Life with Rosie week 33| Zakelijke fotoshoot, familytime en ziek zijn is nooit grappig.

Een dagje te laat i.v.m. ziek zijn maar niet minder leuk! Ik laat je vandaag weer zien wat ik afgelopen week allemaal uitspookte! Kijk je mee? :)

Altijd als we boodschappen doen mag Flynn, zodra we bij de kassa staan, in de auto gaan zitten. Ik heb er letterlijk nog nooit een muntje ingegooid maar hij zit er gewoon altijd in te sturen alsof zijn leven er van afhangt haha.

We gaan eigenlijk iedere week wel een keer of 2 naar de geiten. Als we er aan komen fietsen roept Flynn al: Ikke ben er weer geitjes!! Jullie mijn vrienden!! Zo’n lekker kind, kleine dierenvriend!

Tasje inpakken, hij gaat even een dutje doen en een paar uurtjes spelen bij opa en oma zodat ik nog even aan mijn praktijk kan werken.

‘s Avonds maak ik lekker aardappels uit de oven met kruiden uit de tuin. 3 kwartiert in de oven op 200 graden and they are deliiiiiicious!

Herenigd! Altijd fijn als Kay er weer is om samen even te knuffelen op de bank. We zijn alle 3 knuffelkonten maar Flynn steekt er met kop en schouders boven uit. Helemaal als hij zich niet helemaal top voelt is hij niet bij ons weg te slaan.

Ik zoek kleding uit om te verkopen. Ik ga binnenkort wat grote kledingpaketten online zetten omdat ik zo ongelofelijk veel kleding heb verzameld door de jaren heen waar ik niks meer mee doe.

Spelen in de speeltuin met dit lieve meneertje.

Het begint heel hard te regenen, vanuit het niets. Ik had zelf buienradar nog gecheckt voor ik weg ging maar dit had ‘ie toch echt even over het hoofd gezien! We schuilen onder de bomen vlakbij het Mariakapelletje in het dorp. Zo’n mooi stukje vind ik dat :)! Kijk dan wat een prachtig klein kapelletje.

Wafje heeft zijn armpje verloren en Flynn is heel verdrietig. We gaan gauw aan oma vragen of ze wafje (Wafje ook echt haahahhaha) kan maken ♥!

Simpele pasta op de bank met champignons, ham en roomsaus. Laf it!

Hoi! Ik werk weer bij mijn ouders en krijg weer flink veel gedaan. Zo fijn!

Boterham met kaas en de krant in mijn ‘lunchpauze’!

Donderdag heb ik een fotoshoot gepland staan met Lizet Beek. Ik wil foto’s van mijzelf laten maken voor de website en social media van mijn coachingspraktijk! Ik vind professionele foto’s wel zoveel doen dus daar besluit ik in te investeren :)! Lizet ken ik via Instagram en was heel snel beschikbaar. Top!

Lizet woont en werkt in Enschede en echt, ze woont in zo’n on-ge-lo-fe-lijk mooi huis. Dit is haar studio en echt werkelijk alles is wit en licht. Fantastisch! Lizet is ook zo’n leuke vrouw, hele leuke shoot gehad en voelde me vanaf het begin prettig bij haar.

En dan krijg je dus dit soort foto’s! Ik ben hier zo blij mee. Ze stuurde me deze preview en voor mijn gevoel heeft ze me precies weten vast te leggen zoals ik ben maar dan wel op mijn mooist zegmaar haha! :D Ik ben ZO ongelofelijk benieuwd naar de rest van de foto’s. Helaas moet ik daar nog een weekje of 2 op wachten maar we gaan het gauw zien!

Voor de shoot neem ik een hele collectie met zelfhulpboeken mee, leek me tof (en grappig) om daar een paar foto’s mee te maken. Ben benieuwd of dat iets geworden is!

Na de shoot rij ik door naar mijn ouders om daar weer te werken. Mijn lieve Sem houdt me gezelschap, lieve oude bastaard :D!

Ik eet mee zodat ik ‘s avonds ook nog wat uren kan werken! Mama maakt mosselen en dat smaakt zo goed!

En dan is het vrijdag en voel ik me compleet waardeloos. Kay voelt zich ook enorm ziek en we liggen samen de hele dag in bed. Thank god is vrijdag een creche dag, voor het ophalen van Flynn trek ik gauw een jurkje aan en zodra Flynn in bed ligt kruip ik er ook weer in.

Zaterdag gaat het gelukkig al wat beter en haal ik even wat boodschapjes zodat ik kippensoep kan maken.

Zondag voel ik me weer een beetje mezelf al blijft de moeheid maar aanhouden. Hopelijk ben ik gauw weer helemaal mezelf en kan ik weer volop knallen voor de start van de e-cursus die ik geef over minder dan 2 weken(!!!)!

Mijn week was niet helemaal zoals gepland maar goed, die horen er ook bij! Deze week heb ik ook weinig plannen op een tof feestje van één van mijn beste vriendinnen op vrijdagavond na. We gaan zien wat de week brengt. Hopelijk vooral veel gezondheid ;-)!

Gerelateerde artikelen

4 reacties

 • Reageren
  Darina
  21 augustus 2018

  Vervelend dat je ziek was! Prachtige preview foto!
  Darina onlangs geplaatst…Vijf keer typisch Parijs #4My Profile

 • Reageren
  Kelly
  21 augustus 2018

  Leuke foto’s (afgezien van het feit dat je ziek was). Die aardappeltjes lijken mij érg lekker. Ik ben ook heel nieuwsgierig naar het resultaat van de fotoshoot. :)
  Kelly onlangs geplaatst…Waterford Crystal Heart Ring HolderMy Profile

 • Reageren
  Nikki
  22 augustus 2018

  Als ik aardappeltjes maak is het altijd 1 chaos op de bakplaat haha
  Benieuwd naar de resultaten van de fotoshoot!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.