There’s no place like home

adelaarsnest-berchtesgaden-blog-7

We zijn er weer! ♥ En het blijft waar, je eigen huis, je eigen bed.. En het knuffelen van je eigen katten ;-).. Het blijft het fijnst van allemaal!

We besloten om in plaats van zondag weg te rijden van zaterdag op zondagnacht te gaan rijden. Ik heb nog nooit s’nachts gereden, Kay wel, en ik zag er nooit zo het voordeel van in. Slapen in de auto is nou niet bepaald mijn specialiteit en dan kom je of helemaal kapot aan op de plaats van bestemming of helemaal kapot thuis.

Maar onze reis van Frankrijk naar Oostenrijk (zo’n 600 kilometer) was met Flynn allerminst vlekkeloos verlopen. Nu klinkt het heel dramatisch maar Flynn had er gewoon GEEN zin in die dag. Het leek wel of hij er tijdens de reis gewoon geen zin in had (huilen, boos en zonder aandacht was het helemaal mis) en de dagen in Oostenrijk er na ook absoluut niet. Bij ieder kleine stukje wat we gingen rijden begon hij gelijk te huilen zodra we hem in zijn autostoeltje zetten. Alsof hij dacht dat we weer zo’n eind zouden gaan rijden. Je kunt je misschien voorstellen dat we daar weinig trek in hadden voor de laatste 900 kilometer ;-)! Kay stelde voor om ‘s nachts te gaan rijden. Dit zou heel goed kunnen gaan (een slapende Flynn) of heel slecht (een hysterisch moe jongetje), we waagden de gok en gelukkig werd het ‘t eerste. Van de 10 uur durende rit naar huis is hij er 2 wakker geweest. De rest lag hij heerlijk te slapen.

Gelukkig kon een vriendin van mij gisteren overdag op Flynn passen zodat wij even konden slapen want dat hadden we allebei weinig tot niet gedaan. De weg terug was behoorlijk pittig. De eerste 4/5 uur van de reis kwam het met bakken uit de lucht.. In combinatie met veel werkzaamheden, omleidingen en slecht zicht zat ik (als ik reed) zo’n beetje vastgeplakt aan de voorruit en na een uurtje kijk je al scheel van de inspanning. Om en om rijden dus, af en toe jumping jacks doen en sprintjes trekken op parkeerplaatsen om wakker te blijven en gaan met die banaan.

Gelukkig reden we om een uur of 5 bij ons de straat in, knuffelden we onze lieve Lola en James en zwaaide Flynn naar de katten, zijn bed, de box en al zijn speelgoed (hahahaha). Hij was heel blij om thuis te zijn, en wij ook.

Ons eigen bed.. Need i say more ;-)!

Flynn sliep nog tot half 9 en om half 10 stond mijn vriendin op de stoep om de kleine jongen op te halen. Wij kropen weer ons bed in, draaiden een stuk of 5 wassen, pakten tassen uit en om 3 uur haalde ik Flynnie weer op.

We zijn weer thuis, heerlijk!

De komende dagen/weken kunnen jullie nog veel reisverslagen (afgewisseld met ‘gewone’ artikelen) vinden hier. Ik heb namelijk veel geschreven maar vaak was de wifi zo slecht dat ik geen blogs online kon zetten! We hebben ZO veel moois gezien, ik heb zoveel te vertellen over plekjes waar jullie ook absoluut een keer naar toe zouden moeten gaan! ♥

Tot snel lieve allemaal!

handtekening Lifebyrosie.nl

Gerelateerde artikelen

9 reacties

 • Reageren
  Bente
  19 september 2016

  Fijn dat het het eerste werd ;) En welkom thuis!

  Ik ben heel benieuwd naar alle mooie plekken die jullie gezien hebben, de eerste blogs over de vakantie zagen er iig al prachtig uit! Als in, de plekken waar jullie zijn geweest :)
  Bente onlangs geplaatst…Weekoverzicht 36: Ikea kasten gekte..My Profile

 • Reageren
  Manon
  19 september 2016

  Ah, thuiskomen is altijd fijn! Wij willen ook graag op autovakantie volgend jaar en voor ons lijkt het ook het “makkelijkst” om ‘s nachts te rijden met een kind wat (nu…) niet van autorijden houdt. Zo’n oppas de dag erna is goed geregeld. Ik ben onwijs benieuwd naar al je blogjes die komen gaan nog :-)
  Manon onlangs geplaatst…Kiekje #21: Een hete weekMy Profile

 • Reageren
  Anne
  19 september 2016

  Leuk, altijd fijn om weer lekker thuis te zijn..
  Anne onlangs geplaatst…Andere chocomuffinsMy Profile

 • Reageren
  Margot
  19 september 2016

  Fijn dat het een goede gok was en Flynn lekker heeft kunnen slapen. Maar de reis klinkt inderdaad vermoeiend!
  Margot onlangs geplaatst…Fashion Fix: TuinbroekMy Profile

 • Reageren
  Eveline
  19 september 2016

  Lief van je vriendin om op te passen! Kunnen jullie nog even uitrusten en rustig opruimen. Ideaal! ;)

 • Reageren
  Rowan
  19 september 2016

  Welkom thuis! Wat fijn dat de terugreis goed is gegaan en wat een mazzel met zo’n lieve vriendin!
  Rowan onlangs geplaatst…Hotels West Amerika | 7 handige tipsMy Profile

 • Reageren
  Jessica
  19 september 2016

  Wat fijn dat de terugreis zo goed is gegaan. Vervelend is dat he om in de regen te rijden, in ieder geval als het zo hard regent, dan raak je echt moe. Welkom weer thuis!
  Jessica onlangs geplaatst…Welke series heb ik gekeken? #1My Profile

 • Reageren
  Lydia
  19 september 2016

  Prima opgelost zo, met het ‘s nachts rijden! Kan me voorstellen dat je bekaf bent na een nacht rijden, maar dat klinkt toch beter dan de hele weg afleggen met een huilend kind op de achterbank.

 • Reageren
  Ise
  19 september 2016

  Fijn dat je toch zo’n fijne vakantie hebt gehad. En gelukkig maar is het zo lekker om weer thuis te komen!
  Ise onlangs geplaatst…DANKBAARMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.