Ons huis wordt steeds mooier!

De laatste weken hebben we een aantal dingen in ons huis aangepakt. Ik deelde al veel over onze tuin, de moestuin en het kippenhok maar ook in huis zijn we aan de slag gegaan. Een airco, nieuwe gordijnen, jaloezieën en meer. Kijk je mee?


Volgens het nieuws zijn we allemaal massaal aan het klussen gegaan in huis de afgelopen Corona maanden. Niet gek natuurlijk want nog nooit waren we met z’n allen zoveel thuis. Wel heel fijn als dat een leuke, mooie plek is natuurlijk.

Dit artikel schrijf ik in samenwerking met voordeelgordijnen!

Ook wij hebben nog behoorlijk wat te wensen als het aankomt op ons huis. Maar ja, tijd, geld en vooral een gebrek daaraan zorgde ervoor dat we veel dingen uitstelden. Toen we ons huis kochten was het in zo’n mooie staat dat we er niet gelijk iets aan moesten doen (buiten schilderen etc. om) en waren we gewoon zo ontzettend blij met ons huis. ZO blij. Natuurlijk deden we kleine dingen en maakten we het helemaal naar onze zin maar ik vind het zo fijn dat we de afgelopen periode wat dingen hebben aangepakt. Zowel grote als kleine dingen.

We kregen bijvoorbeeld beneden, voor de schuifpui, deze prachtige donkergroene gordijnen. Ik wou al heel lang graag iets voor de deur maar tegelijkertijd wist ik niet goed wat. Aan de voorkant van ons huis hebben we houten jaloezieën maar dat leek me voor achter niet zo mooi.. Dus besloten we voor ‘inbetweens‘ te gaan van voordeelgordijnen.nl. De kleur is echt fantastisch en past zo goed bij ons huis. Doordat er wel licht valt door de gordijnen krijg je niet zo’n ‘donker’ gevoel maar heb je wel het gevoel dat je wat meer privacy hebt. Daarnaast is het heel fijn in de ochtend want de zon staat echt pal op de achterzijde van het huis! De inbetweens houden flink wat warmte en zonlicht tegen.

Boven hingen we eindelijk de fotolijsten op en ik ben er ZO blij mee. Iedere keer als ik naar boven loop word ik blij van die heerlijke gezichtjes van Flynn en Morris. We kochten de lijsten al maaaaanden geleden via marktplaats maar pakten nu eindelijk door met de foto’s en het ophangen.

En aan de andere kant van de overloop plaatsten we een houten jaloezie voor het raam! Heel lastig fotograferen tegen het licht in maar het is een mooie, witte, houten jaloezie. Ook deze komt van voordeelgordijnen.nl en ik ben er echt zó blij mee! Meer privacy, beter licht kunnen reguleren. Je geeft zelf de maten aan en ze worden precies voor jou op maat gemaakt.

Naast de nieuwe houten jaloezie hangt het pareltje wat mij door de zomer heen gaat helpen:

TADAAA! We schaften een airco aan! Ik kan je niet vertellen hoe blij ik hiermee ben. Zoals je misschien wel weet vind ik alles boven de 25 graden verschrikkelijk en toen ik vorig jaar in mijn kwaamweek lag te baden in mijn het-is-37-graden-zweet zei Kay: dit gaat ons niet weer gebeuren.

We spaarden voor een airco, vroegen offertes op maar bijna overal was de tijd van plaatsing pas na augustus i.v.m. drukte. Are you kidding me? Kay ging op zoek naar een oplossing en vond deze in een plug&play airco. Deze heeft hij geheel zelf aangeschoten (gotta love my man) en al met al heeft dat zelf doen ons een euro of 500 gescheeld. NOT SO BAD zou ik zeggen!

Zo blijven we werken aan ons huis en wordt het steeds mooier, beter en fijner. Volgende project is de trap aanpakken, deze willen we dolgraag wit hebben! Maar eerst maar weer eens even sparen ;-)!

Gerelateerde artikelen

9 reacties

 • Reageren
  Bianca
  7 juli 2020

  Heel mooi en sfeervol allemaal! Fijn he als je huis steeds meer een thuis wordt ☺️

 • Reageren
  Audrey
  7 juli 2020

  Ik vind het jammer dat airco’s zo lelijk zijn, haha! Lijkt me wel heel fijn om te hebben.
  Audrey onlangs geplaatst…Mijn 10 favoriete musicalsMy Profile

 • Reageren
  Tamara
  7 juli 2020

  Die airco, wat een verademing! Ik snap inderdaad dat je na vorig jaar dacht dit moet anders kunnen. Zeker als je je kraamweek in die temperaturen hebt doorgebracht. En superhandig, die man van jou dat hij het gewoon zelf doet!
  Tamara onlangs geplaatst…Sporten op vakantie: zo blijf je fit tijdens je reisMy Profile

 • Reageren
  Marloes
  7 juli 2020

  Ah wat fijn, een airco is inderdaad onmisbaar met de extreme hitte tegenwoordig. Wij hebben ook een airco aangeschaft, hij moet alleen nog opgehangen worden.

 • Reageren
  Nicole
  8 juli 2020

  Mooi, die gordijnen!
  Nicole onlangs geplaatst…fijne dingenMy Profile

 • Reageren
  Slim dineren
  8 juli 2020

  wauw, ziet er zo mooi uit

 • Reageren
  Lija
  13 juli 2020

  Heerlijk zeg om zulke fijne aanpassingen te maken in huis! Ben erg benieuwd naar jullie ervaring met de airco en het aansluiten enz. Zou jij daar een blog over willen schrijven?

 • Reageren
  Rachel
  20 juli 2020

  Het ziet er prachtig uit en die grote foto’s.. zo mooi!

 • Reageren
  Heidi
  22 augustus 2020

  • Wat leuk dat je wat dingen in huis hebt gedaan. Vooral de gordijnen vind ik super mooi.
  • Hier hebben we ook niet stil gezetten. Hier hebben ze van de maand nog een nieuw dak op ons huisje gedaan. En dan nog 3 vrouwen der in.
  • Want de volgde stap is de zolder volledig inrichten naar mijn bureau dat daar komt.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.