De uitslag van de coronatest, het warme weer en weer fit voor de nieuwe week!

Liet ik jullie daar even hangen of niet ;-)! Nee hoor, ik denk dat de meesten van jullie mij wel volgen op Instagram en daar liet ik al weten dat de test hartstikke negatief was.

Nog geen 24 uur nadat ik met mijn auto achteraan sloot in de lange rij voor de corona teststraat in Goor kreeg ik al het bericht dat die negatief was. Onwijs fijn!

Ik vertelde al dat ik het toch best spannend vond om die test te doen maar gelukkig viel dat onwijs mee. Natuurlijk was het niet fijn maar de vrouw die het deed was heel vriendelijk en na een seconde of 15 mij heel ongemakkelijk gevoeld te hebben deed ik mijn gordel weer om en reed ik naar huis. ‘Stelde niets voor’ appte ik Kay en thuis kon ik zo aanschuiven: Kay had lekkere broodjes gehaald bij Bakker Bart. Héél vervelend ;-)! Die Coronatest was al snel weer vergeten en helemaal toen de uitslag de dag erna ook nog eens goed was!

Gelukkig voelde ik mij met de dag beter worden.

En inmiddels ben ik weer fit. Het is lang geleden (klopt af op hout) dat ik mij zo slecht heb gevoeld maar gelukkig ging het iedere dag een beetje beter. Wat ik vooral bizar vond was dat ik ruim een week niets aan mijn bedrijf gedaan heb. Helemaal niets! Als je een eigen bedrijf hebt ben je daar zo’n beetje mee verweven en dat helemaal loslaten vond ik erg lastig maar tegelijkertijd ook heel belangrijk.

Ik ben altijd zo iemand geweest die net een dag of 2 te vroeg weer gaat werken waardoor je nooit helemaal écht opknapt en je nog weken een beetje mwoah mwoah voelt. Terwijl, als je de tijd had genomen om écht even uit te zieken, je waarschijnlijk met een dag of 2 extra er weer bovenop was geweest. In het kader van practice what you preach besloot ik dat ook maar eens te doen en voila; ik ben weer helemaal beter!

Helemaal klaar voor de herfst..

Warme chocolademelk, dekentjes, de houtkachel aan, naar school rennen in de regen, mijn voortuin vol pompoenen en bolchrysanten…. En toen bleek opeens dat we deze week nog 2 tropische dagen zouden hebben. Are you kidding me? Een fijne nazomer vind ik heerlijk hoor maar 30 graden gaat me toch wel iets te ver haha!

Ik hoop dat het bij deze warme dagen blijft en dat we daarna echt kunnen gaan genieten van de herfst.

Mijn favoriete seizoen! Of toch de winter.. Ach, we gaan weer richting het einde van het jaar, dat is alles wat telt.

Fijne dag vandaag!

Gerelateerde artikelen

2 reacties

 • Reageren
  Audrey
  15 september 2020

  Fijn dat de test negatief was! Enne: volgens mij levert dat gekke weer en de omslagen steeds behoorlijk wat verkoudheidsklachten op…
  Audrey onlangs geplaatst…Zo kun je een indrukwekkende taart maken – ook als je een kluns bentMy Profile

 • Reageren
  Rachel
  15 september 2020

  toch soort spannend he.. mijn man is een paar weken terug ook getest, maar gelukkig ook negatief! maar iedereen met een hoest of nies daar pas je voor op.. terwijl het ook gewoon een griepje kan zijn. Zelf heb ik ook vier dagen ziek op bed gelegen en was ik enorm verkouden

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.