Over mij

Over Rosanne

Welkom op mijn blog lifebyrosie.nl! Mijn naam ik Rosanne, ik ben 31 jaar oud en ik woon in een dorpje in het oosten van Nederland. Ik woon samen met mijn man Kay en onze drie jongens Flynn (6) en Morris (2) en James (0) in ons droomhuis. Op mijn blog neem ik jou mee in mijn leven.

Als ik mijzelf zou moeten omschrijven dan zou ik gaan voor: vrolijk, spontaan, chaotisch, empatisch en altijd op zoek naar (grote en kleine) avonturen om te delen op mijn blog.

Schrijven is al jaren één van mijn passies, samen met koken (en eten), reizen, avonturen beleven met mijn mannen en mijn hersens laten kraken over zelfontwikkeling  en persoonlijke groei. Deze passies laat ik hier samenkomen op mijn blog!

Over Lifebyrosie.nl

Lifebyrosie.nl is begonnen als de positieve tegenhanger van mijn werk als maatschappelijk werker in de jeugdzorg. Een baan waarin je lang niet altijd blij thuiskomt ;-)! Alle leuke dingen die ik beleefde, zag of hoorde verzamelde ik op mijn blog en hier stak ik dan ook al mijn vrije tijd in.

Inmiddels is Lifebyrosie.nl uitgegroeid tot mijn parttime bedrijf en vinden zo’n 15.000 unieke bezoekers maandelijks hun weg naar mijn blog om mij en mijn avonturen te volgen. Ik krijg regelmatig berichtjes van mensen die mij al járen volgen en mij hebben zien reizen door Azië, verloven, trouwen, mama hebben zien worden en alle avonturen hieromheen en tussendoor samen met mij hebben meegemaakt. Zo bijzonder!

Ben je van een bedrijf en heb je zin om met mij samen te werken? Leuk! Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Stuur mij even een mailtje op info[@]lifebyrosie[.]nl en je krijgt zo snel mogelijk een berichtje terug!

Liefs Rosanne