Fijnste momenten van afgelopen week

Hai lieve allemaal! Door drukte kwam ik er zondagavond/maandag niet aan toe om mijn life with Rosie in elkaar te zetten maar omdat ik natuurlijk wel veel leuke foto’s te delen heb doe ik het gewoon op deze manier! Ik laat je mijn fijnste momenten van afgelopen week zien :)!

Dit was toch wel het fijnste momentje hoor ♥! Flynn wil dus nooit bij ons in bed liggen. Als ik al die verhalen lees van kinderen die maar niet uit hun ouders bed willen of ‘s nachts huilen en bij papa en mama in bed kruipen dan denk ik stiekem altijd: wou Flynn maar een keertje bij ons slapen haha. Natuurlijk begrijp ik dat het 9 van de 10 keer echt niet fijn is maar Flynn heeft nog nooit bij ons geslapen. Hij wil dit namelijk absoluut niet. Hij gaat alleen maar spelen en bovenop ons kruipen als hij bij ons in bed ligt haha. En sowieso is op zijn rug liggen ergens anders dan in zijn bedje een no-go voor deze meneer.

Hij was zaterdagmorgen rond half 8 wakker en ik was nog zo moe, ik dacht: ik probeer gewoon of hij eventjes tussen ons in wil liggen. En ja, hij bleef (eventjes) lekker liggen! Samen een filmpje gekeken en na een half uurtje naar beneden gegaan. Maar wat was het fijn, zo’n lief warm lichaampje tegen je aan haha.

Donderdag ging ik met mijn vriendin Daniëlle naar Deventer. We zijn allebei gek op Deventer en aangezien zij er met een paar maanden gaat wonen (:D) vinden we het leuk om daar af te spreken. We reden eerst langs haar nieuwe huis en liepen daarna het centrum in. Deventer is zo gezellig met al die leuke smalle straatjes, steegjes en gezellige pleintjes. Helaas was het niet erg mooi weer maar dat maakte het voor ons niet minder gezellig ;-)!

We waren weer zo druk aan het kletsen dat we geen selfie gemaakt hebben én ik had het broodje al opgegeten voor ik er ook maar aan dacht om foto’s te maken. Ach, eigenlijk heerlijk toch dat het zo gezellig is dat je je telefoon gewoon vergeet ;-)!

Aangezien wij in december gaan verhuizen hebben wij besloten om een tijdje op een financieel dieet te gaan haha. Vanaf februari zijn we eigenlijk al volop aan het sparen en proberen we minder geld uit te geven. Nu moet ik zeggen dat ik sowieso nooit een big spender geweest ben maar de laatste maanden had ik bijvoorbeeld ook echt 0 kleren gekocht. Niks. Niet erg natuurlijk maar ik ben niet zo iemand die zegt dat ze niks in haar kast heeft maar er eigenlijk 100 dingen in heeft hangen? Nou ik heb dus echt letterlijk heel weinig leuks in mijn kast hangen ;-)! Kay vroeg of ik het leuk vond om voor moederdag een paar outfits uit te zoeken bij Guts&Gusto in Enschede (NOSPON). Laat ik daar nou geen nee tegen zeggen ;-)!

We gingen zaterdagmiddag met z’n 3tjes naar Enschede en het was er zo lekker rustig. Ik ben heel goed geholpen en heb uiteindelijk 2 setjes + een spijkerblouse &..

Dit spijkerjasje gekocht. You hate it or you love it haha. Kay vind ‘m VRESELIJK, ik vind ‘m FANTASTISCH. En dus ging die lekker mee in mijn tas! En ik ben er zo blij mee, heb ‘m al elke dag gedragen en al 3 mensen hebben gevraagd waar ik ‘m gekocht heb haha.

Ik ben sowieso heel erg blij met mijn nieuwe kleren. Ondanks dat ik denk dat spullen je echt niet gelukkig maken merk ik dat als ik er leuk uit zie me toch een stukje leuker, beter en fijner voel. Net als dat ik gerust de deur uit ga zonder make-up maar me gewoon beter voel als ik me een beetje heb opgemaakt :).

Ik lakte mijn nagels weer eens fuchsia :D!

Mijn zus belde zaterdagochtend of ik thuis was, dat was ik dus ze kwam even langs met mijn neefje. Flynn en zijn neefje spelen altijd heerlijk samen, zo lief. Ik fietste, voordat ze er waren, nog gauw even naar de bakker om wat lekkers te kopen.

Donderdag was het natuurlijk dodenherdenking. Ik was ‘s avonds alleen thuis maar volgde alles, ik vind het zo belangrijk om te blijven herdenken.

