Kleine gelukjes van afgelopen week.

De afgelopen twee weken bestonden weer uit zoveel fijne momenten! Een blog bomvol geluk, wie kan dat nou niet gebruiken in deze tijd? Lees je mee?


♥ Het grootste gedeelte van mijn week bestaat uit alles rondom mijn e-cursus ‘Ontdek wat je écht wil!’ Ik ben bezig met het schrijven van de content, vormgeven van de werkboeken, schrijven van teksten op de salespagina, ik overleg met Milou over het maken van de e-learning omgeving, schrijf nieuwsbrieven en maak nieuwe inschrijflijsten, ik maak een marketingplan en ben bezig met het bepalen van de prijs. Wat komt er ongelofelijk veel kijken bij het maken van een e-cursus maar wat vind ik het allemaal leuk! En wat word ik blij van al jullie enthousiaste reacties!

♥ Morris maakt zo ontzettend veel stappen de afgelopen weken. Hij kruipt zo ongelofelijk snel, hij trekt zich overal aan op en staat dan met een trots snuitje rond te kijken. Deze ballonnen die er nog hingen van Kays verjaardag waren natuurlijk MEGA interessant!

♥ Ik praat veel met mijn vriendinnen over waar ik momenteel op werkgebied mee bezig ben en het maakt mij zo blij en dankbaar dat ik zo’n fijne groep mensen om mij heen heb die mij supporten, lastige vragen stellen waar nodig maar ook geheel respecteren dat ik mijn eigen keuzes maak en alleen advies geven als ik daar daadwerkelijk om vraag. Love them all!

♥ Zaterdagavond bestelden Kay en ik sushi bij Tao in Enschede; dit is echt de beste sushi in Twente. ZO ZO ZO lekker. We deden mee met een online pubquiz, aten ondertussen de heerlijkste sushi en hadden zo’n gezellige avond :)! Heel fijn!

♥ Tussendoor plantte ik nog wat nieuwe zaadjes en na de regenbuien van afgelopen week zijn ze helemaal mooi opgekomen. Klinkt zo stom maar dat kan mij zo blij maken. Dat je bij de zaadjes gaat kijken en dat er mini plantjes ontstaan. Hoera!

♥ Deze grote meneer is inmiddels 9 maanden en wat is het toch een heerlijkerd. Ik wil hem de hele dag wel knuffelen. Hij is zo’n lekker kind, lief & chubby. Altijd blij, overal om lachen! Behalve hier op de foto haha.

♥ Hij gaat qua ontwikkeling ook ZO hard. Wat mij betreft mag het allemaal wel iets langzamer gaan haha maar oh wat is hij trots op zichzelf! Ultiem plezier hierzo op je scherm hoor haha.

♥ Nog zo’n ontzettend toffe ontwikkeling: ik ga waarschijnlijk een kantoor huren! Er komt een plekje vrij in een gezamenlijk kantoor in de Spinnerij in Enschede en dat lijkt me zo leuk. Mij omringen met andere creatieve ondernemers, een plek hebben om naar toe te gaan en klanten te kunnen ontvangen! Het maakt mij zo blij :)!

♥ Ochtenden als deze in bed ga ik denk ik heel erg missen zodra de crisis voorbij is en Flynn weer gewoon naar school gaat. Het rustige aan doen ‘s morgens geeft zoveel rust vind ik. Ondanks dat ik niet kan wachten tot hij weer naar school gaat (want wat heeft hij het nodig..) zijn dit zéker de momenten die ik ga missen!

♥ Bloemen in de tuin poten, plantjes in de moestuin zetten.. En dat alles onder het toeziend oog van Morris ;-)!

♥ Afgelopen vrijdag kwam mijn lieve vriendin Seliha met haar dochter bij ons en ze nam deze diy cupcake kit mee voor Flynn! ZO leuk. Ze verkoopt deze in haar webshop van de Zoete Hemel. Een doos met versgebakken cupcakejes en alles om de cupcakes mee te versieren. Spuitzakken, creme, sprinkles, snoepjes, alles! ZO leuk!

♥ Morris en de wasmachine, een never ending love story ;p!

♥ Met laarzen en keepershandschoenen aan skateboarden door de tuin. Stay wild my love!

♥ Ik geniet zo van alle mooie bloemen in de tuin!

♥ Iedere dag knuffelen, knuffelen, knuffelen. Als we ‘s morgens naar beneden gaan mag Flynn altijd knuffelen met zijn broertje tot de fles klaar is, ze vinden dat allebei heerlijk. Ik hoor ze dan lachen met elkaar op de bank en dat is zo’n fijn gevoel haha!

♥ Ja joehoe! Goed voor mijzelf zorgen schiet er de laatste weken behoorlijk bij in omdat iedere vrije minuut aan werk besteed wordt maar ik besloot toch maar eens een maskertje op te doen. Dit kleimasker fotografeerde ik voor watmaaktjemooi en mocht ik zelf ook uitproberen. Die klei wordt hard jongens hahaha, ik kon echt na 1 minuut al 0,0 mijn gezicht meer bewegen. Werkt natuurlijk juist op mijn lachspieren ;p! Maar het leverde een heerlijke frisse en schone huid op! Dit ga ik vaker doen.

Wat waren jouw fijnste momenten van afgelopen week? Deel je ze met mij in de comments?

Gerelateerde artikelen

3 reacties

 • Reageren
  Audrey
  6 mei 2020

  Echt tof, die DIY cupcake-kit! En wat zijn jouw mannetjes toch schatjes om te zien…
  Audrey onlangs geplaatst…Mijn grootste ergernissen tijdens het kijken van bak- en kookfilmpjesMy Profile

 • Reageren
  Darina
  7 mei 2020

  Hele mooie en fijne momentjes!

 • Reageren
  Tamara
  11 mei 2020

  Wat een gezellige week! Zo leuk om te zien dat ondanks de crisis je er nog wat gezelligs van maakt! Wel herkenbaar dat je geen momentje meer voor jezelf hebt, die mis ik ook echt het meeste.
  Tamara onlangs geplaatst…Behind the scenes: de SuperSales sportafdelingMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.