Kleine gelukjes van afgelopen week!

Ga er lekker voor zitten want deze blog staat BOMBOL met ZOVEEL fijne, kleine gelukjes! Lees je mee?

Sorry lieve mensen, die 30 dagen bloggen achter elkaar is één grote flop. Ik heb zo mijn best gedaan maar allerlei niet zulke grote gelukjes gooiden afgelopen week roet in het eten. Mijn zo goed geplande 30 dagen werd gewoon niet haalbaar! Ik blijf zoveel mogelijk bloggen maar dat er iedere dag een blog online staat kan ik niet garanderen.

Hopelijk maakt deze lekkere lange blog vol fijne, kleine gelukjes een hoop goed! ♥

❃ ❃ ❃ ❃ ❃ ❃ ❃ ❃ ❃ ❃ ❃ ❃ ❃ ❃ ❃ ❃

♡ Ons Pasen 2020 familieportret ↑ was nou niet bepaald binnen een paar tellen gemaakt. Op werkelijk iedere foto keek Morris nét op de allerlaatste seconde de andere kant op. Of naar Flynn. Of naar een auto die voorbij kwam. Of naar zijn speelgoed op de grond. Ik moest en zou een foto van ons viertjes krijgen waar we alle 4 op keken en ik ben heel blij dat het gelukt is haha!

♡ Ik hoor Morris lachen als ik wakker word.. Normaal is het eerder een gejengel of een ‘hoor-je-mij-nou-nog-niet’ dus ik besluit eventjes op de camera te kijken. Zie ik Flynn bij Morris bedje staan, lief lachen naar zijn broertje en gewoon alleen maar naar hem kijken. Die interactie tussen die twee, ik krijg er vaak een brok in mijn keel van.

♡ Ik kreeg afgelopen week zomer een ontbijtje op bed. Kay en Flynn hadden samen wentelteefjes gemaakt terwijl ze mij hadden laten slapen. Zo lief en lekker!

♡ Er zit in onze heg een duifje te broeden op haar eitjes. Iedere keer als ik te dicht in de buurt komt denk ik ‘oh nee’ en kijken twee angstige oogjes mij aan. Ik geef haar gauw wat meer ruimte! :) We hebben extra veel voer in de tuin zodat ze lekker dicht bij haar eitjes kan blijven!

♡ Kijk deze knapperds! De haren van mijn mannen werden langer en langer en ik besloot dat ik ze zelf maar eens moest knippen! Dus hop, op de stoel buiten en aan de slag met de tondeuse en schaar. Het resultaat viel gelukkig niet tegen en ik was best een beetje trots op mijzelf ;-)!

♡ Ik vind het heerlijk om samen aan het kippenhok te werken. We zijn een rieten dakje aan het maken voor op het kippenhok en hier samen aan werken in het zonnetje is zo fijn!

♡ Als Flynn binnen komt van het buiten spelen en met zijn stralende, vieze, bezwete, plakkerige, zandsnoetje ‘hooooi maammmm’ zegt. Oh wat wordt hij toch groot.. En wat mist hij zijn vriendjes van school!

♡ De start van de moestuin is gemaakt. Ik zal hier binnenkort nog een blog over schrijven, over de eerste stappen en plannen voor dit jaar :)! Het plekje is klaar, de grond is bemest en de planning is gemaakt. Zo leuk om mee bezig te zijn.

♡ Voordat ik met mijn voet kwam te zitten (ik heb een pees ontstoken in mijn voet en kan daardoor moeilijk lopen) was ik weer begonnen met sporten en dat voelde zo fijn! Boksen en krachttraining doen in de garage met een lekker ontbijtje vooraf. Dat maakte mij heel erg blij!

♡ Ik ben blij met hoe het gaat tussen Kay en mij tijdens deze crisis. Het is echt niet altijd makkelijk om 24/7 samen te zijn maar we doen het echt top. Verdelen alles met de kinderen goed en gunnen elkaar tijd voor onszelf. Heel fijn!

♡ Alle zaadjes voor de moestuin zijn gepoot en er komen er al een heel aantal op. Iedere dag even kijken samen met Flynn welke zaadjes er zijn opgekomen, welke nog niet, welke groentes we gaan poten etc. Zo leuk!

♡ Nu Morrisje mee kan op de fiets en het zulk lekker weer is gaan we heel vaak even een stukje fietsen. Als je mij 5 jaar geleden had gevraagd of ik blij zou worden van een stukje fietsen had ik je voor gek verklaard maar nu met de jongens is het gewoon heel fijn haha.

