Rosie’s favorieten!

rosie's favorieten

Een nieuwe, vaste rubriek op Lifebyrosie.nl: Rosie’s favorieten♥. Van favoriete momentjes tot favoriet eten, hotspots en producten. Hier deel ik al mijn favorietjes van deze week! :)

♥ Favoriete bloemen – Ranonkels!

1.

Ze zijn er weer, ranonkels! Ik vind dit zulke mooie bloemen en op het moment echt mijn favorietjes :)! Straks, als we wat meer richting zomer gaan, maken ze plaats voor de pioenrozen als mijn favorieten. Maar voor nu zijn deze ranonkels, in allerlei kleuren, favoriet om ons huis op te fleuren!

♥ Favoriete uitzicht – deze twee tortelduifjes.

2.

Voor mijn gevoel zitten ze er al jaren, deze twee tortelduifjes op de lantaarnpaal voor ons huis. Bijna iedere avond, rond een uur of 6, zitten Lola en James te ‘blaffen’ voor het raam en weet ik dat ze er weer zijn: de duifjes. Meestal zitten ze gewoon naast elkaar maar heel af en toe gedragen ze zich ‘iets minder netjes’ en liggen Kay en ik helemaal in een deuk om die dikke duiven die op de lantaarnpaal ‘de liefde bedrijven’ en elkaar pletten ;p!

♥ Favoriete auto momentje – als je favoriete nummer opeens op de radio komt!

3.

Autorijden, ik vind er eigenlijk helemaal niks aan. Het is dat het me van a. naar b. brengt maar mocht ik ooit de loterij winnen en echt gigantisch veel geld winnen dan zou ik gewoon een chauffeur inhuren! Dream on ;-)! MAAR, autorijden wordt een heel stuk leuker als opeens vanuit het niets een geweldig, heerlijk, fijn nummer op komt wat natuurlijk uit-ge-breid mee gezongen moet worden! Dat maakt me echt heel erg blij haha!

♥ Favoriete gevoel – hoe blij Flynn is als Kay weer komt van het werk.

4.

Mijn hart smelt als ik Flynns ogen zie oplichten en hem heel hard zie lachen als hij Kay binnen ziet komen. Als Kay hem dan lekker bij zich neemt en ze met elkaar knuffelen vind ik dat ZO lief en ZO fijn.

♥ Favoriet kitty moment – Lola de zonneaanbidster. 

5.

Als de zon door de ramen naar binnen begint te schijnen is Lola altijd te vinden op de plekjes waar de meeste zon schijnt. Ze verplaatst zich mee met de zon en soms ligt ze zó ontzettend in de weg ;-)!! Afgelopen week lag ze heerlijk boven in de vensterbank te snurken terwijl de zon op haar rugje scheen. Wat een lekker warm plekje had ze gevonden. Heerlijk zo’n zonneaanbidster!

♥ Favoriete trotse mama moment – Flynn die niets anders doet als rollen.

6.

Flynn kon al van zijn buik naar zijn rug rollen maar inmiddels kan hij ook van zijn rug naar zijn buikje komen! En nu hij het eenmaal kan, doet hij niet anders. Ik moet er zo om lachen! Hij rolt het hele kleed over en als hij dan op de harde grond terecht komt is het huilen geblazen en moet mama in de benen komen en hem weer op het kleed leggen zodat alles weer van vooraf aan kan beginnen. Maar ik vind het geweldig en voel me zo trots als een pauw haha ;-)!

♥ Favoriete tijdsbesteding – lekkers maken voor Pasen.

Popcorn voor pasen

Woensdagmorgen heb ik lekker een ochtendje in de keuken doorgebracht om lekkere dingen voor Pasen te maken zodat ik deze met jullie kan delen! Morgen meer en zoals je ziet: POPCORN! ♥

Dat waren mijn favorieten van deze week. Ik hoop dat jullie deze nieuwe ‘rubriek’ leuk vinden :)!

Tot volgende week!

handtekening rosie

Wil je op de hoogte blijven van alles omtrent mij en Lifebyrosie.nl?
Volg mij dan op Facebook of Instagram (@lifebyrosie) ♥

Gerelateerde artikelen

11 reacties

 • Reageren
  Sandra
  17 maart 2016

  Leuke nieuwe rubriek! Ranonkels zijn hier ook favoriet, maar eigenlijk geniet ik van alle voorjaarsbloemen. :)

 • Reageren
  Cindy
  17 maart 2016

  Leuke rubriek. Die foto van die duiven, te leuk haha! Ik geniet momenteel van tulpen, mijn favoriete bloemen op dit moment. Pioenrozen voor later inderdaad.

 • Reageren
  Margot
  17 maart 2016

  Wat een vrolijke post! En die ranonkels zijn prachtig!

 • Reageren
  Jennifer
  17 maart 2016

  Leuke nieuwe rubriek! En Lola doet mij echt denken aan mijn vader. De enige reden dat hij gaat verzitten is als hij in de schaduw terecht komt ;).

 • Reageren
  Femke
  17 maart 2016

  Wat een vrolijke en positieve dingen allemaal, maakt me blij! En ranonkels en pioenrozen zijn ook mijn favoriet! :D

 • Reageren
  Diana
  17 maart 2016

  Leuk rubriek en wat een leuke favorieten!

 • Reageren
  Bertine
  17 maart 2016

  die bloemen heb ik echt nog nooit gezien, super mooi!

 • Reageren
  Linda
  17 maart 2016

  Wat een leuke rubriek. Ik moest lachen om de duifjes, ik heb namelijk een boom voor mijn huis en daar zitten ze ook altijd samen te knuffelen en te doen, dit plaatje was zo herkennaar :-). Wat hebben Lola en James toch een heerlijk leventje bij jullie :-) Wat heerlijk dat jullie ventje het zo goed doet.

 • Reageren
  Rowan
  17 maart 2016

  Wat een heerlijke rubriek! Heel leuk, ben benieuwd naar de volgende keer! Ik ben ook gek op rankonkels!

 • Reageren
  Danique Krol
  18 maart 2016

  Leuke en vrolijke post!

 • Reageren
  Michelle
  19 maart 2016

  Superleuke rubriek dit! Ranonkeltjes zijn ook hier favoriet! Kan niet wachten tot de pioenen er weer zijn; afgelopen jaar op onze bruiloft waren de pioenen een heel belangrijk onderdeel van de aankleding, dus daar kleven zulke mooie herinneringen aan.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.