Life with Rosie week 20 | Kinderboerderij, veel werken en konijntjes

Afgelopen week was vol met werk en de tijd die ik thuis had besteedde ik zo veel mogelijk aan mijn mannen! Kijk je mee naar alle foto’s? ♥

Maandag:

Over mijn afgelopen maandag konden jullie hier al lezen. Ik begon mijn dag met een lange wandeling in het mooie weer. ‘s Middags moest ik werken tot 17.00 en op de terugweg rij ik even langs de winkel. Ik heb een idee in mijn hoofd voor een veganistische maaltijd en dat wil ik heel graag uitproberen!

Ik maakte voor het eten wat foto’s, mocht het lekker zijn kon ik er een blogje over schrijven :)! En dat was het zeker! De combinatie is totaal niet voor de hand liggend maar het was zo lekker. Kay vond het ook erg lekker en miste ook absoluut geen vlees. Fijn! Deze houden we er in! Het recept lees je hier.

Dinsdag:

Dinsdagochtend heb ik vergadering en gaat Kay met Flynn naar het consultatiebureau. Wegen, meten en hij moet zijn laatste vaccinaties (voor de komende tijd) nog krijgen. Doordat hij geopereerd is en 28175 oorontsteking heeft gehad werd het iedere keer uitgesteld. Stiekem ben ik blij dat Kay mee gaat en ik aan het werk ben, ik ben zo’n moeder die daar zelf nog gaat zitten janken omdat ik het zo zielig vind. Helemaal als hij er 1 gehad heeft en dan de 2e nog moet. BOEHOE!!

‘s Middags werkt Kay en ben ik thuis met Flynn. Ik begin met het tweede deel van mijn blogs over positief opvoeden en na Flynns slaapje gaan we lekker wandelen, spelen en kook ik.

Ik maak weer een vegetarisch gerechtje en ook dit was super lekker :)! Ik kookte zoete aardappels en stampte deze plat met verse knoflook en basilicum en deed ze daarna in de oven. Daarbij maakte ik een salade zonder dressing maar met een halve avocado. Deze prakte ik fijn met wat citroensap en kruiden, zo lekker :)! En i.p.v. vlees at ik een vleesvervanger, een schnitzel die best goed smaakte!

En het meneertje at natuurlijk weer niks.

Woensdag.

Wat is het een warme dag woensdag! Ik heb de ochtend vrij want ik moet werken van 13.00 tot 22.00. Ik start mijn dag met een grote bak met fruit, zo lekker nu we weer richting zomer gaan en al het zomerfruit weer verkocht wordt. Mango’s, perziken, nectarine’s, aardbeien. Ik word er heel gelukkig van en profiteer er dan ook maar goed van ;-)!

Er komen 2 boeken binnen en daar word ik héél blij van. Ik kwam er achter dat ik de laatste tijd niet helemaal happy was doordat ik voor mijn gevoel een beetje stil stond en ik juist zo op zoek ben naar ontwikkeling. Ik besloot daar iets aan te doen en ik ben me aan het verdiepen in mijn eigen vakgebied, voor zowel mijn werk als blog :)!

Aangezien ik tot 22.00 moet werken en Kay een bruiloft heeft slaapt Flynn bij mijn schoonouders. Het is enorm druk op mijn werk dus het loopt flink uit en uiteindelijk ben ik rond 23.00 thuis. Gek om thuis te komen na een dag werken in een leeg huis!

Donderdag:

Donderdagochtend brengt mijn schoonmoeder Flynn, nadat zij hebben gezwommen, naar huis. Kay en ik hebben uitgeslapen (♥♥♥♥♥♥♥) en na heel veel knuffelen en een beetje spelen gaat Flynn zijn slaapje doen.

‘s Middags gaan we met z’n 3en naar de kinderboerderij. Helaas zijn we er om 16.00 pas omdat Flynn lang sliep en blijkt dat alles om 16.00 dicht gaat.. Alle dieren zijn naar binnen en we kunnen alleen nog een paar geitjes vanachter de hekken zien. Zo jammer voor Flynn, hij vind dieren zo leuk!

Wel kunnen we lekker in de speeltuin spelen. Of nouja, Flynn. Hij gaat 100x achter elkaar van die mini glijbaan en ik lag lekker te relaxen op de schommel hahaha.