Flynn had hele goede dagen waarop hij lekker vrolijk was en super goed zelf speelde maar ook mindere momenten waarop hij helemaal hysterisch werd omdat ik niet begrijp wat ‘DIE’ betekent. Soms is het zo lastig haha. Ik lees de laatste tijd veel over opvoeden want ik heb echt het gevoel dat het opvoeden begonnen is en ik merk dat door te ‘weten’ ik vaak al veel rustiger reageer in bepaalde situaties. Ik zal binnenkort een uitgebreid blog schrijven over onze ‘manier van opvoeden’ :)!

Ik kocht bloemen voor beide buurvrouwen. 1 buurvrouw was jarig, de ander had vorige week zo fijn op Flynn gepast dat ik haar ook een bloemetje wou geven :)!

Ik had echt een hele fijne en leuke week vorige week! Was jouw week ook zo fijn?

Tot snel! ♥

Gerelateerde artikelen

13 reacties

 • Reageren
  Jeanine
  10 mei 2017

  Hier ook op een financieel dieet haha. Lukt niet echt. Leuk dat je een outfit mocht shoppen voor moederdag! Ik had de perfecte schoenen gevonden voor moederdag maar helaas niet in mijn maat meer :-(

 • Reageren
  Gerdi
  10 mei 2017

  Wat een heerlijke week en wat tof om wat nieuwe outfits te shoppen voor Moederdag! hier zijn we momenteel ook even op financieel dieet, even sparen voor de toekomst..
  Gerdi onlangs geplaatst…Meekijken met Gerdi #17 | Druk druk en naar Zooparc OverloonMy Profile

 • Reageren
  Frank
  10 mei 2017

  Je weekje zag er leuk uit. En die taartjes 😃😃 lekker!! Sja, ik denk dat er heel veel mensen op financieel dieet is. 😉
  Frank onlangs geplaatst…Terugblik naar een bijzonder moment; vrienden het babynieuws vertellen!My Profile

 • Reageren
  Michelle
  10 mei 2017

  Wat leuk om weer wat nieuwe setjes in de kast te hebben! Ik vind je spijkerjasje geweldig! Dat van dat opvoeden herken ik wel. Morris is nét 1, maar ook hier is het echt al begonnen hoor. Hij zit nu in zo’n ‘even-testen-hoe-ver-ik-kan-gaan’ fase. Die schijnt er ook bij te horen. Haha.
  Michelle onlangs geplaatst…MORRIS 12 MAANDEN: ONS RITMEMy Profile

 • Reageren
  Anne
  10 mei 2017

  Wat lief de bloementjes voor de buren, mooi gebaar! En dat jasje is echt fantastisch, heel gaaf!!

 • Reageren
  Karlijn
  10 mei 2017

  O wat een heerlijke week! En zo lief dat Flynn even bij jullie kwam liggen. Dat spijkerjasje <3, dikke liefde daarvoor. Zo tof! X
  Karlijn onlangs geplaatst…De lat hoog leggenMy Profile

 • Reageren
  Dita
  10 mei 2017

  Wat leuk om te lezen, heerlijk! En ja opvoeden… het is bij ons ook begonnen. Mila is nu 15 mnd en soms ontzettend pittig. Aan de ene kant ook leuk maar soms…
  Dita onlangs geplaatst…Lichtpuntjes #25My Profile

 • Reageren
  Danique
  10 mei 2017

  Wat een fijne week! Een financieel dieet is een heel goed idee, laat ik daar nou ook eens mee gaan beginnen.
  Danique onlangs geplaatst…Bang voor het onbekendeMy Profile

 • Reageren
  Joyce - LemonyLifeNL
  10 mei 2017

  Wat leuk dat je voor moederdag outfits uit mocht zoeken! Ik vind je spijkerjasje echt geweldig!
  Joyce – LemonyLifeNL onlangs geplaatst…EEN FRIETJE CHOCOLADESAUS!?My Profile

 • Reageren
  Amy
  10 mei 2017

  Hier ook op een financieel dieet vanwege de naderende (dure) vakantie, maar echt lukken wil het nog niet. Wel lief dat je twee setjes mocht uitzoeken… super kado!
  Amy onlangs geplaatst…Mijn Netflix favorieten van dit momentMy Profile

 • Reageren
  Lynn
  10 mei 2017

  Klinkt als een heerlijke week!

 • Reageren
  Tamarah
  11 mei 2017

  Wat attent die bloemen voor je buren! Heel erg lief en ook leuk dat je betrokken bent met je buren. En Deventer is zo mooi ♥️. Love it! Ik ben ook heel benieuwd naar jouw opvoed blog.

 • Reageren
  Marjoleine
  11 mei 2017

  Guts&gusto is zooo leuk! Ik woon zelf in het westen van het land maar bestel er weleens online, vind echt dat ze heel veel leuke dingen hebben. Leuke week weer, Flynn is super schattig <3
  Marjoleine onlangs geplaatst…Een nieuw project – Vloggen!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.