Life with Rosie week 15| sporten, rust en genieten van de zon!

Het was de week dat ik eindelijk tot rust kwam, dat we tientallen planten planten kochten en in de tuin werkten, dat ik het eerste terrasje van het jaar pakte, veel mooie boeken mocht ontvangen en nog veel meer. Kijk je weer mee naar mijn fotodagboekje?

Ja je leest serieus opa AUDI daar bovenin staan. Ik moet er zo om lachen. Mijn vader is dol op Audi’s en heeft Flynn voor de grap gezegd dat hij opa Audi is. Maar nu blijft Flynn dat ook maar zeggen haha. In ieder geval, deze mooie tekening maakte Flynn voor hem. Hij zit in Zuid-Afrika op dit moment!

En we krijgen allemaal van dit soort prachtige plaatjes doorgestuurd! ♥ Zo gaaf!

Yes, ik ging deze week ook weer naar de sportschool. Gewoon weer 1 keertje maar ik ga al 5/6 (?) weken op rij en ik ben er trots op dat ik ga!

Ik deelde dit op Instagram en hield er daarna een heel betoog over ;-)! ik kan mij namelijk voorstellen dat mensen dit lezen en het totaal niet veel/zwaar/boeiend vinden wat ik uitvoer in de sportschool. Maar ik wou graag een tegengeluid geven aan al die fitgirls die je met mega gewichten zich in het zogenaamde zweet (wat op geen enkele foto te bekennen is) ziet werken of marathons lopen waardoor je het gevoel hebt dat dat toch niet haalbaar is. Terwijl ik juist zo graag meer zou willen lezen van mensen die ook worstelen met sporten, of heel rustig moeten opbouwen bijvoorbeeld omdat ze snel tegen blessures aan lopen, chronisch pijn hebben, veel overgewicht hebben of wat dan ook. Daarom dacht ik: ik ga mijn ‘ding’ gewoon delen. De dingen waar ik tegen aan loop, hoe ik nu train en waarom en ik kreeg hier zo ongelofelijk veel leuke en lieve reacties op. Totaal niet indrukwekkend maar juist laten zien hoe ik weer probeer te beginnen met sporten ondanks een lichaam wat 9 van de 10 keer niet meewerkt!

Aan het begin van de week kwam er al af en toe een zonnetje tevoorschijn en pakten we ons lekker in en speelden we al samen in de tuin. Flynn is echt een buitenkind en geniet hier zichtbaar van, zo fijn! We besloten in het weekend een zandbak voor Flynn te gaan kopen. Je had zijn gezichtje moeten zien toen we hem dat vertelden, ZO cute haha.

Knutselen, tekenen en heel veel kleien!

Hadden jullie dit mealprep gerechtje al voorbij zien komen? Echt een aanrader als je ff gezond wil doen, je vriezer wil vullen met gezonde maaltijden of gewoon dol bent op de combi van bonen/rijst/tomaat en avocado! Ik at het afgelopen week weer 2 avonden en ik merk echt dat mijn lichaam hier zoveel beter op reageert dan op een avond vlees eten bijvoorbeeld.

We hebben nog standaard iedere avond de kachel aan, zo heerlijk! Ik merk ook echt dat ik me sinds afgelopen vrijdag wat rustiger ben gaan voelen. Het werk echt los heb kunnen laten en goed bezig ben met wat ik wil voor mijn toekomst. Heel fijn!

Zoals je ook al had kunnen lezen in mijn overzichtje van de 5 leukste dingen van afgelopen week kookte ik voor mijn oma. Ik kocht ook nog deze bloemen voor haar, ik vond ze zelf zo mooi. Echt een veldboeket!

Ik maakte voor het eerst asperges en ziet het er niet lekker uit? :) Ik was stiekem best trots op het resultaat haha. We hebben ook echt heerlijk gegeten en lekker gekletst die avond. Fijn! ♥

Ik kocht plantjes bij de Lidl, 10 voor €1,29 dacht ik. Lekker goedkoop :D!

Ik heb dus echt geen idee hoe deze foto gemaakt is maar ik kwam ‘m tegen toen ik mijn foto’s uitzag en vond mijn make-uppie hier eigenlijk best goed er uit zien hahaha. Normaal is regel nummer 1 om nooit een foto van onderaf te maken i.v.m. onderkinnen maar die is hier op wonderbaarlijke wijze ook niet aanwezig. Het delen waar dan maar ;p!

