Fijnste dingen van afgelopen week!

Afgelopen week was een week vol leuke dingen. We shopten babykleertjes, ik ging met Flynn naar de kinderboerderij, ik kreeg hele leuke perspakketjes binnen en ging lunchen met mijn beste vriendin. Kijk je mee?

Ik merk dat ik de laatste tijd meer en meer op zie tegen het in elkaar zetten van mijn wekelijkse fotodagboekje en dat vind ik heel erg jammer.

Ik kan niet helemaal mijn vinger er op leggen wat het is maar ik denk dat het komt doordat ik weinig zin heb om foto’s te maken. Ik heb het gevoel meer te willen genieten van het ‘in het moment zijn’ in plaats van mijn telefoon te pakken en weer een foto te maken. Het resultaat? Weinig foto’s op zondagavond om een fotodagboekje van te maken.

Daarnaast is mijn brein een zeef (wat deed ik gister ook weer?) en dat maakt het er ook niet makkelijker op om mijn verhalen te vertellen. Dus ik heb besloten om in plaats van een uitgebreid fotodagboekje alleen de fijne momenten te delen van mijn week! :) Mooie foto’s met kleine verhaaltjes van mijn week. Mijn weken worden sowieso steeds minder spannend nu mijn verlof dichterbij komt ;-)!

❤ Ik heb zoveel geluk met zo’n lief knuffelkind. Iedere middag liggen we samen op de bank om even uit te rusten en Flynn komt dan altijd zo lekker tegen mij aan liggen, handje op mijn buik.. Hele verhalen tegen de baby vertellen of gewoon even ‘hallooooo ik ben je grote broer’. Ik moet er zo vaak om lachen en kon het deze keer even mooi vastleggen met een foto om deze periode nooit te vergeten!

❤ Ik kreeg opeens dit lieve cadeautje van Merci in mijn brievenbus! Een gepersonaliseerde doos met chocolaatjes voor moederdag. Zo leuk en lief! Sommige bloggers krijgen iedere dag wel iets opgestuurd, nou dat is bij mij niet zo (en dat hoeft ook helemaal niet) dus het was extra speciaal! :) Zo leuk dat een PR bureau dan zoveel moeite doet om het persoonlijk te maken.

❤ Ik lunch bijna nooit meer buiten de deur dus het voelde als een feestje afgelopen week om lekker met één van mijn beste vriendinnen bij te kletsen en een lekker broodje te eten. Dit broodje was ZO lekker! Een warm Italiaans broodje met pesto, tomaat, kaas, ui, salami en lenteuitjes.

❤ Ik ging samen met Flynn naar de kinderboerderij en hij was zo onder de indruk van de pauw die al zijn veren omhoog deed. We hadden echt een hele gezellig middag zonder gemopper of ‘gedoe’. Alleen maar leuk en fijn. Heerlijk!

❤ Er zat een speeltuin bij de kinderboerderij en Flynn ging voor het eerst alleen schommelen. Hij vond schommels dus echt nooit iets aan, geen idee waarom niet. En opeens zat hij er op en was hij aan het schommelen!

❤ Ik vond nog een moederdagcadeautje in de brievenbus! Deze mooie armbandjes kreeg ik opgestuurd van My Jewellery, zo leuk en lief. Ik kende de webshop nog helemaal niet maar ze hebben echt hele leuke dingen. Mooie oorbellen ook :)!

❤ Je zult wel denken; wat is dit nou weer voor foto!! Haha. De enige foto die ik heb van een hele gezellige avond. Mijn vriendin kwam uit haar werk bij ons eten en ging langs de snackbar om patatjes mee te nemen. De patat was al op voor ik er aan dacht een foto te maken dus dan maar deze saaie foto uit de snackbar ;p!

❤ We gingen samen nog even naar Prenatal. Ik heb onwijs veel kleertjes van mijn zus gekregen voor onze tweede jongen alleen de allerkleinste maatjes heb ik niet zo veel van. Ik vind het ook maar lastig inschatten met een kindje in de zomer krijgen.. Zoveel dingen zijn met korte mouwen of korte pijpjes maar ik kan mij niet voorstellen dat je een baby met maat 50 in een kort broekje legt? Misschien als het 40 graden is maar hmm.. Ik vind het lastig haha. Ik kocht 3 pakjes, deze liet ik toch hangen. Achteraf vond ik het wel jammer want ik vind ‘m erg leuk en hij voelde vooral ook heeeel erg lekker! Badstof is altijd zo lekker zacht!

❤ Flynn en klei. Één van de weinige dingen waar hij zichzelf mee kan vermaken en dat is ZO fijn!

❤ Ik reed zaterdag naar Enschede om mijn bestelling bij de Zoete Hemel op te halen van Seliha. Ze maakt prachtige cupcakes en taarten en ze had deze prachtige cakejes gemaakt voor moederdag! Zo mooi en lekker.

❤ Moederdag! Ontbijtje op bed met een heleboel cadeautjes van mijn mannen. ZO’N fijne dag was het! Flynn was zo lief en trots op zichzelf dat hij cadeautjes had gemaakt en uitgezocht haha. Ik kon hem wel opeten!

En dat was mijn week in fijne momenten! Het voelt fijn om stil te staan bij alle fijne, kleine momenten van afgelopen week. Volgende week maandag ga ik dit weer doen! Tot dan!

Gerelateerde artikelen

2 reacties

 • Reageren
  Gelukjes van Maris
  15 mei 2019

  Heerlijk om te lezen. Dat zeef geheugen herken ik. Komt t ooit nog goed hahaha. Eens je een fijne nieuwe week

  X

 • Reageren
  Darina
  15 mei 2019

  Heel leuk om te lezen. De cupcakes zien er geweldig uit.
  Darina onlangs geplaatst…Dit zijn mijn 5 lievelingsbloemen + betekenisMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.