Dit was januari!

Normaal gesproken vind ik dat de tijd vliegt maar deze eerste maand van het jaar? Kon deze grauwe januari maand nog langer duren? ;-)

Er leek geen einde aan te komen, die eerste maand van het jaar. Na alle gezelligheid van de decembermaand val ik altijd een beetje in een gat in januari. The january blues ;-)! December is altijd zo vol gezelligheid en januari vaak vol met niks dan donkere dagen (zonder lampjes die de boel opvrolijken).

Maar natuurlijk was januari ook een maand vol mooie dingen! Ik deel vandaag de fijnste momenten van Januari met je!

<3 Het sneeuwde! Eindelijk! Natuurlijk ben ik zo iemand die de hele maand december wenst dat het met kerst gaat sneeuwen maar volgens mij heb ik in mijn 28 jaar op deze aardbodem één witte kerst gehad! De kans dat dat gebeurt is behoorlijk klein ;-)! Dat het in januari dan nog even gesneeuwd heeft voelde als een cadeautje!

<3 We deden een geslachtsbepalende echo en vonden het geslacht van onze baby uit! Zo leuk om te zien hoe Flynn reageerde en er niks van begreep met de echo: “maar wanneer gaan we nu in mama’s buik kijken” vroeg hij na de echo ;-)! Die dacht zeker dat we mijn buik even open gingen maken zodat hij eens even goed een kijkje kon nemen ;p!

<3 We gingen aan de slag met onze slaapkamer en dat maakte me zo onwijs blij.

<3 Ik schreef een aantal hele open blogs over zwangerschap (o.a. over de keuze om geen NIPT uit te laten voeren én over hoe wij de keuze maakten om voor een tweede kindje te gaan na een traumatische eerste bevalling) en ik kreeg hier zoveel mooie berichtjes op. Mails, reacties via Instagram.. Het deed en doet me zoveel!

<3 Ik las het boek over het leven van mijn opa uit en begon in een heel mooi nieuw boek. Ik probeer meer tijd te maken om te lezen omdat mij dat zo blij maakt.

<3 Na een hééééle lange tijd gingen Kay en ik eindelijk weer eens met z’n tweetjes uit eten. Zo fijn om even zo samen te zijn en de pizza was heerlijk!

<3 Ik was onwijs moe iedere keer maar zo blij met de mogelijkheid om af en toe een dutje te kunnen doen tussen de middag :)!

<3 Ik schreef weer een stuk meer blogs en kreeg een aantal leuke aanbiedingen voor samenwerkingen waar ik heel trots op ben. Zo fijn!

<3 Het organiseren van inspiratiedagen rondom de thema’s Bodypositivity, alle ballen in de lucht houden en het vinden van je passie krijgen steeds meer vorm. Hopelijk gaat de eerste dag eind maart, begin april plaatsvinden! Kom jij ook? :D

Wat was jouw fijnste moment van afgelopen maand?

Gerelateerde artikelen

7 reacties

 • Reageren
  Mariska
  1 februari 2019

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik dus helemaal geen moeite heb met januari, heb evengoed nog wat gezellige lichtjes in huis laten hangen :)
  Mariska onlangs geplaatst…Rood geverfd haar verzorgen doe ik zo (NAK, Fudge en volume!)My Profile

  • Reageren
   Roos
   3 februari 2019

   Haha wat heerlijk! Ik vind januari altijd zo’n troosteloze maand! Slim om nog wat lampjes in huis te laten hangen, ik ruim altijd alles gelijk op met de kerstversiering. Een goede tip voor volgend jaar ;-)!
   Roos onlangs geplaatst…Dit was januari!My Profile

 • Reageren
  Anna Laura
  1 februari 2019

  Voor mij vloog januari dus echt voorbij want met een grote deadline (scriptie) lijkt de tijd je echt door mijn vingers te vliegen. Van de eerste week van januari heb ik heerlijk genoten en halverwege de maand ben ik nog een nachtje weg geweest met mijn beste vriendin maar voor de rest van de maand was het keihard bikkelen.

  • Reageren
   Roos
   3 februari 2019

   Oh dat kan ik mij nog zo goed herinneren; die scriptie tijd! Heb je je scriptie inmiddels ingeleverd of nog volop aan de slag? X
   Roos onlangs geplaatst…Dit was januari!My Profile

 • Reageren
  Darina
  1 februari 2019

  Wat een mooie momentjes. Ik had dit jaar niet zoveel moeite met januari. Ik genoot van een lege agenda en kon zo weer wat projectjes oppakken.
  Darina onlangs geplaatst…5 favorieten van de week #6My Profile

  • Reageren
   Roos
   3 februari 2019

   Dat klinkt ook heel fijn! :D Lekker even de tijd nemen voor nieuwe dingen, love it!
   Roos onlangs geplaatst…Dit was januari!My Profile

 • Reageren
  Jenn
  5 februari 2019

  Ik vind januari altijd een beetje de maandag onder de maanden, maar dit jaar was het verre van saai, ik heb een heerlijk maandje gehad. Ik ben benieuwd naar je Bodypositivity-dag, als de datum me uitkomt wil ik zeker komen!
  Jenn onlangs geplaatst…Onze mini-vakantie in foto’sMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.