Life with Rosie week 1 en 2| In huis aan de slag, taartjes en veel slapen ;-)!

De volgorde van deze weken weet ik niet meer helemaal qua foto’s! Dit was een heerlijke zondagmiddag waarbij het aan één stuk regende en we besloten samen een filmpje te kijken. Houtkachel aan, love it! <3
Ik ging bijkletsen met een vriendin en we aten lekker taartjes bij de Zoete Bezigheid in Almelo. Deze Oreo taart was wel lekker maar die tegenover mij staat (fudge taart) was nog lekkerder! Lucky me dat we hadden besloten te delen :D!
Ik probeerde een nieuwe haarstijl uit en vond het zo mooi! Ik weet nu alleen niet meer welke tutorial ik op Youtube hiervoor heb gebruikt.. Anders had ik ‘m hier gedeeld!
Lekker in bad met Lush! Breken jullie de ballen van Lush ook altijd in stukken? Ik vind het zo onnodig om zo’n hele bal in één keer in bad te gooien! Doe er minstens 4x mee :D!
Lekker samen eten maken.
Samen een dutje gedaan! Ik slaap iedere middag even een uurtje en dan voel ik mij weer top. Dat is eigenlijk het enige waar ik ‘last’ van heb dus mij hoor je niet klagen! :D
We hangen een nieuwe lamp op in de gang. ZO blij mee! We hadden in de gang ook al een jaar een peertje hangen, vreselijk haha. We kochten deze mooie lamp bij de Kwantum voor €29,-. Moet je natuurlijk nog wel een peertje en het snoer bij kopen maar wij vonden het geen geld! :)
Ik kocht in eerste instantie deze gordijnen voor onze slaapkamer make-over maar besloot uiteindelijk toch voor roze te gaan!
In de bloemenwinkel op zoek naar mooie takken eucalyptus voor een lichtslinger die ik maakte voor onze slaapkamer. De DIY komt waarschijnlijk morgen (en anders overmorgen) online! :)
Ik ontving dit boek om te recenseren en ben hier zo benieuwd naar. Lijkt me geweldig. Ik heb het even doorgebladerd en er staan ook zulke prachtige illustraties in in mooie kleuren. Ik zal er binnenkort over schrijven!
Mijn zus belde mij dat ze bij de HEMA was en er een heleboel tshirtjes in de aanbieding waren. Afgeprijsd en ook nog eens 30% korting. €2,- per stuk waren ze nu! Fijn al wat shirtjes voor de zomer!
Sinds dat ik zwanger ben heb ik opeens last van acne/puistjes. Ik heb altijd het geluk gehad hier weinig last van te hebben maar nu opeens zitten mijn wangen, borst en rug er onder. Heel vervelend. Het is niet mooi maar het doet ook heel erg pijn. Gelukkig start ik deze week met een aantal producten van watmaaktjemooi.nl. Jeannette (die ALLES zelf maakt!) benaderde mij en na anderhalf uur met elkaar aan de telefoon gehangen te hebben heb ik besloten een aantal van haar producten te testen. Allemaal natuurlijke en handgemaakte producten. Ik ben er heel benieuwd naar!
Samen aan de slag met de slaapkamer! Flynn wil altijd zo graag helpen haha. Lieve schat!
Aan het werk in huis! Ik ben bezig met het organiseren van inspiratiedagen vanuit mijn coachingspraktijk. Een hele dag aan de slag met een klein clubje rondom een bepaald onderwerp (balans, bodypositivity, het vinden van je passie etc). Ik heb inmiddels een locatie en we gaan binnenkort de data vast leggen. HEEL spannend maar ZOVEEL zin in!
Tussendoor wandelen om wakker te blijven haha. Dat werkt niet zo goed dus ga ik toch maar weer een dutje doen ;-)!
Vrijdagavond, Voice avond! Blijf het een leuk programma vinden :)!
Zaterdagmiddag ga ik lunchen met oud collega’s. Super gezellig! Ik krul mijn haar weer eens en dat vind ik altijd zoveel doen :)!
Zondagmiddag bakken Kay en Flynn samen cake (en eten het natuurlijk op) en ik..
Ga naar mijn ouders voor mijn moeders verjaardag. We eten deze heerlijke taart! <3 Zo lekker altijd, met zo’n koek bodum hehe. Love it!

De afgelopen weken heb ik heel erg getwijfeld of ik wel door moest gaan met mijn fotodagboekje omdat ik gewoon, voor mijn gevoel, niet veel spannends mee maak! :) Ik vroeg het op Instagram en mensen vinden het nog steeds heel leuk en zouden het liefst dan ook willen dat ik wekelijks dagboekjes blijf maken.

Daarom besloten om dus toch gewoon wekelijks dagboekjes online te blijven zetten :)! Hoop dat jullie het leuk vinden om mee te kijken in mijn gewone leventje ;-)!

Gerelateerde artikelen

6 reacties

 • Reageren
  Kaylin
  14 januari 2019

  Je leven hoeft helemaal niet spectaculair te zijn. Leuk dat je net de gewone dingen des levens toont waardoor wij beseffen dat je net zoals ons bent <3 Geweldig dat je enkel last hebt van de vermoeidheid en acné. Fingers crossed dat het zo blijft.
  Ik ben benieuwd naar je recensie van het boek

 • Reageren
  Mariska
  14 januari 2019

  Lief snoetje heeft dat kereltje toch! Vervelend dat je ineens last hebt van puistjes, hopelijk helpen de producten die je gaat gebruiken :)
  Mariska onlangs geplaatst…Velvet pink interieur items, de leukste op een rij!My Profile

 • Reageren
  Darina
  14 januari 2019

  Ik vind je dagboekjes altijd heel leuk om te lezen :) En ik ben benieuwd naar de recensie van het boek.
  Darina onlangs geplaatst…Hoe draag je een baret? 7 Tips!My Profile

 • Reageren
  Irene
  15 januari 2019

  Super leuk net dat je niet veel spannende dingen doet! Ik zat met dezelfde twijfels over mijn dagboekjes maar iedereen vindt het fijn :) Ben ondertussen wel gestopt omdat ik wat minder vanuit mijn telefoon wil leven (niet meer overal foto’s van maken enzo) maar ik lees het wel nog altijd graag bij anderen. Zo mooi je haar! Ik ben echt een sukkel op dat gebied en heb er ook geen geduld voor :p Ben benieuwd naar de productjes die je gaat gebruiken!
  Irene onlangs geplaatst…Project MinimaliserenMy Profile

 • Reageren
  Kirsten
  15 januari 2019

  Heerlijk al die taartjes, wat een fijne week!
  Kirsten onlangs geplaatst…Het derde trimester van onze zwangerschap – update #4My Profile

 • Reageren
  Anneleen
  16 januari 2019

  Ik vind ook nog steeds leuk om jouw fotoboekjes te bekijken hoor, Rosanne! :) Vaak zijn de simpele, gezellige foto’s vaak nog het leukste! X

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.