Fijne dingen van afgelopen week!

Ook deze week was weer een week vol fijne momenten! Het is zo leuk om aan het einde van de week stil te staan bij alle dingen die leuk, goed of fijn waren. Kijk je mee?

❤ Ik moest ZO lachen om deze foto! Ik wou een foto maken van ons drietjes in de auto. Flynn klimt altijd, nadat we geparkeerd zijn, tussen ons in en gaat dan op de armsteun zitten met een grote ondeugende lach. Nou, die foto maakte ik maar meneer besloot even flink de show te stelen, wij zijn amper te zien haha.

❤ We gingen naar het tuincentrum om wat leuke bloemetjes te kopen voor in de tuin, nog een paar plantjes voor in de moestuin en een paar accessoires voor op de baby kamer. Het was een hele gezellig ochtend :)!

❤ Afgelopen week waren we veel buiten te vinden met het mooie weer. Flynn zorgt voor de plantjes en speelde heel erg veel in de modder haha. Hij had een kuil gegraven, vol laten lopen met water en besloot daar in te gaan springen. Hij was drijfnat en zat helemaal onder de modder. Leuk dat hij het vond haha. Ik heb er heel hard om gelachen. Lekker ding!

En zoals je ziet doen onze aardappelplanten het ZO goed. Ze lijken iedere dag wel hoger en hoger te worden. Love it!

❤ De eerste oogst uit de tuin. Rucola en bieslook! Zo cliche maar het smaakt ZOVEEL lekkerder als je het gelijk uit je tuin plukt dan wanneer je het uit een zakje in de winkel koopt. Heerlijk door de pasta!

❤ Op woensdagochtend gingen we samen zwemmen. ZO gezellig gehad! Flynn is echt een ongelofelijke waterrat. Hij wou absoluut niet in het kindergedeelte spelen want hij wou ZWEMMEN. We mogen hem helemaal niet meer vast houden in het zwembad, hij spettert en ‘zwemt’ net zo lang tot hij overal komt waar hij wil. Wat een eigenwijs jongetje maar wat heb ik gelachen haha.

‘s Avonds was hij ZO moe en had hij zulke zere benen. Niet gek na ruim 2 uur zwemmen met die kleine beentjes!

❤ ‘s Middags reed ik naar Almelo en ging ik lunchen met Jeannette van watmaaktjemooi.nl! Wat een leuke vrouw is dat toch, we kennen elkaar nog maar pas maar we hebben zo gelachen. Lekker een broodje gegeten, taartje gekocht. Ja het was heel gezellig!

❤ Donderdagochtend hadden wij de 30 weken echo. Alles zag er goed uit! Het meneertje is waarschijnlijk weer wat aan de grote kant, hij groeit als kool. Iets minderen met mijn fruit inname en volgende week weer even een extra echo om te kijken of het gewoon even een groeispurtje was of dat hij waarschijnlijk echt een beetje aan de grote kan zal zijn.

Niets waar ik mij druk om maak. Bij Flynn zeiden ze hetzelfde en die bleek ook gewoon een normaal gewicht te hebben dus ik maak mij er niet meer druk om. Meneer heeft het gewoon heel fijn in mijn buik! :D


❤ Oh ik kookte weer eens zo lekker! Krieltjes met asperges! Op de asperges had ik een soort van salade/dressing gemaakt van gekookte eieren, ham, bieslook en mayonaise aangelengd met water. ZO lekker gegeten. Lafff it.

❤ Vrijdagavond heb ik een feestje! Mijn lieve oud collega Regina is 50 jaar geworden en ze heeft een gezellig zaaltje afgehuurd. Een hele fijne avond gehad!

❤ Zaterdag wordt er door mijn mannen hard geklust op de babykamer! De babykamer is zo goed als af. Er moet alleen nog een lamp opgehangen worden na deze klusdag en de kamer moet nog gezellig gemaakt worden maar we zijn heerlijk opgeschoten :)!

❤❤❤❤❤❤❤

❤ Ik moet zo lachen om deze foto haha. Mijn gezicht. Mijn zussen kwamen mij zaterdagavond stiekem ophalen om sushi te gaan eten. Ik kreeg hele lieve cadeautjes, deze ballonnen en we aten sushi tot we bijna ontploften. ZO leuk en lief! Love them!

Dat waren ze weer! Mijn fijne momenten van afgelopen week!

Wat was jouw fijnste moment van afgelopen week? Let me know!

Gerelateerde artikelen

2 reacties

 • Reageren
  Mari
  20 mei 2019

  Zo leuk om te lezen! Het kan zoveel doen om stil te staan bij de fijne en goede momenten die je hebt beleefd.

 • Reageren
  Irene
  21 mei 2019

  Wat een fijne momentjes! ♡
  Irene onlangs geplaatst…Dagboekje van week 20.My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.