Life with Rosie week 38| Rommelmarkt, Flynns gaat naar school en veel tijd samen.

De herfst is begonnen jongens, hebben jullie er net zoveel zin in als ik? Ik shopte mijn halve herfstgarderobe bij elkaar op de rommelmarkt, Flynn ging wennen op de basisschool, we bakten samen koekjes en nog veel meer. Kijk je mee naar mijn week in foto’s?

Maandagmorgen! Wij beginnen onze dag met het inplakken van heel veel Vitamini stickers. Flynn vindt dit zo leuk om te doen. Ik noem de nummers op en hij zoekt ze op en plakt de stickers in.
Het is slecht weer en ik heb geen auto dus ik kan nergens heen helaas. Ik besluit toch tussen de buien door even met de jongens naar buiten te gaan. Even een rondje wandelen en de eendjes brood geven. Kan Flynn ook even uitrazen ;-)!
Morris gaat lekker mee in de sling en al protesteert hij op het begin flink, hij valt later lekker in slaap :)! Eenmaal thuis kan ik hem zo overleggen in zijn bedje en slaapt hij lekker verder. Heel fijn!
Op dinsdag is het tijd voor Flynns eerste wenochtend op de basisschool. Eigenlijk had hij voor de vakantie ook al een middagje meegekeken maar dat was niet zo handig gepland. We dachten dat hij gelijk mocht starten na de zomervakantie maar dat bleek toch niet het geval te zijn. Hij moest wachten tot hij 4 werd. Sneu want hij vroeg, nadat hij was gaan wennen op school, bijna dagelijks wanneer hij nou naar school mocht. De schat.
We brachten hem ‘s morgens samen weg. Zijn nieuwe rugzak op zijn rug. Ik kan je niet vertellen hoe blij hij was met deze leeuwenrugzak. Ik mocht voor een samenwerking met Trixie een aantal producten uitzoeken op de webshop en wist dat deze leeuwenrugzak helemaal het einde zou zijn ;-)! Mompoints gescoord hier hoor!
Hij heeft het zó fijn gehad op school. Hij was zo enthousiast, straalde van oor tot oor toen ik hem ophaalde :)! Eenmaal thuis aten we lekker samen, deden we een spelletje en maakten we allemaal gekke foto’s met filters haha.
Ben zo blij met deze combi, love it :)! ‘s Avonds rij ik nog even naar een vriendin en halen we een ijsje. Even bijgepraat, snel weer naar huis om te voeden en naar bed.
Op woensdag is Kay een dag thuis en dat is gelijk een stuk relaxter. Morris draagt hier zijn heerlijke nieuwe badstof broekje in mijn favoriete kleur voor de herfst. Ik scoorde deze bij Zeeman voor 4 euro en kocht ‘m gelijk in 2 maten, zo leuk vind ik ‘m haha.
Never not kleien hierzo ;-)! En ik ben weer begonnen met iedere ochtend pap eten. Voelt fijn, zo’n goede start van de dag.
Outfitje van de dag.
En deze meneer drinkt extra vaak deze dag. Niet erg! :)
‘s Middags pas ik op ons neefje en hij gaat mee naar de gym van Flynn. Iedere woensdagmiddag gaat Flynn naar gym, nu ongeveer een jaar al, en hij vindt dit zo ontzettend leuk. Hij heeft er ook al zoveel van geleerd, kleine dingetjes zoals in de rij staan en op je beurt wachten maar ook bijvoorbeeld over een kast klimmen. Met de trampoline op de kast springen en laatst gingen ze zo lang mogelijk aan het wandrek hangen; won Flynn gewoon! Hij kon het langste hangen van alle kindjes haha. Hij helemaal trots. En Kay en ik natuurlijk ook ;-)!
‘s Avonds is het heel kil in huis en besluiten we de kachel aan te doen. HEERLIJK! Maakt me ZO blij!
Donderdagochtend breng ik eerst Flynn naar school voor een wenochtendje en ‘s middags gaan we samen koekjes bakken.
Morris vermaakt zich ondertussen uitstekend in de wipstoel.
We maken alle namen van de opa’s en oma’s en Flynn kon niet blijer zijn haha. Hij vindt alles met letters en cijfers oefenen op het moment zo leuk.
Ik maakte nog een paar ‘gewone’ koekjes en die aten Kay en ik ‘s avonds lekker op. ZO lekker. Love chocolate chip cookies!
