Life with Rosie week 39|Hoera! Flynn is 4 jaar!

Wat een drukke week was het. Een leuke, maar heel erg druk haha. Flynn werd 4 jaar! Hij vierde zijn verjaardag, nam afscheid op de opvang, had wendagen op de basisschool en nog veel meer. Kijken jullie mee?

Maandagmorgen ga ik met mijn kast aan de slag en maak ik foto’s voor een artikel over het maken van een capsule wardrobe. Ik krijg zoveel vragen over dit artikel, jullie zijn allemaal zo benieuwd. Super leuk! Ik wil het deze week online zetten :)!
Ik ben zo blij met alle mooie, fijne herfstkleurtjes!
Morris in lekkere zachte kleurtjes :)!
Flynn is voor het laatst de hele dag naar de opvang, vanaf volgende week (dus deze week) gaat hij naar school dus Morris en ik zijn een dagje alleen. s’ Morgens drink ik een kopje thee op mijn oude werk en er wordt ‘s middags, bij thuiskomt, flink geknuffeld met zijn grote broer. Flynn is zo gek op zijn kleine broertje en Morris lijkt alles prima te vinden van Flynn. Ook lacht hij altijd het hardst als Flynn gek doet haha, zo leuk om te zien.
Maandagavond is het tijd om broodtrommels en bekers klaar te maken, Flynn heeft morgenvroeg weer een wen ochtend op school :)!
Dinsdagmorgen, Morris in de sling. Samen brengen we Flynn naar school :)! Die heeft er zoveel zin in!
Eenmaal weer thuis ligt hij heerlijk te slapen. Ik leg hem over in zijn bedje en ga zelf ontbijten.
We maakten vorige week een aftelkalender voor Flynns verjaardag. Hij vond het echter al wat sneller tijd dat hij jarig was dus kruiste al wat extra vakjes af haha. De boef.
Woensdag was niet zo’n fijne dag. Ik was voor mijn gevoel zo druk, moest zoveel dingen doen. Kay was bijna de hele dag weg en met de verjaardag in zicht ontplofte mijn hoofd bijna. Ik ben eigenlijk nooit gestresst met dit soort dingen, een kerstdiner? Boeiend, doe ik ff. Maar nu in combinatie met een pasgeboren baby vond ik het toch heel veel. Het schoot me woensdag ook nog eens in mijn rug, pff. Ik heb ‘s avonds even een potje gejankt haha.
‘s Middags had Flynn nog gym en haalden Morris en ik hem hier weer op.
Op de terugweg liepen we langs een verlaten schoolpleintje en dan moet er natuurlijk nog even gespeeld worden.
Ik maakte een foto van Flynn en Flynn vroeg of hij een foto van mij mocht maken. Dat hebben we volgens mij nog nooit gedaan haha dus ik legde het hem een beetje uit en voila, hij maakte deze foto van Morris en mij. Nou ja, met de kinderwagen dan. Natuurlijk sneed ik hem wel een beetje uit en trok ik ‘m wat recht maar ik vind het toch knap voor een eerste foto! Toch?
‘s Avonds ga ik even lekker in bad als de kinderen in bed liggen en dat doet me goed :)! Even ontspannen, mijn rug wordt een stuk beter en ik doe er een halve bruisbal in. Even wegdromen. Heel fijn!
Donderdagochtend rij ik naar mijn oude werk, een uitgeverij. Ik wil iets laten printen voor Flynns traktaties komende vrijdag. Hij neemt dan afscheid en viert zijn verjaardag op de opvang dus ik wou wat leuks maken :)! Het uiteindelijke resultaat laat ik deze week ook nog even zien! Terwijl ik aan het printen ben helpt Flynn met de productie haha zo lief. Iedereen is zo gek op hem!
Print, print, print.
En op de terugweg.. Tsja, dat krijg je als je om 5:15 wakker bent……
We rijden ‘s middags nog even naar de stad om wat spulletjes te kopen voor zijn verjaardag.
En eenmaal thuis gaat hij lekker aan de slag met het versieren van vlaggetjes die ik had gekocht. Het idee was heel leuk maar na 4 vlaggetjes was hij er wel klaar mee haha.
‘s Avonds als Flynn in bed ligt maak ik de traktaties af en versiert Kay het huis. Tussendoor wil deze meneer nog drinken en ik moet ZO lachen om zijn koppie hier. Zulke grote ogen, WAAR NEEM JE MIJ MEE NAAR TOE? hahahaha.
Ik zoek naar herfstfoto’s van vorig jaar en vond deze. Ik blijf dit zo’n mooie foto vinden <3!
En JA dat is het eindelijk zo ver! Flynn is 4 jaar <3
Hij krijgt dit toffe voetbal tenue van ons met Flynn en het cijfer 4 achterop. Bijpassende voetbalschoenen van Morris en hij is he-le-maal blij. Zo lief. Hij wou dit zo graag!
En dan: op naar de opvang! Hij gaat met Kay mee op de fiets en om half 10 kom ik de traktatie brengen :). Ieder jaar mogen we er bij zijn om zijn verjaardag te vieren en dat vind ik ZO leuk. We hebben nu echt foto’s van zijn eerste tot zijn vierde verjaardag.
En kijk toch eens hoe leuk deze dino muts gemaakt is! Met staart haha!
JA JOEHOEEE daar is dan eindelijk de traktatie. Zo leuk! Ik laat deze week de traktatie nog even zien. We trakteren, nemen afscheid van alle leidsters en dan gaat meneer mee naar huis. Het hoofdstuk ‘kinderopvang’ is afgesloten! Aan de ene kant heel gek en aan de andere kant ook helemaal goed. We zijn klaar voor het nieuwe hoofdstuk :)!
‘s Middags heeft Kay vrij genomen en mag Flynn beslissen wat we gaan doen. Hij wil graag zwemmen en dus zitten we om 2 uur met z’n viertjes in de auto naar het zwembad. We vergeten allebei onze telefoon (lagen in het kluisje) dus geen foto’s van het zwemmen maar dat is ook helemaal oke. Lekker de tijd samen gehad!
‘s Avonds eten we pannenkoeken met opa en oma en als meneer in bed ligt doe ik boodschappen. We zullen morgen niet verhongeren zoals je ziet ;p!
Het is zaterdag en vanmiddag vieren we Flynns verjaardag met alle familie en vrienden. Opa en oma komen ‘s morgens al even en krijgt Flynn al even een klein cakeje met een kaarsje om uit te blazen :)!
Verjaardagsoutfitje!
‘s Morgens maak ik de taart af en ik vind ‘m zo leuk geworden! Ik had de taart anders in gedachten maar uiteindelijk is het zo gelopen. Een discodip taart, dat wou Flynn graag.
Morris outfitje voor de verjaardag van zijn grote broer!
Flynn wou alleen maar zijn voetbaltenue aan, prima jongen ;-)!
Dan is het tijd voor de taart! Zijn gezichtje!!!
Er wordt gezongen!
Hieperdepiep hoera!!
En er worden veel cadeautjes uitgepakt <3!
Lekkere hapjes er bij. Het was een heel gezellige verjaardag! <3 Flynn heeft ZO genoten van al zijn vriendjes en de rest van de visite. Het kan Flynn niet druk genoeg zijn, hoe meer mensen hoe meer pret.
Rond 6 uur gaat de laatste visite weg en duiken Flynn en ik als afsluiter lekker in bad. Even rustig worden, fris worden en kletsen over de dag. Hij komt zo heerlijk bij me liggen kroelen in bad. Hoofd op mijn buik en ik kriebel dan in zijn haartjes. Fijnste momentjes zijn dat, hoop dat hij nog heel lang samen in bad wil gaan <3.
Een groot gedeelte van de buit haha. Hij heeft zoveel leuke dingen gekregen :)!
‘s Avonds ploffen wij doodmoe op de bank en komen we er niet meer vanaf. Nou ja oke alleen om Morris te voeden dan haha. Vroeg naar bed want ik ben echt ZO moe!
Zondagochtend! Kay heeft een hardloopwedstrijd en wij vermaken ons met al het nieuwe speelgoed. Ik ben echt onwijs moe van de afgelopen drukke dagen en voel me niet helemaal goed. Ik vraag of Flynn lekker even alleen met zijn nieuwe puzzels wil gaan spelen van Brandweerman Sam.. Wat blijkt? Er zitten 3 puzzels in de doos maar alle stukjes zitten IN 1 ZAKJE. Hoe dan? Dus ik ben eerst nog een kwartier bezig met het uitzoeken van alle stukjes. Dankjewel Ravensburger!
Hij kreeg onwijs veel play doh, zijn all time favorite. Hier wordt dan ook druk mee gespeeld haha.
Ma Flodder hoor. Ik heb me de hele dag niet aangekleed, Flynn heeft ook de hele dag in zijn pyjama rondgelopen. Wij vonden het wel even goed ;-)!