♡ Ondanks dat het langzaam gaat; ik ben weer aan het lezen. Ik lees ontzettend graag maar ik gun mijzelf hier geen tijd voor. Ontzettend jammer want ik hou van lezen. Van nieuwe dingen leren of juist even wegdromen bij een fijn verhaal. Ik ben op dit moment een boek over feminisme aan het lezen en ik merk dat dat mij weer zoveel doet, zo goed doet en ik mij hierdoor weer zo gesterkt voelt. Bijzonder wat lezen met je kan doen :)!

♡ En natuurlijk was het afgelopen weekend Pasen! We vierden het klein, met elkaar. We verstopten eieren voor Flynn en brunchten met elkaar. Ik had een grote bak met aardbeientiramisu gemaakt en daarvan brachten we nog even wat stukjes naar de opa’s en oma’s. Helaas geen uitgebreide paasbrunch met de familie maar met ons gezinnetje is het al heel fijn. Een groot geluk dat wij elkaar hebben!

♡ Flynn vindt eieren beschilderen zo leuk. Heerlijk hoe zoiets simpels zoveel plezier kan geven :)!

Voor alle duidelijkheid: het is bij ons ook echt niet alleen maar leuk en makkelijk. Vooral gister was ik er eventjes zó klaar mee. Ik wou zo graag wat tijd voor mijzelf, een ochtend doen waar IK zin in had in plaats van al wekenlang iedere dag alleen maar druk te zijn met de kinderen.. Maar het is niet anders! Het is zwaar maar ik zou het niet anders willen: veilig thuis met mijn jongens.

Dikke virtuele knuffel voor jullie allemaal! Ik hoop dat je weken uit veel kleine gelukjes bestaan!

Gerelateerde artikelen

8 reacties

 • Reageren
  Lies
  14 april 2020

  Dag Rosanne
  Heel erg leuk die kleine gelukjes van afgelopen week. Normaal gesproken reageer ik nooit, maar ik wil even zeggen dat ik altijd uitkijk naar je blogs! In deze periode vind ik ze extra leuk om te lezen :)
  Groetjes
  Lies

  • Reageren
   Roos
   14 april 2020

   Wat ontzettend fijn om te horen Lies en wat lief dat je nu wel een berichtje achterlaat! <3 Maakt mij weer blij! Veel liefs!

 • Reageren
  Jenn
  14 april 2020

  Wat een heerlijk lijstje om te lezen weer. Hier gelukkig ook veel groter en kleiner geluk hoor :)
  Jenn onlangs geplaatst…Anwen updateMy Profile

 • Reageren
  Anne
  14 april 2020

  Hi Rosanne,

  normaal laat ik nooit een berichtje achter, maar ik word altijd zo blij van je blogs dat ik je dat nu wil laten weten. Maak je niet druk dat je die 30 dagen niet haalt, af en toe een blog is toch al goed! Ik vind het echt knap dat jouw vrolijkheid en tevredenheid van je blogs af stralen. Ga zo door!

 • Reageren
  Darina
  15 april 2020

  Hele mooie gelukjes en wat een prachtige foto van jullie vieren!
  Darina onlangs geplaatst…Een korte blog time out!My Profile

 • Reageren
  Eveline
  15 april 2020

  Oh Morris zijn haartjes! 😍
  Wat een knappe jongens heb jij toch.

 • Reageren
  Patricia
  16 april 2020

  Jouw afsluiting is zo herkenbaar. Zo toe aan mijn eigen ding. Even geen mama zijn. Maar het kan nu niet anders. Dat we allemaal gezond zijn, is zoveel belangrijker.
  Patricia onlangs geplaatst…Vlaamse series op VTM GO kijken (april 2020)My Profile

 • Reageren
  Marieke
  16 april 2020

  Hoihoi,
  Ik reageer eigenlijk ook nooit, maar nu dacht ik goh waarom niet. Wat een fijn overzichtje, je gaat kleine dingen veel meer waarderen. Ik wordt ook helemaal blij van een koffietje, even in de zon zitten of een fijne puzzel maken. Die duiven zijn leuk, pas er wel mee op want ze komen terug. En dan bedoel ik het hele nest. Ik heb ze ook op m’n balkon gehad vorig jaar met een nest. Heel leuk, dacht ik. Het wordt wel een last. Ook de bacteriën die ze meenemen. Ik heb mij er ook in vergist.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.