10 tips om van deze Pasen een hele bijzondere te maken!

Pasen 2020 zal anders zijn dan andere jaren maar juist nu is het heel erg fijn om er een hele bijzondere van te maken! Ik geef je 10 leuke tips om er hele gezellige dagen van te maken!

1.Bestel bij een lokale ondernemer een luxe paasbrunch. Je kunt het natuurlijk ook zelf maken maar een verrassing is ontzettend leuk én je steunt er iemand anders mee!

2. Regel met je buren dat jullie voor elkaars kinderen (of gewoon voor elkaar! :D ) eieren verstoppen in de tuin! Spreek voor de tijd wel even af hoeveel eieren er verstopt worden ;-)! Geen kinderen? Verstop als stellen eieren voor elkaar en zet een timer. Wie heeft de eieren als eerste gevonden?

3. Maak op je oprit voetsporen van de paashaas! De gezichtjes van je kinderen gaan echt onvergetelijk zijn. Print een template uit en maak met poedersuiker of stoepkrijt voetsporen! Geluk gegarandeerd.

4. Laat je kinderen de dag voor Pasen door je Pinterest bord gaan en laat ze zelf iets uitkiezen wat jullie samen gaan bakken!

5. Traditioneel maar leuk: ga samen eieren versieren. Gooi de tafel vol met knutselspullen en ga lekker samen aan de slag! Op Pinterest staan ongelofelijk veel originele voorbeelden dus inspiratie genoeg :)!

6. Doe een ‘brunch swap’ met je familie of vrienden. Maak allemaal een mandje met super veel lekkers er in en ruil deze met elkaar om. Zo heb je allebei een verrassingsbrunch!

7. Is het mooi weer? Ga dan lekker buiten gourmetten of barbecuen. Genieten van die zon! Als toetje lekker marshmallows aan een stokje boven de barbecue.

8. Ga met je kinderen naar je ouders of opa’s en oma’s die ze al lang niet meer hebben kunnen zien en maak mooie tekeningen met stoepkrijt bij hun voor de deur! Maak paashaasjes, schrijf een lieve boodschap, wees creatief. Maak ze blij!

9. Maak een Paasspeurtocht in huis voor de kinderen met verschillende opdrachten en raadsels! Super leuk om te maken en ontzettend leuk voor je kinderen.

10. Maak samen decoratie voor in de paastak. Ook hierbij zijn weer ontelbaar veel leuke ideetjes te vinden op Pinterest zoals bijvoorbeeld deze van papier!

Ik hoop dat bovenstaande tips je wat inspiratie hebben gegeven om van Pasen iets leuks van te maken!

Maak er wat moois van lieve allemaal!

Gerelateerde artikelen

1 reactie

 • Reageren
  Rachel Kromdijk
  9 april 2020

  Eieren versieren dat vond ik vroeger ook zo leuk! Wat heb je weer een leuke tips met ons gedeeld! :)
  Rachel Kromdijk onlangs geplaatst…Instagrammers in het zonnetje – aprilMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.