Life with Rosie week 32| Keihard werken aan mijn eigen bedrijf!

Afgelopen week is echt voorbij gevlógen! Ik ging helemaal op in allerlei dingen regelen en doen voor mijn eigen bedrijf want de tijd tikt verder en er is onmogelijk veel te doen nog :D! Kijk je mee naar mijn week?

Op maandag werkte ik de hele dag met een vriendin bij mij thuis. Ik maakte een Instagram pagina aan voor mijn coachingspraktijk en de volgers bleven maar komen en komen. Ik wist niet wat me overkwam. Inmiddels zijn we nu een week verder en heb ik bijna 500 volgers. Ongelofelijk! Zo onwijs lief dat mensen zo geïnteresseerd zijn in wat ik allemaal ga doen ♥.

Op dinsdag spring ik ‘s morgens vroeg in de auto om te sporten.

Ik wandel een half uurtje op de loopband, doe wat krachttraining en ga daarna nog even boksen. Ik weet niet wat dat is maar ik vind boksen zó leuk en fijn!

Op woensdag bedenk ik mij opeens dat de oude salon van mijn moeder leeg staat en bel ik haar om te vragen of ik daar niet mag werken! Woensdag is altijd Kays dag dat hij thuis is bij Flynn. Meestal gaan we dan wat leuks doen met z’n drietjes maar ik wil deze tijd nu liever gebruiken om aan mijn bedrijf te werken. Ik rij naar mijn ouders, maak de hele praktijk schoon en zet er een oud bureautje van mij neer. Ik heb niet veel nodig, een bureautje, mijn laptop en rust is voldoende! :D

Mijn moeder laat mij dit stukje nog lezen in de krant; een reactie op de belachelijke uitspraken van Ruud Maas over dat Eva Jinek maar wat eerder met zwangerschapsverlof had moeten gaan omdat ze er niet meer uit ziet. Ongelofelijk wat bestaan er toch veel trieste, onfatsoenlijke seksisten op deze wereld. Ze is een MENS aan het maken, realiseer je dat eens droeftoeter!

Als ik ‘s avonds thuis kom staat er heerlijk eten op mij te wachten. Zo wil ik wel vaker thuiskomen! Quesedilla’s en aardappeltjes met pittig tzaziki sausje!

‘s Avonds kruip ik op de bank en kijk ik Gilmore Girls. Hoe graag ik ook wil, ‘s avonds ben ik gewoon NIET productief. Dus daar probeer ik maar een beetje aan toe te geven.

Donderdagochtend rij ik weer naar mijn ouders om te werken maar eerst neem ik Sem, hun hond, nog even mee voor een flinke wandeling. Misschien dat sommigen van jullie nog wel herinneren dat ik inmiddels alweer flink wat maandjes terug op Instagram plaatste dat we die dag afscheid hadden genomen van Sem? Nou, dat hadden we ook. Het liep alleen (gelukkig!) een beetje anders.

Sem is een oude, grote hond en grote honden worden volgens mij niet vaak veel ouder dan een jaar of 10. Sem wordt in november 14! Hij begint steeds dover en blinder te worden en toen hij niet meer op kon staan, alles liet lopen en zijn kop helemaal scheef had op een zaterdagochtend dachten mijn ouders dat het afgelopen was. We kwamen allemaal snel naar mijn ouders toe om afscheid te nemen want als het een doordeweekse dag was geweest hadden we hem waarschijnlijk gelijk laten inslapen. Het was echt niet om aan te zien zo zielig :(!

De volgende dag leek het opeens een beetje beter te gaan met Sem en wonder boven wonder is hij er, op deze leeftijd, toch nog weer bovenop gekomen! Hij hoort nog steeds slecht en ziet weinig maar hij is vrolijk, lief en blij en hij sprong zelfs gewoon bij mij achter in de auto. Hoe dit heeft kunnen gebeuren; geen idee. Maar we zijn heel blij dat hij nog bij ons is ♥!

Het wordt een klein rondje want Sem is al gauw moe, die oude bok kan niet meer zo ver wandelen helaas.

Daarna ga ik weer aan de slag!

Ik lunch met de krant en een gebakken eitje van de kipjes uit de tuin.

Terwijl Sem mij gezelschap houdt. Lieve schat!

‘s Avonds komen Kay en ik allebei rond half 6 thuis en flans ik nog even snel een salade met wat pasta en ravioli in elkaar.

Vrijdag! Als ik uit het raam kijk zie ik dat het geregend heeft, HEERLIJK :D! Het is lekker afgekoeld. Ik maak Flynn klaar voor de creche en rond half 8 gaan Kay en Flynn de deur uit en heb ik het rijk alleen :)!

Eerst nog even ontbijten met het laatste stukje van mijn heerlijke, gezonde ontbijttaart! :D Love it.

De rest van de dag zit ik achter de laptop en doe ik verder niks bijzonders! Kay gaat 2 nachtjes weg en ik haal Flynn rond 5 uur op van de creche en stop hem rond half 7 al lekker in bad. Hij was zo moe!

Zaterdagochtend, ik heb een waardeloze nacht gehad met zo’n 3/4 uur slaap dus ik kan wel een lekker ontbijtje gebruiken!

Rond 10 uur brengt mijn zus haar zoontjes en pas ik de hele dag op. Ze spelen heerlijk samen buiten :)! Lieverds zijn het.

Ondertussen maak ik tomatensoep van de tweede oogst van onze tomatenplant. Heerlijk!

Nadat 6 boterhammen met hagelslag in 3 buikjes verdwenen was dit wat er overbleef voor mij ;p!

Heel veel knuffelen met dit meneertje. ‘s Avonds kopen we patatjes en gaan we allebei op tijd naar bed. Ik ben gesloopt na zo’n dag haha.

Zondag komt Kay weer, Flynns grote idool ;p! Dus we gaan lekker even wandelen, halen een ijsje en spelen op de boomstammen in het dorp. Altijd feest voor Flynn haha. Tussendoor probeer ik nog wat te werken en ‘s avonds plof ik met Kay op de bank. Fijn om hem weer thuis te hebben!

En dat was mijn week! Niet zo vol toffe dingen als afgelopen week maar het is ook heel erg fijn om dit soort rustigere weken er tussen te hebben zitten om dingen voor elkaar te maken :D!

Ik hoop dat je een fijne week hebt gehad en dat de komende week goed voor je zal zijn! Let me know, heb je nog toffe plannen?

Gerelateerde artikelen

3 reacties

 • Reageren
  Darina
  13 augustus 2018

  Wat een gezellige week! Heerlijk om je eigen tomaten te plukken en er soep van te maken.
  Darina onlangs geplaatst…Parijs Tip: De boekhandelaren langs de Seine in ParijsMy Profile

 • Reageren
  Simone
  13 augustus 2018

  Klinkt als een leuke week! Leuk om te zien hoe je met je bedrijf bezig bent. Je bent wel een inspiratiebron voor me :)
  Simone onlangs geplaatst…TROUWEN | Vind je fotolocatieMy Profile

 • Reageren
  Nikki
  15 augustus 2018

  Leuke en productieve week hoor!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.