Op vrijdag ben ik de hele dag thuis met Morris, Flynn is naar de opvang en Kay is naar zijn werk. ‘s Morgens gaan we samen met mijn zus even naar mijn oma een kopje thee drinken en ‘s middags doe ik het huishouden, niks bijzonders dus! :)
‘s Avonds eten we deze lekkere wraps. Ik maakte ze altijd met kip maar aangezien we zo min mogelijk vlees willen eten ben ik altijd op zoek naar een manier om vlees te vervangen.
Ik maakte de wraps nu met geprakte avocado, komkommerschijfjes, een groenteschnitzel van Lidl in reepjes gesneden, yoghurt sausje er over en voila. Super lekker! Geen kip meer voor ons in dit avondmaal.
Na het eten lekker douchen, pyjama aan, nog heel eventjes spelen en naar bed. Ik vond dit zo’n mooi plaatje. Flynn lekker aan het spelen en ondertussen alles aan Morris vertellen wat hij aan het doen is.
Op zaterdagochtend ga ik samen met een vriendin naar de Twentse Vlooienmarkt in Go Planet Enschede. Ik ga misschien al wel 10 jaar naar deze rommelmarkt en had er weer zoveel zin in! De ene keer koop ik heel veel de andere keer helemaal niks. Nou, afgelopen zaterdag viel in de eerste categorie want ik heb zóveel leuks gekocht!
Ik kan zo genieten van al die rekken en rekken en kramen en kramen vol zooi hahaha. Heerlijk struinen, graven, zoeken tussen alle troep tot je wat moois vindt!
Ondertussen mag Flynn voor het eerst zijn broertje een flesje geven, ZO lief! Hij doet het ook zo geconcentreerd vertelt Kay. Schattie.
Nieuwe fles kopen met het oog op dat ik straks weer aan het werk ga en dus niet altijd zelf meer kan voeden. Morris gaat 1 dag naar mijn schoonouders en we moesten even een goede fles aanschaffen :)!
Zaterdagavond ga ik naar een vriendin en hebben we zo’n gezellige avond. Heerlijk bijkletsen en ik drink weer eens een glaasje Limoncello. LOVE it! <3
Zaterdag op zondagnacht was echt zo’n vervelende nacht. Ik was om 00:30 thuis en omdat mijn borsten op knappen stonden (en ik een glaasje alcohol gedronken had) moest ik eerst nog kolven. Ik lag om 1:30 in bed en om 2:30 werd Morris al wakker omdat hij wou drinken. Om 3:30 lag ik weer in bed en om 6:00 was Flynn wakker en daarna heb ik niet meer geslapen. Blugh!
Ik loop dan ook de hele dag in mijn pyjama. Kay gaat een heel stuk hardlopen en Flynn en ik zoeken zijn puzzels en speelgoed uit en ruimen alles op. Ik begin steeds meer hoofdpijn te krijgen en als Kay er weer is duik ik dan ook gelijk mijn bed in. Na 2 uurtjes slapen voel ik mij gelukkig een stuk beter maar echt fijn wordt het niet.
Het avondeten! Ik had gelukkig nog een maaltijd in de vriezer, deze vegan spaghetti bolognese (ZO lekker) aten we met mozzarella (not so vegan anymore), zelfgemaakte gedroogde tomaatjes en flink wat rucola. Smaakte goed en ik kon wel een voedzame maaltijd
gebruiken na deze dag!

Dat was mijn week! Deze week wordt Flynn vrijdag 4 jaar (!) en is het officieel mijn laatste week van mijn zwangerschapsverlof. Ik kan het bijna niet geloven.. De tijd is veel te snel gegaan.

Genieten nog even dus, van alle tijd samen! En tot volgende week!

Gerelateerde artikelen

2 reacties

 • Reageren
  Dio
  24 september 2019

  Superleuke update. Altijd leuk om mee te kijken. Wat is Morris trouwens schattig. Niet te doen!
  Dio onlangs geplaatst…8 tips voor een goede websiteMy Profile

 • Reageren
  Audrey
  24 september 2019

  Fijn weekje hebben jullie gehad – op die slechte nacht na dan – volgens mij! Alvast gefeliciteerd met Flynns verjaardag! Mooi dat hij zoveel zin heeft om naar school te gaan.
  Audrey onlangs geplaatst…25x fijne kleine dingen in het levenMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.