Ik ontving zoveel mooie boeken deze week! Waaronder deze 4 romans, 2 gaan er mee in mijn koffer naar Sofia komende woensdag! Niks fijner dan in alle rust een roman kunnen lezen op vakantieeeee.

Flynn mag altijd nog even bij Kay op het werk spelen nadat we hem ophalen van de opvang, hij vindt de oefenzaal helemaal het einde haha.

En ‘s avonds kon het snoetje niet slapen. Hij wordt de laatste tijd regelmatig wakker en geeft dan aan bang te zijn. Arme schat! Geen idee wat er allemaal in dat koppie omgaat dus lekker veel knuffelen en daarna weer rustig naar bed brengen werkt heel goed.

Hoi! Selfie alert deze week hoor, hallo. Maar ik ben zo blij met deze trui die ik vorige week kocht bij Zara. Hij zit zo heerlijk en ik vind ‘m zelf helemaal gaaf staan met knalrode lippen. Ja, stiekem een beetje verliefd :D!

Vrijdag was ik helemaal ON FIRE wat bloggen betreft haha. Zoveel gedaan, zoveel geschreven, zoveel plannen gemaakt. Als die dag 40 uur had gehad had ik ze alle 40 besteed aan schrijven want ik wou gewoon niet meer stoppen haha.

Hallo wat een diva foto haha. But still LOOOVING the red lippies! Hier was ik onderweg naar Xenos voor de laatste dingetjes voor een samenwerking. Zo leuk als je benaderd wordt voor écht leuke samenwerkingen die helemaal bij je passen :D!

Zaterdag was echt de fijnste dag van de week. We gingen ‘smorgen al op tijd richting tuincentrum om heel veel plantjes te kopen, een zandbak voor Flynn en we kochten ook nog nieuwe tuinstoelen bij de Kwantum. De zon scheen fijn en we zijn de hele dag lekker met z’n 3tjes aan de slag geweest in de tuin. Flynn was ZO blij met zijn zandbak, zo leuk!

En ik was heeeelemaal blij met mijn moestuin plantjes. Ik ben bezig geweest met het aanleggen van onze moestuin and i loved it. Ik zag er uit als ma Flodder maar who cares haha ;p!

‘s Avonds gingen we nog barbecuen, bleven lekker lang in de tuin zitten en genoten zo LANG mogelijk van de eerste fijne zomerdag van 2018 ♥!

Van zondag maakte ik geen foto’s maar ging ik lekker borrelen met wat collega’s en met een lieve vriendin. Zo fijn gehad! Wat een weekend jongens. En deze week wordt hopelijk nog fijner. Woensdag vertrekken wij namelijk naar Sofia. Maar zoals je weet: i’ll keep you posted!!

Gerelateerde artikelen

5 reacties

 • Reageren
  Darina
  10 april 2018

  Hele leuke foto’s! Heel veel plezier in Sofiaz
  Darina onlangs geplaatst…Dit zijn de 10 moderegels die ik altijd toepasMy Profile

 • Reageren
  Gelukjes van Maris
  10 april 2018

  Heerlijk dagboekje weer Roos. Je straalt😍

  X
  Gelukjes van Maris onlangs geplaatst…The WordPress Mobile Apps Now Support Right-to-Left LanguagesMy Profile

 • Reageren
  Mariska
  10 april 2018

  Die houtkachel… ik ben nog steeds jaloers, haha! ♥ Straalt zoveel gezelligheid uit en het ruikt ook wel lekker..
  Mariska onlangs geplaatst…Stickers maken je leven overzichtelijk en leukerMy Profile

 • Reageren
  Kelly
  10 april 2018

  Wat een gezellige week! Wij zijn ook dol op onze mini moestuin die we net hebben aangelegd haha. Zo heerlijk om gewoon groentes en fruit uit de tuin te kunnen plukken! (:

  Oh en die Selfie ”van onderen” is echt gorgeous haha!
  Kelly onlangs geplaatst…Etude House Blend For Eyes Oogschaduw paletteMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  12 april 2018

  Heerlijk hé, dat lente zonnetje! :) Fijn dat jullie al wat hebben kunnen tuinieren!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.