20 geluksmomentjes van afgelopen week ♥

Mijn afgelopen week zat vol met fijne momentjes en omdat de tijd voorbij raast is het soms heel fijn om daar even bij stil te staan. Het zijn de kleine dingen die het leven mooi maken toch? Vandaag dus een fijn overzichtje! :)

♥ Oke ietsjes langer geleden als afgelopen week maar op Valentijnsdag ging ik samen met Flynn Valentijnskaartjes maken en dat was zó leuk. Hij wou eigenlijk spelen met een vriendje maar die moest helaas naar de BSO. Ik merkte dat Flynn al een beetje verdrietig werd daarvan en verzon op het schoolplein dat we misschien wel samen een kaartje konden knutselen voor papa. Dat vond hij fantastisch. Mijn ouders zouden ‘s middags even langs komen om een kop thee te drinken en Flynn verzon zelf dat hij ook voor opa en oma kaartjes wou maken. Ik moest er lieve dingen op zetten die hij verzon en zijn gezichtje als hij dan zijn zelfgemaakte kaartjes geeft.. Priceless!

♥ Komend weekend ga ik lekker een nachtje weg met een vriendin en ik kijk er zo naar uit. Ben er al de hele week blij van!

♥ Ik ken Jeannette van Wat maakt je mooi nu al een hele tijd en we hebben pas besloten dat ik haar ga helpen met het maken van meer content voor op haar Instagram. Afgelopen week ging ik naar haar toe, maakten we een plan, nam ik een hele hoop producten mee en ging ik aan de slag met het maken van productfoto’s. Ik vind dit zo onwijs leuk om te doen. Lekker priegelen met producten, ingrediënten, bloemetjes, schaaltjes etc. om er het mooiste plaatje van te maken. Maakte me heel erg blij om zo’n leuke opdracht binnen te halen en mee aan de slag te gaan.

♥ Nadat ik bij Jeannette was geweest liep ik door naar mijn oma om daar te lunchen en even bij te kletsen. Mijn zus was er ook met de jongens en naast dat we samen aten speelden we ook nog even een potje Rummikub. Fijn om mijn oma zo te zien genieten van de gezelligheid!

♥ Morris stak afgelopen week voor het eerst echt zijn armpjes uit, toen hij mij zag, om opgetild te worden. ZO lief!

♥ Die ene 5 minuten per week dat alle was gedaan is en je jezelf het liefst een schouderklopje zou geven ;p!

♥ Gisteren werd er bij Flynn op school carnaval gevierd. Hij mocht het Chase pak van de Paw Patrol lenen van zijn grote neef en toen hij die aandeed.. Zijn gezichtje haha! ZOZOZO blij en trots. We hebben na school ook nog de hele middag ‘Paw Patrol’ gespeeld waarbij ik Rider was en Chase iedere keer opdrachten moest geven hahaha. Zo gelachen maar oh wat straalde Flynn van oor tot oor.

♥ Als je je een dag rot voelt en even flink klaagt via de app bij je vriendin en ze dan precies het juiste weet te zeggen.. Dat is ZO fijn!

♥ Ik downloadde de Vinted app en scoorde zulke leuke dingen voor kleine prijsjes! Maakte me heel blij!

♥ Vorige week ging ik met mijn zus een dagje de keuken in om lekkers te maken voor Pasen! Ik vind Pasen altijd zo’n leuke ‘feestdag’. Staat voor mij echt voor de lente en lekkere frisse kleurtjes, het weer wat weer beter wordt. Zo fijn! Ik vind het altijd heel leuk om voor mijn blog ook leuke en lekkere dingen te maken en jullie te inspireren om de keuken in te gaan voor Pasen :)! Er komt weer heel veel leuks aan!

♥ Ik schreef er al een blog over maar afgelopen week ging ik naar de film ‘de beentjes van Sint-Hildegard’ en dat was zo leuk! Echt gelachen en met een fijn gevoel de bios uitgelopen :)!

♥ Als de kinderen allebei zonder te mopperen gaan slapen én de hele nacht doorslapen.. Heerlijk!

♥ Terwijl ik Morris de fles geef hoor ik Kay en Flynn in bad lachen en gek doen. Dat geluid van een gierende Flynn met mijn baby in mijn armen.. Maakte me heel gelukkig!

♥ Zoals jullie misschien al wel weten ga ik in mei met mijn beste vriendin naar Londen. 4 dagen kletsen, lachen, slapen, shoppen en dansen en we kijken daar allebei al bijna een jaar naar uit haha! We zijn al weken bezig samen een spotify lijst samen te stellen met een ‘Londen Playlist’ en deze word steeds leuker en langer!

♥ Na en drukke week vind ik niets heerlijker dan op vrijdagavond met Kay op de bank ploffen, een tafel vol lekkere hapjes en een fijne film of serie. Even helemaal niks.

♥ Nog steeds iedere dag thee drinken uit mijn kerstmok.

♥ Het sporten gaat nog steeds heel erg goed en ondanks dat ik er écht niet altijd zin in heb voel ik mij altijd zo blij en trots als ik weer geweest ben. Het gevoel dat je, ondanks de vermoeidheid of het geen zin hebben, toch maar mooi weer gegaan bent is heel fijn!

♥ Als een dag gewoon even helemaal loopt zoals jij wil.. Die dagen komen namelijk niet vaak voor maar als het dan zo is maakt mij dat heel erg blij ;-)!

♥ Sushi eten met een vriendin en als laatste het restaurant uit lopen.

♥ Alle blije berichtjes van mensen die iets gekocht hebben op mijn Instagramaccount @rosiestweedekansjes en blij zijn met hun gekochte items!

Gerelateerde artikelen

5 reacties

 • Reageren
  Audrey
  25 februari 2020

  Ooo, superleuk allemaal! Dit lijstje toverde echt een glimlach op mijn gezicht.
  Audrey onlangs geplaatst…Een of andere Molblogger 2020: WIDM-recap aflevering 7My Profile

 • Reageren
  Jenn
  25 februari 2020

  Wat een heerlijk lijstje weer :)
  Jenn onlangs geplaatst…Mijn reversed bucketlistMy Profile

 • Reageren
  Darina
  25 februari 2020

  Een heel fijn lijstje met prachtige geluksmomentjes om te koesteren.
  Darina onlangs geplaatst…In vijf stappen naar een andere kledingstijlMy Profile

 • Reageren
  Tamara
  25 februari 2020

  Heerlijk een kerstmok haha! Op de een of andere manier drinken die ook gewoon een stuk lekkerder. Wat schattig dat je met Flynn geknutseld hebt voor Valentijnsdag. Hier kreeg ik ook een zelf geknutseld hart, een mooier Valentijnscadeau kon ik niet wensen!
  Tamara onlangs geplaatst…Dit is de impact van het coronavirus op de mode-industrieMy Profile

 • Reageren
  Joyce - SomedayTodayNL
  25 februari 2020

  Heerlijk lijstje! Dat gevoel na het sporten is zo fijn he!
  Joyce – SomedayTodayNL onlangs geplaatst…De juiste volgorde van huidverzorgingMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.