Dag september, hallo oktober!

Dag september, hallo oktober! Het is 1 oktober, ik kan het bijna niet geloven want dit betekent dat ik alweer aan de slag ga. Mijn zwangerschapsverlof is voorbij! Daarom nog even een mooie terugblik op allemaal fijne momenten uit september.

♥ Ik ging in September voor het eerst echt alleen op stap met de jongens. We gingen Kay aanmoedigen bij de Singelloop in Enschede. Ondanks de regen en een huilende Morris was het een hele geslaagde middag. Flynn was zo trots op zijn vader. Lieve schat!

♥ Terwijl ik heerlijk aan het shoppen was op de Twentse Vlooienmarkt mocht Flynn voor het eerst zijn kleine broertje een flesje geven. Het duurde hem net iets te lang maar hij vond het heel erg leuk. Het is natuurlijk ook saai, zo’n borstvoedende moeder ;p!

♥ Flynn en ik bakten heerlijke chocolate chip cookies. Ik probeerde de afgelopen weken echt nog te genieten van de laatste hele dagen die hij lekker thuis was voordat hij 5 dagen in de week naar school gaat. We deden veel leuke dingen en deze koekjes bakken was echt super geslaagd. Hij vond het heel erg leuk en we hebben lekker veel koekjes gegeten ;-)!

♥ Morris, wat genoot/geniet ik van hem. Wat hebben we een geluk met zo’n lieve en makkelijke baby. Hier ligt hij op de commode in het mooie verschoningsmandje wat ik van mijn zus kreeg.

♥ Flynns verjaardag afgelopen week is natuurlijk het mooiste moment van september! Ein-de-lijk werd meneer 4. Vanaf dat hij 2 is wil hij al naar school haha, ik overdrijf niet. We hebben hier altijd zo om gelachen. Één van zijn eerste echte zinnetjes was ‘ikke groot ben school’. Nu was het dan eindelijk zo ver. 4 ochtenden wennen en dan nu écht naar school. Hij straalde van oor tot oor.

♥ Flynn ging 4 ochtenden wennen op de basisschool en dat was één groot feest voor hem. Hij speelde, maakte vriendjes, vond het gymmen helemaal fantastisch en straalde van oor tot oor als ik hem weer op kwam halen. Ik kan je niet vertellen hoe blij het me maakt om hem zo blij te zien en dat hij het zo goed doet. Het enige wat ik wil is dat hij het fijn heeft op school en zo te zien gaat dat helemaal lukken :)!

♥ Ik kocht in september een heleboel nieuwe kleren. Mijn kast was één grote bende. Zomerkleren, zwangerschapskleren, kleren die mij nog niet pasten, kleding die mij voor de zwangerschap al niet meer pasten. Toen ik had uitgezocht wat nog goed én lekker zat bleef er bedroevend weinig over. Misschien 1 broek en een paar shirtjes. Maar niks waar ik mij leuk of fijn in voelde. Daar moest verandering in komen. Ik kocht heel bewust een aantal basis items die ik graag wou hebben én ik shopte een heleboel tofs op de rommelmarkt waar deze week een shoplog van online komt :)! Mijn kast is weer helemaal goed gevuld voor de herfst en de winter en het geeft zo’n goed gevoel om dingen aan te trekken die je daadwerkelijk leuk vindt.

♥ De houtkachel ging op een kille avond weer voor het eerst aan! Koud hebben we het eigenlijk nog niet echt gehad in september maar soms voelde het zo kil in huis.. We besloten de houtkachel weer eens aan te doen en dat vind ik zo fijn. Ik verlang echt naar de tijd dat de houtkachel weer iedere avond aan is. Dat je helemaal koud thuis komt en vlak voor de kachel gaat zitten om op te warmen, heerlijk!

♥ In september vond ik ook helemaal de ringsling uit! Ik draag Morris inmiddels bijna dagelijks tijdens een wandeling of als ik Flynn naar school breng. Veel handiger om Morris in de sling te hebben dan mij met de kinderwagen in de school te manoeuvreren. Morris moet er wel meer aan wennen dan destijds met Flynn. Flynn vond het vanaf het begin fantastisch, Morris kan nog wel eens een beetje huilerig worden en dan duurt het toch wel eventjes tot hij ‘zich overgeeft’ en het fijn vindt en/of in slaap valt.

♥ In september ging ik ook voor het eerst sinds Morris weer wat vaker alleen op pad. Ik fotografeerde spulletjes voor Watmaaktjemooi.nl en ging er vaker met vriendinnen op uit. Deed me heel erg goed :)!

En nu is het oktober. De maand waarin ik weer flink aan het werk ga, waarin Morris voor het eerst een dag per week naar mijn schoonouders zal gaan, Flynn zijn weg zal gaan vinden op school en er hopelijk heel veel leuke herfstdingen gedaan gaan worden!

De tijd vliegt, time to make more happy memories!

Gerelateerde artikelen

3 reacties

 • Reageren
  Audrey
  1 oktober 2019

  Dat is een mooi lijstje! Die foto van Flynn die Morris de fles geeft is echt TE schattig!
  Audrey onlangs geplaatst…Persoonlijk: mijn bijna-burn-outMy Profile

 • Reageren
  Mariska
  1 oktober 2019

  Een houtkachel is zooooo lekker! Bij kennissen hebben we dit ook weleens gehad inderdaad en het ruikt ook zo lekker vind ik haha
  Mariska onlangs geplaatst…Wat maakt een blog precies uniek?My Profile

 • Reageren
  Darina
  1 oktober 2019

  Zo’n houtkachel geeft zoveel sfeer ook! Ben heel benieuwd naar je shoplog :)
  Darina onlangs geplaatst…21 lifestyle tips van de ParisienneMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.