Het was een hele leuke maar drukke week! Hopelijk wordt deze week een iets rustigere! Flynn start op school, Morris gaat voor het eerst een dagje naar opa en oma zodat ik kan werken en er staat een shopdagje met mijn zus en een borrel met oud collega’s op de planning. Iets meer tijd voor mijzelf komende week dus en daar ben ik ook wel aan toe ;-)! Een hele fijne week gewenst en tot volgende week!

XXXX Rosanne

Gerelateerde artikelen

9 reacties

 • Reageren
  Tineke
  30 september 2019

  Wat een hoop leuke dingen heeft hij gekregen! Best wel gek dat ze dan ineens iedere dag naar school gaan.
  Liefs

 • Reageren
  Darina
  30 september 2019

  Wat een mooie taart! Het ziet er heel gezellig uit allemaal.
  Darina onlangs geplaatst…21 lifestyle tips van de ParisienneMy Profile

 • Reageren
  Janna
  30 september 2019

  Nog gefeliciteerd!
  Waar heb je de vlaggetjes weg die je zelf kan kleuren?

 • Reageren
  Roos
  30 september 2019

  Sostrene grene! Weet eigenlijk niet of ze daarvoor bedoelt waren maar ik zag witte vlaggetjes en dacht: dat is leuk om op te tekenen haha! :)

 • Reageren
  Leonie
  30 september 2019

  Wat een leuke foto’s allemaal weer! En wat een mooie kado’s heeft Flynn gekregen zeg, ik kreeg er helemaal het gevoel bij dat ik zelf op die leeftijd had nadat ik een hoop kado’s had gekregen, superleuk! En nu verheug ik me al op het vieren van de verjaardag van mijn dochtertje (ik ben nu 20 weken zwanger 😆) Geniet lekker met z’n allen van de napret!

 • Reageren
  Emily
  30 september 2019

  Hey Rosanne,
  allereerst gefeliciteerd met de verjaardag van Flynn. Wat een grote stoere jongen is het.
  Ik moest echt lachen om die aftelkalender. Het deed mij aan mijn werk denken. Ik werk met mensen met een verstandelijke beperking en 1 cliënt krijgt ook altijd zo’n aftelkalender voor speciale dingen. En die doet dus ook altijd de kalender sneller aftekenen haha.
  Morris ziet er echt uit als een schatje. En ik ben erg benieuwd naar je blog over capsule wardrobe. Heel benieuwd.
  Fijne avond.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.