Vrijdag:

Is dit niet het mooiste konijntje wat je ooit gezien hebt? ;-)

Vrijdag was een drukke dag! Kay had de hele dag cursus, ik moest de hele dag werken en Flynn ging naar de creche. Na zo’n lange dag voor ons alle 3 vinden we niets fijner dan eventjes, voor Flynn naar bed gaat, tijd met elkaar te hebben. Lekker samen boekjes te lezen, dansen en knuffelen. Flynn lag zo lekker bij Kay en ik wou zo graag die nieuwe instagram filters uitproberen op Flynn haha. Hij zag zichzelf als konijntje en moest zo lachen dat ik deze super lieve foto kon maken ♥.

‘s Avonds gaan we nog even een wijntje/biertje drinken bij de buren wat natuurlijk weer later wordt dan gepland ;-)!

Zaterdag:

Zaterdag! Deze boef stond om 7.00 alweer te stuiteren haha. Kay heeft weer cursus vanmorgen en ik moet vanavond werken. (gelukkig) Werk ik weinig weekenden maar vanmiddag/vanavond helaas wel. Ik ben altijd een beetje onrustig dan op zo’n dag, niks aan. We lopen samen het dorp even in en Flynn krijgt een nieuwe bal die hij de hele weg vasthoudt alsof zijn leven er van af hangt haha.

Ik kwam dit nog tegen op Facebook en dit soort verhalen.. Daar wordt ik altijd zo blij van, warm van in mijn hart, ik kan het niet verwoorden. Ik heb de Humans of New York FB pagina al wel vaker getipt maar Humans of Amsterdam is ook erg gaaf. Zeker het volgen waard!

Rond 1 uur is Kay er weer en rond 3 uur ga ik naar mijn werk. Ik werk tot half 11/11 uur en rij daarna, heel erg moe, naar huis. Ik lig niet voor 12 uur in bed en de volgende morgen merk ik dit wel!

Zondag:

Hoi!

Maar ondanks dat ik heel erg moe ben hebben we een hele fijne dag zoals je hierboven kunt lezen in mijn Instagram update :)!

En dat was mijn week alweer! Ik werkte deze week meer dan normaal, volgende week lekker wat minder en daar ben ik heel blij om. Wat meer tijd met mijn mannen is héél fijn namelijk ;-). Dankjewel voor het lezen en ik hoop dat je een hele toffe week tegemoet gaat.

Gerelateerde artikelen

7 reacties

 • Reageren
  Frank
  22 mei 2017

  Dat was een leuk weekje! Mijn vrouw wil ook graag dat ik bij de prikjes aanwezig ben. Het is zo fijn om naar de dieren te gaan kijken bij mooi weer 😃.
  Frank onlangs geplaatst…Het bevallingsverhaal geschreven door een papaMy Profile

 • Reageren
  Sylvia
  22 mei 2017

  Wat een heerlijke week. Mooie foto’s ook! Ik kan ook absoluut niet tegen de prikjes huilen brullen en dan heb ik het niet alleen over mijn dochtertje😉 toch wil er wel bij zijn omdat mijn dochtertje het snelst bij mij tot rust komt.
  Sylvia onlangs geplaatst…About last week..#20My Profile

 • Reageren
  Michelle
  22 mei 2017

  Oh die prikjes.. Ik ga normaal gesproken alleen, een uitzondering daar gelaten, en hoewel dat prima gaat kan ik er ook niet echt aan wennen. Zo sneu. Nou heb ik ook niet zo’n hartelijke cb-mevrouw; misschien scheelt dat ook. Wat heb je veel gewerkt deze week! Komende week maar lekker genieten van je mannen.
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG117: NIEUWE TELEFOONMy Profile

 • Reageren
  Wendy (B)
  22 mei 2017

  Haha, konijntje Flynn :D !

 • Reageren
  Mariska
  22 mei 2017

  Wat een schattig ventje is Flynn ook :)
  Mariska onlangs geplaatst…Mijn week in foto’s #4 Duitsland en erg naar nieuwsMy Profile

 • Reageren
  Daisy
  23 mei 2017

  Leuke foto’s. Wat goed dat jullie zo letten op wat jullie eten! 😊 Ik ben gek op zoete aardappel. De manier waarop jij die klaarmaakt ken ik nog niet, maar ga ik zeker binnenkort proberen! 😍
  Daisy onlangs geplaatst…My weekly diary #1- Haarlem, Kaapse Brouwers en het zonnetjeMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  30 mei 2017

  Weer een heleboel gezellige foto’s! :) Jij werkt ook tot zo laat / lange shiften… Herkenbaar hier en ik vind dit soms ook zo vermoeiend. Fijn eens te zien dat andere mensen hier ook zo bekaf van zijn ;-)
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.