Tip! 3x GRATIS online webinars voor GIRLBOSSES!

tip webinars

Één van mijn goede voornemens voor 2017 was meer zelfontwikkeling. Leren, op wat voor gebied dan ook. Groeien als mens, algemene kennis ontwikkelen op verschillende vlakken waar mijn interesse ligt. Ik vond 3 toffe (gratis) webinars/online cursussen die ik graag met jullie wil delen speciaal voor online girlbosses!

Ik heb studeren eigenlijk altijd leuk gevonden. Jezelf blijven ontwikkelen vind ik ontzettend belangrijk maar na mijn studie heb ik eigenlijk nog maar weinig aan scholing gedaan. Waarom eigenlijk niet bedacht ik me? Allereerst denk ik omdat je na je studie wel eventjes klaar bent met scholing maar gewoon lekker aan de slag wil. Daarnaast is scholing niet goedkoop en ondanks dat ik er nog steeds af en toe van droom om psycholoog te worden zit dat er financieel gewoon even niet in. Niet erg maar ik vond wel dat ik dit jaar echt weer eens aan de slag moest met mezelf ontwikkelen. Leren, op wat voor gebied dan ook. Die hersens weer eens flink aan het werk zitten, me laten inspireren door alle informatie en deze te leren toepassen in je eigen leven.

Ondanks dat ik inmiddels weer terug de zorg in ben gegaan en niet meer ‘wil leven’ van mijn blog blijf ik natuurlijk bloggen, ga ik mij niet uitschrijven bij de KVK en wil ik me nog steeds ontwikkelen als ondernemer. Bloggen is en blijft het leukste wat er is en wie weet in de toekomst, als mijn leven op een ander punt is, dat ik het wel weer ‘voor het echie’ aan wil pakken. Ik kwam de laatste tijd zoveel toffe (gratis!) webinars tegen dat het mij leuk leek deze met jullie te delen! Misschien hebben jullie er ook wel iets aan :).

3 gratis webinars/cursussen voor online girlsbosses!

1 Het ultieme verdienmodel van Ninke van der Leck.

Dit was het eerste webinar wat ik volgde en wauw wat vond ik dit inspirerend. De zakelijke kant van bloggen was iets wat ik het allermoeilijkst en het minst leuk vond. Ninke inspireert je om daar op een totaal andere manier naar te kijken en ik moet zeggen: sinds ik haar webinar gevolgd heb heb ik écht een andere mindset gekregen wat verkopen betreft. Echt een ontzettend grote aanrader voor alle ondernemers, op welk gebied dan ook.

2. The why girl – 3 gratis videolessen.

Zarayda Groenhart is the Why Girl! Ik ben inmiddels de tweede video aan het kijken over hoe je meer inkomen & impact creëert met je bedrijf en ik vind het heel erg leuk en interessant. Naast deze video’s is haar Youtube kanaal ook echt ontzettend inspirerend om eens te bekijken :) Ze organiseert binnenkort ook weer een webinar, op 5 april om 11.00! Je kunt je hiervoor opgeven via haar website :)!

3. De digitale werkplaats.

Ik denk dat voor velen van ons geldt dat wij onze blogs en online businesses zijn begonnen vanuit een bepaalde droom, gewoon een tof idee of puur uit enthousiasme. Je begint met schrijven, video’s maken of waar jij dan ook goed in bent maar komt er achter dat er veel meer bij komt kijken als je het wil maken in de online wereld! Alle dingetjes ‘achter de schermen’.. Ik snap er maar weinig van ;-)! Hier meer over leren zou mijn blog behoorlijk kunnen laten groeien!

Deze online cursussen staan al heel lang op mijn lijstje en ondanks dat ik er nog niet mee aan de slag ben gegaan wou ik ze toch delen omdat ik er veel goede verhalen over gehoord heb :)!

 

Vinden jullie het leuk als ik vaker webinars en online cursussen deel die ik tof vindt? :) Heel veel succes en ik hoop dat je net zo geïnspireerd raakt als ik! ♥

Gerelateerde artikelen

11 reacties

 • Reageren
  Marleen
  30 maart 2017

  Oeh dat is handig! Ik ga zeker naar deze drie webinars kijken (ik wil in april mijn blog online krijgen!). En deel inderdaad vooral andere toffe cursussen/webinars als je ze tegenkomt, superleuk! :)

 • Reageren
  Jenn
  30 maart 2017

  Leuk, mag je zeker vaker doen!
  Jenn onlangs geplaatst…Lange Saunanacht in Sauna Embricana (DE)My Profile

 • Reageren
  Malou | Blonde Blossom
  30 maart 2017

  Ondanks dat ik nog lang niet uitgestudeerd ben, vind ik webinars wel heel tof en wil ik heel graag doorleren! Dat is inderdaad super belangrijk. Dankjewel voor deze leuke, ze klinken stuk voor stuk heel gaaf! Malou x

 • Reageren
  Eveline Fleur
  30 maart 2017

  Oh wat leuk zeg, ik ben zelf ook dol op dit soort dingen! Ik ga dit weekend rustig even kijken.
  Eveline Fleur onlangs geplaatst…Zo laadt jij je telefoon sneller opMy Profile

 • Reageren
  Merel
  30 maart 2017

  Fijn artikel. Ik blijf mezelf ook graag ontwikkelen (ook al heb ik geen blog of bedrijf, ik vind zulke dingen gewoon reuze interessant). Zulke toffe (gratis) webinars mogen zeker vaker gedeeld worden :)

 • Reageren
  Josianne
  30 maart 2017

  Ja, die van Ninke ben ik onwijs benieuwd naar! Eens kijken of ik die binnenkort kan volgen. Ook die van The Why Girl ben ik heel benieuwd naar. Thanks Rosanne :)
  Josianne onlangs geplaatst…Drie dingen die Clen Verkleij mij leerdeMy Profile

 • Reageren
  Margot
  30 maart 2017

  Wat een fijne tips, ik sla ze op!
  Margot onlangs geplaatst…Wentelteefjes met appelMy Profile

 • Reageren
  Rowan
  30 maart 2017

  Wat een super leuke en handige tips!
  Rowan onlangs geplaatst…Yoga in de buitenlucht met een Mandala YogamatMy Profile

 • Reageren
  Jennifer
  1 april 2017

  Wat een leuke selectie! Ik ken geen van de drie, dus genoeg materiaal voor de komende tijd.

 • Reageren
  Eline
  2 april 2017

  Leuk dat je anderen mensen stimuleert om te blijven leren. Je bent eigenlijk nooit uitgeleerd. Jammer dat iets nieuws leren vaak vel geld kost. Dus fijn dat jij al 3 dingen gevonden hebt die gratis zijn. Zelf heb ik al een aantal cursussen gevolgd via http://www.coursera.org. Als je op deze website een profiel aanmaakt, dan kun je gratis cursussen volgen van verschillende universiteiten over de hele wereld. Je kunt er ook certificaten van deelname voor krijgen. Het enige is dat het wel in het Engels is, maar ze zijn volgens mij hard bezig met ondertiteling. Dus als je nog meer wilt leren, neem eens een kijkje op deze website.

 • Reageren
  Vivian
  7 april 2017

  Leuke tips! The Why Girl ga ik zeker eens bekijken, ik ben een beetje aan het rondkijken naar leuke podcasts of Youtube-kanalen over bloggen/girlboss-stuff dus dit artikel komt als geroepen! Ik vind je layout trouwens echt ontzettend leuk <3

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.