Eens in je leven van Cathy Kelly

Ik hou van lezen, als het kon dan zou ik het liefst de hele dag lezen. Je helemaal inleven in het boek en meeleven met de hoofdpersoon, warm op de bank of in bed onder de dekens. Tijdens mijn studie kwam ik er maar weinig aan toe, maar nu ik afgestudeerd ben en dus geen tijd meer in de avonduren aan mijn studie hoef te besteden vind ik het heerlijk om weer met een boek op de bank te kruipen. Mijn moeder gaf mij dit boek en zei dat ze het zo mooi vond. Ik heb het binnen een week uitgelezen (snel voor mijn doen) en wat is het een leuk boek!

Ik ben dol op de typische meidenboeken, heerlijke romans om bij weg te dromen. Dit boek vind ik anders, het is een roman maar het is op een andere manier geschreven. Het boek gaat over Ingrid, Natalie, Charlie en Star, alle 4 vrouwen die in een bepaalde levensfase zitten waarin iets ingrijpends in hun leven gebeurd. De schrijfster beschrijft het verhaal dus vanuit 4 hoofdpersonen die allemaal iets met elkaar te maken hebben. Zo is Natalie het huisgenootje van de dochter van Ingrid, Star een oude geliefde van de man van Ingrid en werken Charlie en Natalie samen in een groot warenhuis. Het is op een heerlijke, luchtige manier geschreven, het leest lekker weg en het is een super sinterklaas/kerst cadeau voor je vriendin/mams/zus/oma/tante die zo van lezen houdt!

Het boek kun je hier bestellen voor €17.90.

Liefs!

Gerelateerde artikelen

6 reacties

 • Reageren
  Charlotte
  22 november 2012

  Oeh, het lijkt mij een prachtig boek! Ik ben van nature niet zo’n lezer..
  Maar als ik aan een boek begin, dan lees ik hem iets liefst in een keer uit!! :)
  Dit lijkt me wel wat voor een koud winter-weekendje.

  X Charlot

  Ps. Het boek matcht heel leuk met je behang hihi

 • Reageren
  Lies
  22 november 2012

  Dat spreekt mij wel aan als het op een luchtige manier geschreven is waardoor het ook lekker wegleest. Ik ga er zeker eens inkijken als ik bij een boekenwinkel in de buurt ben.

 • Reageren
  Amy-Denise
  22 november 2012

  Lijkt me een fijn boek!

 • Reageren
  Boekboetiek
  22 november 2012

  Cathy Kelly heeft ook pas een kerstverhalenboek uit. Misschien is dat ook wat voor jou! http://boekboetiek.blogspot.be/2012/11/nieuw-binnen-de-magie-van-kerst-cathy.html

  • Reageren
   Roos
   24 november 2012

   Bedankt voor de tip ik ga meteen even kijken!

 • Reageren
  pretty beauty land
  22 november 2012

  klinkt als een prachtig boek!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.