maken en een spelletje spelen.
Na het voeden en het spelletje spelen maakt Flynn een ‘hut’ voor Morris en hem, zodat de krokodillen hun niet op kunnen eten haha! Die fantasie jongenss.. ;-)!
Was, was, was, was. Het gaat altijd door!
Vorig weekend liep Kay de Strong Viking Run in Spaarnwoude en stuurden wij deze foto met een hele dikke kus er bij om hem succes te wensen. 19 kilometer hardlopen met 43 obstakels, ongelofelijk haha. Hij heeft het fantastisch gehad en zo goed gedaan!
Mijn vriendin Seliha komt langs om mijn wenkbrauwen te doen en neemt ook cakejes mee, zo lekker! Seliha is eigenaresse van de Zoete Hemel en maakt de meest prachtige creaties. En vooral lekkere creaties ;-)!
Bijna iedere avond ging de houtkachel aan, zo fijn en zo sfeervol!
Ik krijg een grote tas met kleding van mijn zus die zij niet meer wil hebben. Ik zoek alles uit en pas een aantal items :)!
Waaronder dit setje, vond het zo leuk. Het rokje staat zo leuk uit en de trui heeft een hele toffe split op de achterkant. Dit setje gaat in mijn kledingkast!
We halen en brengen Flynn iedere dag samen van en naar school. Deze week pakte ik wat vaker de Tula dan de sling. Morris past nu hier in en ik merk dat hij in de Tula altijd goed zit. In de sling is het soms nog wat meer zoeken.
Ik vraag bij Flynn op school of ik een inzameling van winterjassen mag houden voor de vluchtelingen op Lesbos. De directeur is gelijk enthousiast en zo lang ik het regel vind hij het helemaal prima. Ik hang posters op op school en afgelopen donderdagmiddag zat ik met een hele lading verhuisdozen klaar om de (hopelijk vele) spullen in ontvangst te nemen.
De buit is, ondanks de kleine opkomst, toch behoorlijk goed! Ik vul 5 verhuisdozen en nog 3 tassen dus ik mag zeker niet klagen. Ik rij gelijk door naar de uitgeverij in Almelo, hier bewaren we alle jassen en laarzen tot we het komende zondag allemaal uit gaan zoeken.
De hele week ziet onze gang er ongeveer zo uit; vol met jassen. Vriendinnen, familie, moeders van school, mensen via FB.. Ze komen allemaal een paar jassen of laarzen brengen. Zo fijn en lief!
‘s Avonds scheen de maan zo mooi en kon ik het precies zien vanuit mijn bed. Dat vind ik van die kleine geluksmomentjes waar ik enorm van kan genieten.
Op woensdag werk ik een paar uurtjes in de bibliotheek.
Oh, de lekkerste <3!!
Op donderdag gaat Morris naar mijn schoonmoeder en gaan ze samen naar babyzwemmen. Morris was flink onder de indruk geweest en daarna doodmoe. Mijn lieve schat!
Lekker samen knutselen voor de herfst
Flynn is zo gek op knutselen en dat vind ik zo gezellig. Samen uit school aan tafel om te knutselen, daar droomde ik vroeger altijd van.
Moet je nou echt honderdduizend kusjes op een dag geven mam? ;p
Hoe ik de avonden het liefste spendeer. Met mijn kleine burritotje tegen mij aan.
‘s Morgens samen wakker worden na het voeden.
Op zaterdagochtend ontbijten we fijn samen op de bank en kijken we Aladin. Zo gezellig :)!
Op zaterdagmiddag gaan we even samen de stad in om een cadeautje te kopen voor mijn neefje wat komende maandag jarig is. We vieren het zondag en kopen een mooie politie helikopter van de Lego. Daarna drinken we nog een kop thee bij mijn ouders en gaan we naar de nieuwe auto van mijn zus kijken. Morris vindt het inmiddels heerlijk in de drager, zo fijn samen.
Iedere avond wachten op papa in de vensterbank. Hoezo een papa’s kindje ;-)!
‘s Morgens een kopje thee drinken in mijn badjas terwijl Morris vanuit de wipstoel alles in de gaten houdt haha :)! De kleine gelukjes van het leven ;-)!
Zijn koppie, zulke grote ogen ook.
Zaterdagavond ging ik met mijn vriendin Seliha even wat drinken en dansen in de stad. Zo’n gezellige avond gehad. Heerlijk als je uren met elkaar kunt praten, elkaar begrijpt en luistert zonder altijd een oplossing voor elkaar te willen bedenken. Heel fijn.

Ik heb het zo nodig om lekker weg te gaan met vriendinnen maar als je borstvoeding geeft blijft dit toch wel lastig. Ik kolf iedere dag zodat ik melk in de vriezer heb en Kay op dit soort avonden dus een fles kan doen maar ondanks dat ik dan op tijd thuis ben (rond 1:00) lig ik pas om 2:30 in bed omdat ik nog moet kolven en voeden. Als dan je baby gewoon weer om 7:15 wakker is dan is dat gewoon te weinig slaap. Zonder mogelijkheid om het in te halen. Tel daar maanden aan gebroken nachten bij op en je kunt je voorstellen dat ik moe ben. Het is soms zo moeilijk om een weg te vinden hierin. Het geeft me namelijk ook veel energie om lekker weg te gaan. Lastig hoor! :)
Zondag was mijn lieve neefje Luca jarig, 5 alweer. Mijn grote jongen! <3 Het was een gezellige verjaardag alleen wou Morris absoluut niet slapen en begon hij na een tijdje huilerig te worden waardoor we eerder naar huis zijn gegaan als dat ik gewild had. Maar ja, dat is leven met een kleintje. Niet erg, wel jammer ;-)!
Eenmaal thuis slaapt Morris in de maxicosi en doen Flynn en ik nog een spelletje samen. Daarna Morris voeden terwijl Kay Flynn naar bed brengt. Morris daarna ook naar bed en nu zit ik op de bank om dit dagboekje in elkaar te zetten. Hopelijk lig ik voor 21:00 in bed want ik ben enorm moe.

En dat was mijn week lieve allemaal. Deze week gaan we nog keihard aan de slag voor de inzameling van winterjassen voor Lesbos en is het herfstvakantie dus zal ik vast leuke dingen met mijn jongens gaan doen. Heb jij leuke plannen voor deze week?

Tot volgende week <3!

Gerelateerde artikelen

2 reacties

 • Reageren
  Tineke
  21 oktober 2019

  Wat een fijne week weer! Die fantasie op die leeftijd is zo leuk. Mooie kleren kreeg je van je zus, doe mij ook maar zo`n zus haha!
  Liefs

 • Reageren
  Darina
  21 oktober 2019

  Een mooie week en leuke foto’s! Altijd leuk om te lezen.
  Darina onlangs geplaatst…Herfst in Parijs: dit zijn mijn plannenMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.